Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 28/2015

Teksti:
Anna.fi

Loistokas heinäkuun avaus jatkuu äärimmäisen omaehtoisella energialla nyt maanantaina Auringon tehdessä oppositiota Plutolle. Voima on omien ideoiden takana ja vain niiden.

Oinas

6.7.2015

Energiasi on nyt rajattu tiukasti omien henkilökohtaisten päämääriesi toteuttamiseen eikä mikään muu suostu toimimaan ilman vastoinkäymisiä. Jos yrität täyttää muiden odotuksia tai toiveita, niin luvassa on pahoja vastoinkäymisiä. Keskity siis omien juttujesi toteuttamiseen tiukkaakin tiukemmin.

7.7.2015

Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen, eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

8.7.2015

Tunteesi ovat vahvassa roolissa tämän päivän aikana ja tunnet todella hurjana ahdistuksena jokaisen tilanteen, joka millään tavalla on viemässä elämääsi väärään suuntaan. Jos joku juttu tökkii, niin viisainta on pysäyttää eteneminen tuolla sektorilla ainakin toistaiseksi.

9.7.2015

Sinulla saattaa olla polttava sisäinen tarve päästä aloittamaan tai päättämään joku mieltäsi vaivannut asia. Älä kuitenkaan yritä väkisin, sillä Marsin neliö kieltää kaiken vastentahtoisen toiminnan. Varmista ensin, että varmasti haluat tehdä ilolla ja sydämellä sen, mihin nyt päätät ryhtyä.

10.7.2015

Nyt on oikea hetki laittaa energiasi hyötykäyttöön. Keskity kaikessa rauhassa ja innostukseesi luottaen viemään eteenpäin omaa tärkeäksi kokemaasi projektia. Se on tervettä itsekkyyttä.

11.7.2015

Joku tapaamasi ihminen ilahduttaa sinua puheillaan ja näkemyksellään. Saat vahvistusta omille tunteillesi. Ota neuvot sydämeesi ja osoita hänelle kiitollisuutesi tästä tapaamisesta.

12.7.2015

Luota tänään vaistoosi mikäli se millään tavalla yrittää varoittaa tekemästä jotakin tai menemästä jonnekin. Varoitus on tällä kertaa aiheellinen, vaikka mitään isompaa ongelmaa ei tämän kuvion osalta ole odotettavissa.

Härkä

6.7.2015

Elät vahvassa energiakentässä ja tunnet itsessäsi vaikuttavan ehdottomuuden. Luota voimaasi ja suuntaa se jonkun oman ideasi toteuttamiseen, sillä tässä päivässä on äärimmäisen tehokas lataus, johon sinulla on eräänlainen etuoikeus. Uudistat tätä maailmaa oman elämäsi kautta ja rohkeus palkitaan.

7.7.2015

Huomaat varmaan että jollakin lähelläsi olevalla ihmisellä päivä ei suju lainkaan hyvin. Asiaan puuttuminen vain pahentaa tilannetta, joten koeta malttaa mielesi ja pitää näppisi erossa hänen elämästään.

8.7.2015

Merkkisi jää Kuun ja Pluton haasteellisen kulman väliin tavalla, joka mahdollistaa sinulle arvokkaan tarkkailijan roolin joissakin tunnepitoisissa tilanteissa, jotka osoittautuvat yllättävän merkittäviksi suunnitelmiesi kannalta.

9.7.2015

Energiasi ovat loistavassa vireessä ja oivallat oikeat menettelytavat heti toimeen ryhdyttyäsi. Nyt kannattaa pistää hihat heilumaan ja luottaa siihen, että tarkemmat ohjeet kilahtavat päähäsi vasta sitten kun niitä konkreettisesti tarvitaan. Nyt on hyvä toimia ilman aikataulua tai suunnitelmaa.

10.7.2015

Joskus on tällaisia päiviä, jolloin vain kertyy niin paljon erilaista tekemistä, ettei lopulta tahdo saada yhtään asiaa kunnolla hoidettua. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea tai vaikka kupposelle kuumaa.

11.7.2015

Tämä on niitä päiviä, jolloin läheisissä ihmissuhteissa saattaa esiintyä tavallista voimakkaampia ristiriitoja. Vaatimustasosi toista ihmistä kohtaan on ajoittain aivan liian korkealla vain siksi, että et osaa elää omaa elämääsi.

12.7.2015

Monenlaisia suunnitelmia ja ideoita pälkähtää päähäsi, mutta varaudu siihen että yksikään ei tänään etene konkreettiseksi tapahtumaksi. Tässä päivässä on tavallista heikompi käytännöllisyyden aste ja siksi moni asia jaa ajatuksen asteelle.

