Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 26/2015

Teksti:
Anna.fi

Jupiterin ja Uranuksen kolmio tulee tarkaksi nyt kesäkuun viimeisellä viikolla ja jatkuu tietysti koko heinäkuun ajan. Nyt on aika uskaltaa tehdä ideoistasi totta hauskalla ja nautinnollisella tavalla.

Oinas

22.6.2015

Tahti kiihtyy tämän kuvion aikana huippulukemiin ja tilaisuuksia tarjotaan liukuhihnalla. Et millään ehdi ottaa kaikkia tarjouksia vastaan tai ainakaan lähteä niitä kaikkia toteuttamaan. Tee rohkeita valintoja ja kelpuuta itsellesi vain sellaiset vaihtoehdot, jotka saavat sinut tärisemään innosta. Muut eivät tuota mitään tulosta.

23.6.2015

Sinulla on tänään monia muita paremmat edellytykset pitää ajatuksesi selkeinä ja toimivin, vaikka ympärilläsi saattaa nyt velloa oikea ongelmien meri. Ongelmat kasaantuvat tällä kertaa niille, jotka ovat puhuneet suulla suuremmalla eivätkä nyt pystykään lunastamaan lupauksia.

24.6.2015

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

25.6.2015

Tänään hermostut ihmisiin, jotka puhuvat vain puhumisen ilosta. Et jaksa kuunnella tyhjänpäiväisyyksiä ja annat kyllä muidenkin huomata sen. Parempi olisi kuitenkin sulkea vain omat korvansa eikä kenenkään suuta. Peilihän se vain siinä jaarittelee.

26.6.2015

Sinua saatetaan pyytää yllättäen johonkin tehtävään, tapahtumaan tai illanviettoon. Kutsu kannattaa ottaa vastaan vaikka vaistosi kilkuttaisivat varoituskelloja. Luvassa on positiivista jännitystä jonka yliherkkä omatuntosi pyrkii rajaamaan pois kokemustesi piiristä.

27.6.2015

Alitajuinen ahdistus iskee yllättäen ja on merkki siitä, että sinun tulisi tehdä ainakin osa tähän päivään liittyvistä rutiineista uudella tavalla tai jättää kokonaan tekemättä. Tällaisen päätöksen jälkeen ahdistus helpottaa välittömästi.

28.6.2015

Hetkellinen ahdistava tunne vaatii sinua tänään selvittämään jonkun keskeneräiseksi jääneen asian kumppanisi tai läheisesi kanssa. Pelko hänen reaktioistaan tekee lähestymisen vaikeaksi, vaikka mitään todellista pelättävää ei ole. Itsehän sinä päätät elämästäsi.

Härkä

22.6.2015

Varaudu siihen, että joku hyvänä pitämäsi projekti kaatuu ryminällä aivan varpaillesi. Silloin on joku tärkeä yksityiskohta jäänyt huomaamatta. Sinun on aivan turha suunnata tyytymättömyyttäsi kehenkään ulkopuoliseen, sillä ajan laatu paljastaa, että niität vain omaa kylvöäsi. Kestä siis seuraukset mukisematta.

23.6.2015

Pääsi saattaa olla hiukan sekaisin ja ajatukset hukassa, mutta anna sen vaan olla sillä tavalla. Järkipelillä tämänkertainen elämä menee vielä pahemmin poskelleen. Tämä päivä ja sen tapahtumat eivät ehkä ole lainkaan selitettävissä ja siksi on parasta olla vaan kuutamolla tai täysi nolla.

24.6.2015

Kaikki minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.

25.6.2015

Olemuksesi ja käyttäytymisesi herättää tänään ansaittua luottamusta kanssaihmisissäsi ja saat hoidettua kuntoon yhden tai useamman sinua vaivanneen epäkohdan. Elämä näyttää heti paljon valoisammalta.

