Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 27/2011

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 4.7.2011

Tämäpä onkin todella energinen ja tapahtumarikas viikko pääosiltaan positiivisessa mielessä. Innostuksen täyttämää muutosenergiaa on liikkeellä valtavia määriä. Venuksen vahva läsnäolo painottaa ihmissuhteiden ja rakkauselämän merkitystä itsekunkin kasvuprosessissa. Ihastumisia tapahtuu tehokkaalla sykkeellä, ja monet ovat valmiita rohkeisiin valintoihin.

Tiistai 5.7.2011

Merkuriuksen ja Uranuksen kolmio kohottaa kekseliäisyyden tasoa huomattavasti ja nyt kannattaa tuoda julki myös yltiöpäisiä ideoita. Juuri niissä on onnistumisen mahdollisuus.

Keskiviikko 6.7.2011

Kun idea on ensin kypsynyt, tulee sinun toteuttaa se tai ainakin osa siitä käytännössä niin pian kuin mahdolllista. Tämä on aktiivisen toiminnan viikko, joka palkitsee vain tekijöitä, ei pelkkiä ajattelijoita.

Torstai 7.7.2011

Katsele hiukan ympärillesi ja kiinniitä huomiosi sosiaalisiin menestyjiin. Heihin kannattaa ottaa ja kuunnella tarkkaan, sillä heidän vanavedessään on mahdollisuus tulla nostetuksi ihmiskunnan menestyneimpien uudistajien joukkoon.

Viikonloppu

Viikonloppuna Venus on ärhäkkäässä kulmassa Uranukseen ja Plutoon. Tunteet saattavat kuohahdella intohimosta syvimpään mahdolliseen inhotukseen ilman ennakkovaroituksia. Eroottinen jännite on sekin huippulukemissa, ja kiihkeitä romansseja syntyy yhtä hyvin festareilla kuin mökkikylissä.

Astro.fi

X