Kaksoset

6.7.2015

Hyvin ehdottomalta tuntuva voima ohjaa tänään elämääsi ja sinun tulisi vain luottaa kaikkeen mitä tapahtuu vaatimatta itseltäsi yhtään enempää. Luota luonnon rytmiin ja anna kaiken tapahtua omalla painollaan, niin pääset yllättävällä tavalla eteenpäin suunnitelmissasi.

7.7.2015

Joku yrittää ehkä purkaa sinuun kehnoa oloaan päivän kuluessa, mutta koeta säilyttää rauhallisuutesi. Hänen kehnolla olollaan ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi ja riittää kun sinä tiedät sen.

8.7.2015

Kuun sekstiili antaa sinulle selvän etulyöntiaseman tämän päivän vahvoja tunnelatauksia sisältäviin tapahtumiin. Jännitteet painavat lähelläsi olevia ihmisiä ja mahdollistavat sinulle oman paikkasi varmistamisen vain siksi että säilytät malttisi muita paremmin.

9.7.2015

Vaikka meno tuntuisikin nyt maittavan, niin katso tarkasti mihin astut. Liika innostuminen voi johtaa ikäviin pettymyksiin lähipäivinä. Neptunuksen haasteellinen asema varoittaa liiasta luottamuksesta muiden lupauksiin. Kuuntele sisäistä varoituskelloa ja pysähdy heti kun se helähtää.

10.7.2015

Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä jos tuntuu että tekemistä riittää, sillä osaat reagoida oikealla tavalla uusiin tilanteisiin ja saat monia itsellesi tärkeitä asioita liikahtamaan ratkaisevasti eteenpäin.

11.7.2015

Jollain sinulle tärkeällä henkilöllä ilmenee tänään sellaisia henkilökohtaisia ongelmia, joissa sinulla on mahdollisuus auttaa häntä eteenpäin omiin kokemuksiisi nojaten.

12.7.2015

Muisti pätkii ja ajatus harhailee sinne tänne tällaisena päivänä, joten älä suotta yritä pitää kaikkia lankoja tiukasti käsissäsi tai pysyä aikataulussa. Nyt on viisainta antaa asioille tilaa edetä omaan tahtiinsa ja omaan suuntaansa.

Rapu

6.7.2015

Käytössäsi on tänään valtava energialataus, joka sinun tulee pystyä kohdistamaan kannaltasi vaikeaksi heittäytyneen tilanteen korjaamiseen. Eniten mieltäsi vaivaava asia on sillä hetkellä tärkeämpää kuin mikään muu ja vain siihen keskittymällä pystyt välttämään pahimmat seuraukset.

7.7.2015

Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.

8.7.2015

Kuun tiukka asema merkissäsi vaikuttavaan Plutoon asettaa sinut täysin määräävään rooliin elämäsi tämän päivän tapahtumissa. Jousto- tai kompromissiratkaisuihin ei ole nyt mitään syytä alentua, sillä tiedät mitä haluat ja pystyt nyt ottamaan omasi.

9.7.2015

Tämä on kaikenlaisen luovan itsesi toteuttamisen kannalta erinomainen jakso. Anna intuition johdattaa sinua oikeiden asioiden ja ihmisten luo. Elät Marsin kautta uusien aloitusten tärkeää aikaa ja nyt tuhannet asiat ympärilläsi loksahtelevat paikoilleen tietämättäsi. Luota siihen mikä sinulle on nyt tärkeintä.

10.7.2015

Tunnelmassa löytyy, mutta et silti tahdo oivaltaa mihin päin suksesi kääntäisit. Turhan tökkimisen välttämiseksi kannattaa lopettaa liika miettiminen ja keskittyä vain siihen mikä on kulloinkin tärkeintä.

11.7.2015

Hetkellinen melankolia ja surumielisyys ovat merkkejä tarpeestasi hiljentyä katselemaan elämää omasta tilanteestasi käsin. Nämä tunteet ovat arvokkaita oppaita matkalla kohti itsesi rakastamista eikä niissä ole mitään negatiivista.

12.7.2015

Alitajuntasi toimii varsin aktiivisesti ja saat mielenkiintoisia oivalluksia pitkin päivää, mutta mitään sen valmiimpaa ei kannata itseltään vaatia. Muut eivät välttämättä pysy tänään keikkuvilla kärryilläsi ja jäät helposti yksin loistavien ideoittesi keskelle.