26.6.2015

Tämä on vauhdikas päivä ja parhaimmillaan myös menestyksellinen mikäli pystyt vastaamaan sinulle esitettäviin haasteisiin tai kutsuihin epäröimättä. Elätkö sinä omaasi vai jonkun toisen elämää? Mieti sitä ja vastaa kyllä!

27.6.2015

Asiat sujuvat tänään helposti, mutta nopealla tempolla. Ole valmis tekemään nopeita päätöksiä ja lähtemään salamana liikkeelle heti kun siltä tuntuu. Hitaus kostautuu välittömästi ja sitten kyllä harmittaa.

28.6.2015

Tänään sinua tuntuvat kiehtovan juuri sellaiset asiat, joihin et syystä tai toisesta pääse osallistumaan. Älä syytä ainuttakaan toista ihmistä tästä tilanteesta, sillä kukaan heistä ei päätä sinun aikataulustasi. Jos päättää, niin olet hukassa elämäsi kanssa.

Kaksoset

22.6.2015

Jupiter ja Uranus laittavat elämäsi kokonaan uusiin uomiin lähikuukausien aikana, eikä sinun tarvitse kuin kulkea elämän osoittamaa latua. Meno on hurjaa, mutta pystyt säilyttämään otteesi asioista, kunhan uskallat itse päättää jokaisesta yksittäisestä valinnasta, joka nyt tulee eteen.

23.6.2015

Eipä ole ajatusten kirkkaudessa kehumista tällaisena päivänä. Puheet ja ajatukset menevät sitä lahjakkaammin sekaisin mitä järkevämmin yrität kyseessä olevaa asiaa käsitellä. Viisainta olisi olla hiljaa koko päivä, mutta jos on ihan pakko puhua niin koeta ainakin puhua lyhyesti.

24.6.2015

Tällaisena päivänä asioilla on taipumus mutkistua tai mennä muuten oikein kunnolla pieleen. Älä siis yritä väkisin saada juttuja rullaamaan. Oikeat asiat etenevät aina paremmin omalla painollaan kuin tuuppaamalla.

25.6.2015

Järki ei tänään luista odottamallasi tavalla ja pieniä lipsahduksia on odotettavissa sanallisessa kommunikoinnissasi muiden ihmisten kanssa. Älä kanna moisista kömmähdyksistä sen isompaa huolta. Voit aina korjata jos joku käsittää sinut väärin.

26.6.2015

Hetkelliset ahdistuksen tuntemukset ovat viestejä jostakin kesken olevasta asiasta, joka pitäisi ottaa vielä tänään tehokkaasti käsittelyyn. Tiedät kyllä mistä on kysymys, joten älä siinä enää ihmettele vaan toimi.

27.6.2015

Joku tekee sinulle yllättävän ehdotuksen, joka kiehtoo sinua mutta et oikein tiedä uskallatko lähteä liikkeelle. Luota omiin tunnelmiisi ja omaan innostukseesi, sillä innostus on elämän aitoustakuu.

28.6.2015

Jossain vaiheessa päivää koet olosi hyvin vastahakoiseksi jotain asiaa tai ihmistä kohtaan. Mieti miksi olet ajanut itsesi tuohon kyseiseen tilanteeseen ja olosi helpottaa nopeasti. Ymmärrät että vain sinä itse voit vapauttaa itsesi, koska ihan itse olet vankilasikin rakentanut.

Rapu

22.6.2015

Uranuksen neliö ravistelee kovalla kädellä liian paikoilleen jumiutuneita osia elämässäsi. Et saa sielullesi mitään rauhaa, ellet pysty vetäytymään täysin omiin oloihisi juuri silloin kun siltä tuntuu. Tarvitset paljon tilaa, toteuttaaksesi jonkun kaukaisen unelmasi, vihdoinkin.

