Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 26/2011

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 27.6.2011

Kesäkuun viimeinen viikko on täynnä uudistavaa ja muutoksia tukevaa energiaa. Samalla se on äärimmäisen raskas kaikelle henkistä elämääsi jarruttavalle tekemiselle. Aggressiot ovat yhtä herkässä kuin valtava innostuminen elämäsi uusiin mahdollisuuksiin.

Tiistai 28.6.2011

Auringon kolmio Chironille tekee tästä henkisesti vahvan päivän, jolloin sinulla on mahdollisuus löytää hyvinvointisi kannalta tärkeitä asioita ja ihmisiä elämääsi.

Keskiviikko 29.6.2011

Auringon oppositio Plutolle tässä auringonpimennyksen aattona tuntuu varmasti jollain tavalla maapallon kuorikerroksissa. Tärkeintä sinun kannaltasi on nyt virittyä kuuntelemaan alitajuntasi viestejä ja luottamaan niihin.

Torstai 30.6.2011

Kuu ja Venus kohtaavat nekin juuri ennen huomenna tapahtuvaa auringonpimennystä ja siksi romanttiset kohtaamiset saattavat olla tänään ja viikonloppuna järisyttävän vaikuttavia. Vastaavasti ristiriidat ovat nekin helposti äärimmilleen kärjistyviä.

Viikonloppu

Auringonpimennys tapahtuu tänään ja siksi tässä ajassa yhdistyy alitajuinen ja tietoinen todellisuus koko ihmiskunnan tajunnassa. Tunnetason ohjaus vahvistuu äärimmilleen ja jokainen meistä toimii ja käyttäytyy tahtoen tai tahtomattaan tavallista rehellisemmin. Kuulostellaan tuntuuko tämä energia maankuoren reaktioissa?

Astro.fi

X