Leijona

6.7.2015

Et tahdo saada mitään asiaa onnistumaan ennen kuin uskallat selvittää jonkun jo pidempään mieltäsi painaneen asian. Älä anna alitajuisen pelon estää sinua, sillä kysymyksessä ei tosiaan ole vähäpätöinen asia, vaikka mielesi yrittääkin niin väittää. Pelissä on sinun elämäsi ja sen mielekkyys.

7.7.2015

Huomaat varmaan jännittyneen ilmapiirin ympärilläsi. Saatat tuntea olevasi ainoa selväjärkinen kilometrien säteellä. Anna siis muiden hermoilla ja hoida rauhassa omia asioitasi.

8.7.2015

Kuun kolmio merkkiisi synnyttää tällä kertaa vahvan tietoisuuden joissakin tänään eteesi tulevissa tilanteissa ja voit ehdottomasti luottaa omaan näkemykseesi, vaikka ympäristön reaktiot saattavat olla hyvinkin kielteisiä. Tiedät kyllä mitä olet tekemässä.

9.7.2015

Vaikka saatatkin olla tänään hyvin innostunut jostakin sinulle esitetystä ideasta, niin koeta säilyttää mahdollisimman realistinen ote asiaan. Sinulla on Neptunuksen haasteellisen kulman vuoksi taipumusta ylioptimistisuuteen. Pidät helposti itsestään selvinä asioita, jotka eivät sitten olekaan totta.

10.7.2015

Innostusta saattaa tänään riittää moneenkin lähtöön, eikä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

11.7.2015

Tiedät oikein hyvin mitä tänään haluat elämältä ja saatat jopa tuntea pienen uhmakkuuden käyttäytymisessäsi. Älä anna alitajuisen pelkosi toisen reaktioista estää sinua tekemästä sitä minkä juuri tänään koet itsellesi tärkeäksi.

12.7.2015

Saatat tänään innostua tai ihastua johonkin ideaan tai ihmiseen aivan tosissasi, mutta paluu maanpinnalle tapahtuu yllättävän nopeasti. Silti tästä kohtaamisesta sietää olla kiitollinen. Tuohan se virkistävää vaihtelua elämääsi.

Neitsyt

6.7.2015

Sinulla on tänään käytössäsi voimaa ja valtaa omien päämääriesi toteuttamiseen. Ensin on kuitenkin tiedettävä mitä konkreettisesti haluat juuri nyt ja sen toteamisen ei kai pitäisi olla ihan ylivoimaista. Kohdista sitten kaikki energiasi ja aikasi tähän tiedostamaasi tarkoitukseen ja voitto on sinun.

7.7.2015

Mieltäsi painaa joku asia, joka pitäisi ehdottomasti saada hoidettua pikimmiten. Tänään ei kuitenkaan ole oikea aika hoitaa mitään väkisin, joten viisainta on antaa asian olla ja keskittyä johonkin mukavampaan juttuun.

8.7.2015

Kuun ja Pluton keskinäinen kova aspekti osuu merkkiisi positiivisessa kulmassa, joka kuitenkin vaatii rohkeaa kannanottoa johonkin tärkeään ratkaisuun. Päätöksesi vaikuttaa monien muidenkin elämään, mutta se on silti tehtävä hyvin omaehtoiselta pohjalta.

9.7.2015

Voit antaa elämän kuljettaa sinua tilanteesta toiseen itse liikoja miettimättä. Marsin ja Neptunuksen kolmion ansiosta asiat sujuvat parhaiten itsestään ilman turhaa omaa yrittämistä. Riittää kun luotat elämän viisauteen ja uskallat ottaa epäröimättä vastaan kaiken, mitä se tarjoaa.

10.7.2015

Ajoittainen epäusko erään merkittävän suunnitelmasi toteutumiseen iskee päälle jossain vaiheessa päivää, mutta siitä pääsee helposti eroon kun ripustaa hetkeksi hanskat naulaan ja rauhoittuu.

11.7.2015

Sinulla on tänään mahdollisuus mielenkiintoiseen tuttavuuteen, jos vain maltat hetkeksi hellittää vauhtiasi ja pysähtyä keskustelemaan sinulle ennestään etäiseksi jääneen ihmisen kanssa.

12.7.2015

Älä ihmettele jos langat irtoilevat käsistäsi tai eksyt ihmeellisellä tavalla tutulta reitiltäsi. Se kuuluu tämän päivän perusilmeeseen ja pyrkii vain osoittamaan sinulle sellaisia seikkoja, joita et muuten huomaisi.

Vaaka

6.7.2015

Et pysty tänään kohdistamaan energiaasi mihinkään todellisen päämääräsi vastaiseen toimintaan ilman pahoiksi yltyviä ristiriitoja. Älä siis yritä tänään täyttää kenenkään muun odotuksia tai vaatimuksia elleivät ne ole täysin yhteneväisiä omien tuntemuksiesi kanssa.