23.6.2015

Monenlaista sekoilua ja uskomattomia väärinkäsityksiä nousee pintaan kaikkialla ympärilläsi. Ongelmat saattavat toki sivuta sinuakin, muta älä mene niihin mukaan ellet halua tulla syyttömänä tuomituksi. Tänään on kaikin puolin sekava päivä, mutta se ei onneksi johdu sinusta.

24.6.2015

Saatat hiukan ihmetellä miksi niin monet ovat sinua kohtaan kalseita ja tylyjä, mutta älähän välitä. Päivä vain sattuu olemaan monille mollivoittoinen ja jollakin tavalla sitä täytyy ilmaista.

25.6.2015

Tunteiden ja ajatusten välinen tasapaino on parhaimmillaan. Tänään on hyvä päivä hoitaa myös vaikealta tuntuvat asiat, sinun kannaltasi parhaaseen mahdolliseen päätökseen, joten tartu toimeen.

26.6.2015

Tänään kannattaisi tehdä mahdollisimman itsenäisiä ja jopa uhmakkaita siirtoja, sillä ne johdattavat sinua outoon mutta varmasti oikeaan suuntaan. Ihminen ilman pientä seikkailua silloin tällöin on henkisesti kuollut.

27.6.2015

Elämässäsi on yllättävää sujuvuutta, sillä alitajunta ja tietoisuutesi ohjaavat sinua tasapainoisesti oikeaan suuntaan. Luota tuntemuksiisi ja hetken mielijohteisiin etkä tule pettymään.

28.6.2015

Rakkauselämäsi kuviot vaikuttavat tänään tavallista selkeämmiltä ja näet mitä sinun tulisi tehdä epäkohtien korjaamiseksi. Toimeliaisuutesi ei kestä kauaa, joten tee mieleesi nousevat korjaukset viivyttelemättä.

Leijona

22.6.2015

Olet erittäin merkittävässä ja suotuisassa vaiheessa rakentamaan omaa uraasi kokonaan uuteen suuntaan. Nopeat oivallukset ohjaavat sinua yllättäviin tilanteisiin, joissa on pakko reagoida nopeasti omaan innostukseen. Miettimisaikaa on sitä vähemmän, mitä innostavammasta jutusta on kysymys. Älä vaan hidastele.

23.6.2015

Oivallat kuin ihmeen kaupalla joitakin sinulta piilossa pidettyjä asioita, joiden esille tuleminen helpottaa erään sinulle tärkeän ratkaisun päätökseen saattamista. Älä siis hermostu ikävästä salailusta vaan toimi kylmän rauhallisesti selville saamiesi tosiasioiden pohjalta.

24.6.2015

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi äläkä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.

25.6.2015

Puhe sujuu ihan mukavasti, mutta kukaan ei tahdo silti ottaa sinua vakavasti. Seuraa hetki omia tunteitasi ja kuuntele mitä samalla olet sanomassa. Elleivät sanasi ja tunteesi ole tasapainossa et ole itsekään vakavissasi.

26.6.2015

Älä ihmettele jos tänään kohtaat ihmisiä, jotka saavat veresi kiehumaan. Jollain tavalla he pystyvät manipuloimaan elämääsi. Älä anna heille tätä mahdollisuutta suuttumalla sen enempää. Käytä kiehuva voimasi sellaisen päätöksen tekemiseen, joka palauttaa ohjat omiin käsiisi.

27.6.2015

Yllättävä takaisku tai harmillinen käänne, joka osuu tälle päivälle, on todellisuudessa vinkki jostakin toisesta ulottuvillasi olevasta mahdollisuudesta. Saat siitä kiinni vain katsomalla eteenpäin harmittelun sijasta.

28.6.2015

Löydät tänään elämääsi jotakin hyvin arvokasta ja itsesi näköistä, mutta syyllisyys kurkkaa ikkunasta ja yrittää estää sinulta tämän kokemuksen. Älä anna muiden odotusten tai vaatimusten estää sinua vastaanottamasta sitä minkä tiedät itsellesi kuuluvan.

Neitsyt

22.6.2015

Tietyt paikoilleen pysähtyneet asiat harmittavat aivan hillittömästi, sillä jossain sisimmässäsi tiedät tämän ajan tarjoavan sinulle tarpeellista muutosta. Ahdistava olotila kuuluu tähän aikaan opastavana energiana. Kuuntele sitä hyvin tarkkaan, sillä se ohjaa sinua pois jostain sinulle täysin tarpeettomasta.

23.6.2015

Osut kuin taikaiskusta paikalle todistamaan joidenkin puheiden tai lupausten petollisuutta. Älä hermostu kummallekaan osapuolelle, vaan tee omat ja selvät johtopäätöksesi. Niiden mukaan toimimalla voit varmistaa oman asemasi tukevuuden.

24.6.2015

Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen, eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

25.6.2015

Sinulla on tänään mahdollisuus saada joku sinulle tärkeä asia lopultakin suotuisaan päätökseen kunhan vain rohkaiset mielesi ja avaat suusi. Puheesi on tänään suotuisassa yhteydessä ajatuksiisi ja sinua on helppo kuunnella.

26.6.2015

Parhaimmillaan sinulle sataa useampiakin mahdollisuuksia tehdä tästä päivästä kiinnostava ja erilainen. Vastaa ainakin yhteen myöntävästi, sillä juuri tällaisissa yllättävissä tarjouksissa on elämisen makua.

27.6.2015

Sinuun suhtaudutaan tänään yllättävän myönteisesti. Ota vastaan sinulle tarjottavat mahdollisuudet ja suosionosoitukset avoimin mielin ja käytä kaikki tilaisuudet empimättä hyväksesi.

28.6.2015

Pystyt tänään lukemaan kumppanisi tai läheisesi odotuksia ja toiveita. Luota sisäiseen ääneesi ja omiin tuntemuksiisi, sillä se mikä tuntuu sinusta hyvältä ilahduttaa eniten myös rakastettuasi. Yllätä hänet tänään tavalla josta ainakin itse tiedät nauttivasi.

Vaaka

22.6.2015

Merkkisi on hyvin otollisessa asemassa Jupiterin ja Uranuksen keskipisteessä. Sinulla on oivalluksen ja laajentumisen lahja käytössäsi samaan aikaan ja niillä voi saada ihmeitä aikaan lähikuukausien aikana. Nyt kannattaa tehdä rohkeita siirtoja ja ottaa sinulle kuuluva osa menestyksen makeasta kakusta.

23.6.2015

Vaikka monien muiden asiat tuntuvat tänään menevän pieleen, niin sinulla ei pitäisi olla mitään hätää. Osaat käsitellä alitajuntasi viestejä tavallista viisaammin ja kääntää hankalatkin tilanteet eduksesi. Säilytä siis malttisi ja ole valmis toimimaan voivottelun sijasta.

24.6.2015

Huomaat varmaan että jollakin lähelläsi olevalla ihmisellä päivä ei suju lainkaan hyvin. Asiaan puuttuminen vain pahentaa tilannetta, joten koeta malttaa mielesi ja pitää näppisi erossa hänen elämästään.

25.6.2015

Jos sinua tänään vaivaa ahdistava olotila missä tahansa tilanteessa niin kuulostele miksi yli päätään olet ajautunut kyseiseen paikkaan kyseiseen aikaan. Oletko mennyt lupaamaan jotain joka ei enää pidäkään paikkaansa? Silloin pitää pystyä perumaan aikaisemmat puheensa.

26.6.2015

Et tahdo saada kunnon otetta sellaisiin asioihin, joiden motivaatio on kateissa. Ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se mieluummin tältä päivältä hoitamatta, sillä elämäsi kannalta menestyksellistä on vain mielekäs tekeminen.

27.6.2015

Huomaat jonkun ystäväsi kohtaavan tänään onnekkaita tapahtumia ilman näkyvää omaa ansiotaan. Pystyessäsi iloitsemaan yhdessä hänen kanssaan huomaat pian olevasi itse samassa tilanteessa.

28.6.2015

Joku tapaamasi ihminen ilahduttaa sinua puheillaan ja näkemyksellään. Saat vahvistusta omille tunteillesi. Ota neuvot sydämeesi ja osoita hänelle kiitollisuutesi tästä tapaamisesta.

Skorpioni

22.6.2015

Jupiterin neliö merkkiisi herättää syvää tyytymättömyyttä ja tyhjyyden tunnetta kaikkia sellaisia asioita kohtaan, jotka todellisuudessa supistavat luovuuttasi ja rajoittavat mahdollisuuttasi menestyä.  Hyväksy tämä tyytymättömyyden tunne arvokkaaksi oppaaksi pois elämääsi rajoittavista olosuhteista.

23.6.2015

Tulet joutumaan päivän mittaan muutamaan kiperään tilanteeseen, koska saamasi lupaukset eivät yllättäen pidäkään paikkaansa. Ota silti rauhallisesti ja toimi kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Jatkossa ainakin tiedät keneen voit luottaa ja keneen et.

24.6.2015

Joku yrittää ehkä purkaa sinuun kehnoa oloaan päivän kuluessa, mutta koeta säilyttää rauhallisuutesi. Hänen kehnolla olollaan ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi ja riittää kun sinä tiedät sen.

25.6.2015

Kiinnostut jostakin uudesta asiasta ja mielesi tekee syventyä siihen tarkemmin. Joudut sen vuoksi luopumaan jostakin aikaisemmasta sopimuksesta, mikä ei sitten sujukaan ihan helposti. Älä anna pienten hankaluuksien horjuttaa intoasi.

26.6.2015

Älä hukkaa tätä päivää, sillä kaikki mihin tartut innostuneena ja motivoituneena saa aivan erityistä, menestykseen johtavaa tuulta purjeisiinsa. Anna itsellesi lupa valita tekemisesi uudella tavalla.

27.6.2015

Oikea päivä muistaa jotakin hyvää ystävää tekstiviestillä tai puhelulla. Mieti ketä kohtaan tunnet suurinta kiitollisuutta juuri nyt tätä lukiessasi ja kerro se hänelle. Aito ystävyys on kalleimpia aarteitamme.

28.6.2015

Tämä on niitä päiviä, jolloin läheisissä ihmissuhteissa saattaa esiintyä tavallista voimakkaampia ristiriitoja. Vaatimustasosi toista ihmistä kohtaan on ajoittain aivan liian korkealla vain siksi, että et osaa elää omaa elämääsi.

Jousimies

22.6.2015

Menestys kolkuttelee ovellesi melkein rautanyrkillä ja sinun täytyy olla todella luutunut vanhoihin kuvioihisi, ellet lähde seuraamaan innostuksesi viitoittamaa tietä. Uudet mahdollisuudet ovat hyvin tavallisesta poikkeavia ja sinun tulee uskaltaa uhmata muiden mielipiteitä kerta toisensa jälkeen.

23.6.2015

Ajatus kulkee kuin tervassa ja niin sen tänään kuuluukin kulkea. Älä edes yritä hoitaa vaikeiksi muodostuvia juttuja järkevästi, sillä nyt se ei onnistu ja sillä hyvä. Ainoa toimiva tapa on ottaa vain yksi ongelma käsittelyyn ja jättää muut myöhäisempään ajankohtaan.

24.6.2015

Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.

25.6.2015

Kuulet tänään asian tai asioita, jotka vaativat sinua korjaamaan käsityksiäsi luotettavaksi kokemastasi ihmisestä. Älä silti tee hätiköityjä päätöksiä, sillä tulet havaitsemaan että ainoastaan sinun odotuksesi tuota toista ihmistä kohtaan olivat epäluotettavia tai asiattomia.

26.6.2015

Etsit tänään omaa suuntaasi ja jokainen elämääsi väärään suuntaan vievä asia osaa heittäytyä todella hankalaksi. Pysäytä turha hosuminen välittömästi ja katso uudelleen huomenna.

27.6.2015

Saatat tuntea olosi hiukan ulkopuoliseksi vaikka esille tulevat asiat selvästi tuntuvat kohdistuvan itseesi. Älä jää tuppisuuksi vaan sano oma painava mielipiteesi, sillä muuten asia saa sinun kannaltasi kehnoja piirteitä.

28.6.2015

Jollain sinulle tärkeällä henkilöllä ilmenee tänään sellaisia henkilökohtaisia ongelmia, joissa sinulla on mahdollisuus auttaa häntä eteenpäin omiin kokemuksiisi nojaten.

Kauris

22.6.2015

Sisäinen pakko ajaa sinua laajentamaan jotain osa-aluetta elämässäsi, eikä siinä kannata laittaa hanttiin. Pelko vain tuppaa ottamaan vallan tällaisessa tilanteessa, etkä saa suunnitelmaasi toteutettua ihan helposti. Nyt on pystyttävä ottamaan tietoinen riski sinua kiinnostavassa hankkeessa.

23.6.2015

Hermosi saattavat kiristyä useampaan otteeseen päivän kuluessa kun selvinä pitämäsi asiat alkavat yllättäen kaatua päällesi muiden syödessä urakalla sanojaan. Varo syyttelemästä ketään, sillä tänään sattuu vain olemaan tällainen sekava päivä, jolloin muidenkin suunnitelmat kaatuilevat.

24.6.2015

Huomaat varmaan jännittyneen ilmapiirin ympärilläsi. Saatat tuntea olevasi ainoa selväjärkinen kilometrien säteellä. Anna siis muiden hermoilla ja hoida rauhassa omia asioitasi.

25.6.2015

Kohtaat kanssasi samalla aaltopituudella olevia ihmisiä. Heillä on hyviä ideoita tai ajatuksia tarjottavanaan juuri tämän hetkiseen tilanteeseesi. Luota välittömään tunteeseesi ja ole valmis toimimaan sen ohjauksen mukaisesti.

26.6.2015

Vitaalisuutesi on hyvissä kantimissa ja jollain tavalla sinun täytyy päästä purkamaan puhtiasi tai muuten iskee armoton tylsyyden aalto hetkellisenä hyökynä niskaasi. Tiedät mikä sinua eniten kiinnostaa. Sinne siis.

27.6.2015

Tämä on aivan loistava päivä palkita itseäsi ilman mitään syytä jollakin pienellä lahjalla tai täysin yksityisellä hetkellä kivassa paikassa. Itselle annettu palkinto on loppujen lopuksi tuhat kertaa tärkeämpi kuin kenenkään muun antama. Sellaisen voisi antaa useamminkin.

28.6.2015

Hetkellinen melankolia ja surumielisyys ovat merkkejä tarpeestasi hiljentyä katselemaan elämää omasta tilanteestasi käsin. Nämä tunteet ovat arvokkaita oppaita matkalla kohti itsesi rakastamista eikä niissä ole mitään negatiivista.

Vesimies

22.6.2015

Koeta löytää sinua tällä hetkellä kaivavan tyytymättömyyden aiheuttaja. Juuri nyt sinulla on yksi parhaista mahdollisuutta vaikuttaa elämääsi rajoittaviin olosuhteisiin ja muuttaa ne paljon paremmiksi. Et voi tehdä juuri mitään, mutta pelkkä tietoisuus auttaa sinua pääsemään irti raastavasta tilanteesta.

23.6.2015

Vaikka ympärilläsi vallitsee tänään melkoinen sekamelska pystyt itse pitämään ajatuksesi kasassa ja selviät yllättävän hyvin hankalistakin tilanteista. Parhaassa tapauksessa pystyt monella tapaa hyötymään tästä myllerryksestä kunhan et lähde selvittelemään muiden ongelmia.

24.6.2015

Mieltäsi painaa joku asia, joka pitäisi ehdottomasti saada hoidettua pikimmiten. Tänään ei kuitenkaan ole oikea aika hoitaa mitään väkisin, joten viisainta on antaa asian olla ja keskittyä johonkin mukavampaan juttuun.

25.6.2015

Suhtaudut tänään tavallista suorasukaisemmin jokaiseen ihmiseen, joka jollain tavalla pyrkii käyttämään sinua hyväkseen. Anna heidän hermostua omiin odotuksiinsa ja säilytä rauha sisälläsi.

26.6.2015

Tämä päivä saattaa tuntua yllättävän takkuiselta, ellet ole vielä löytänyt omaa paikkaasi ja asemaasi tässä elämässä. Turhuudet eivät nyt jaksa kiinnostaa, joten lienee aika uudistaa jotain jo tässä päivässä.

27.6.2015

Älä anna negatiivisen uutisen tai kommentin pilata päivääsi, sillä siinä piilee paremman huomisen mahdollisuus. Asian tai tilanteen saama käänne ei ehkä sovi suunnitelmiisi, mutta se on ainoa mikä on varmasti totta. Käännä siis kiltisti kolikko ympäri. Muuta ei ole tehtävissä.

28.6.2015

Tiedät oikein hyvin mitä tänään haluat elämältä ja saatat jopa tuntea pienen uhmakkuuden käyttäytymisessäsi. Älä anna alitajuisen pelkosi toisen reaktioista estää sinua tekemästä sitä minkä juuri tänään koet itsellesi tärkeäksi.

Kalat

22.6.2015

Hermostunut energia kuuluu tähän aikaan ja nykyiseen elämääsi todella voimakkaasti. Ahdistava olotila ravistelee sinua irti jostakin sellaisesta, jolle sinulla ei enää ole mitään käyttöä. Samalla elämä tarjoaa jotakin todella suurta harppausta aivan uuteen suuntaan. Loikkaa ihmeessä, jos suinkin pystyt.

23.6.2015

Älä ihmettele elleivät jutut ja ajatukset osu yksiin ystäviesi tai tuttaviesi ajatusten kanssa, sillä tänään on suuri väärinkäsitysten päivä, jolloin moni asia menee pieleen kenenkään sitä tarkoittamatta. Syy mahdollisiin väärinkäsityksiin on ainoastaan itse kunkin asialle laittamissa odotuksissa.

24.6.2015

Olet melkoisen sotaisalla tuulella eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.

25.6.2015

Tämä on loistava päivä sekä antaa että vastaan ottaa hyviä neuvoja tulevaisuuden varalle. Arvosta korkealle se mitä puhut ja se mitä kuulet, sillä ajatusten ja tunteiden harmoniassa elää totuuden siemen.

26.6.2015

Ihmistuntemuksesi ja samanaikainen energisyytesi tekee sinusta tänään suositun seuralaisen. Katseet kääntyvät perääsi ihastuneiden huokausten saattelemana, sillä voimasi on kiehtovaa ja puoleensa vetävää.

27.6.2015

Sinulla on tänään edessäsi merkittävä ratkaisu paria seuraavaa päivää ajatellen. Luota itseesi ja tee se mikä juuri nyt tuntuu sinusta parhaalta ja innostavimmalta. Tällä ratkaisulla luot omaa elämääsi.

28.6.2015

Sinulla on tänään mahdollisuus mielenkiintoiseen tuttavuuteen, jos vain maltat hetkeksi hellittää vauhtiasi ja pysähtyä keskustelemaan sinulle ennestään etäiseksi jääneen ihmisen kanssa.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 18.6.-2.7.
Kuukausihoroskooppi 6/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X