7.7.2015

Olet melkoisen sotaisalla tuulella eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.

8.7.2015

Tunnelma on hiukan ristiriitainen Kuun tehdessä oppositiota merkkiisi ja neliötä Plutolle. Luota tiukalla otteella omiin tunteisiisi ja vältä kaikkia vähänkään harmittavilta tuntuvia kompromisseja. Paha olo nostattaa ikäviä aggressioita ja aiheuttaa turhia riitoja.

9.7.2015

Vaikka tuntisitkin olosi hyvin energiseksi ja selkeäksi niin tänään ei kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä. Mars on neliössä merkkiisi ja siksi kannattaa varmistaa, että toimit täysin omilla ehdoillasi ja ennen kaikkea omalla aikataulullasi. Kaikesta vastenmielisestä tekemisestä tulee yllättäviä ongelmia.

10.7.2015

Energiaa luulisi nyt riittävän vaikka mihin eikä tätä päivää kannata haaskata vastentahtoiseen tekemiseen eikä missään nimessä liian monen asian tekemiseen samalla kertaa. Tulokset syntyvät innostuksesta eivät koskaan hosumisesta.

11.7.2015

Hetkellinen ahdistava tunne vaatii sinua tänään selvittämään jonkun keskeneräiseksi jääneen asian kumppanisi tai läheisesi kanssa. Pelko hänen reaktioistaan tekee lähestymisen vaikeaksi, vaikka mitään todellista pelättävää ei ole. Itsehän sinä päätät elämästäsi.

12.7.2015

Vaistoat tänään jo kaukaa jos joku yrittää houkutella sinua väärin perustein mukaan omiin juttuihinsa. Jos yhtään epäilyttää, niin jätä suosiolla osallistuminen tällä kertaa väliin.

Skorpioni

6.7.2015

Olet energisesti äärimmäisen latautunut viemään jotain omaa projektiasi eteenpäin ja siihen kannattaakin panostaa kaikki mitä rahkeista löytyy. Tällaisena päivänä sinusta huokuu sellainen itsevarmuus ja aito innostus ettei kukaan pysty asettumaan ratkaisevalla tavalla tiellesi poikittain.

7.7.2015

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

8.7.2015

Kuun kvinkunssi painottaa tänään eteesi tulevaa tunnepitoista ratkaisua, joka saattaa herättää alitajuisia pelkoja sinulle läheisessä ihmisessä. Älä anna näiden reaktioiden vaikuttaa tämän päivän päätöksiisi. Pelot eivät lopulta liity lainkaan sinuun.

9.7.2015

Tämä on loistava päivä lähteä toteuttamaan mielessä välkkyneitä ideoita ilman mitään sen tarkempaa suunnitelmaa. Marsin kolmio Neptunukseen kolahtaa merkkiisi niin suotuisassa kulmassa, ettei epäonnistumiselle jää tilaa, mikäli vain pystyt seuraamaan omaa tunnelmaasi kaikissa ratkaisuissa.

10.7.2015

Monenlaista hankaluutta pukkaa nyt näköpiiriin eikä tilanteeseen ole odotettavissa helpotusta ennen kuin maltat seisahtaa ja löytää jälleen oman rytmisi tämän päivän tapahtumissa.

11.7.2015

Tänään sinua tuntuvat kiehtovan juuri sellaiset asiat, joihin et syystä tai toisesta pääse osallistumaan. Älä syytä ainuttakaan toista ihmistä tästä tilanteesta, sillä kukaan heistä ei päätä sinun aikataulustasi. Jos päättää, niin olet hukassa elämäsi kanssa.

12.7.2015

Yllättäviä muistikatkoksia saattaa esiintyä juuri niissä tärkeissä asioissa tai tapahtumissa, jotka nimenomaan olit päättänyt hoitaa kunnialla. Älä jää sitä sen enempää murehtimaan, sillä unohduksilla on nyt oma tärkeä merkityksensä.

Jousimies

6.7.2015

Ahdistavat tuntemukset saavat jopa vakavia mittasuhteita ellet ole valmis muuttamaan toimintatapaasi heti ensimmäisten oireiden ilmaantuessa. Alitajuinen pelko hallitsee tätä päivää, mutta pelon tietoinen kohtaaminen kannattaa, sillä ulkoisia olosuhteita ei pysty muuttamaan kukaan muu kuin sinä.

7.7.2015

Kaikki minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.

8.7.2015

Kuun kolmio muistuttaa tunnetason valmiudestasi ottaa tavallista suurempaa vastuuta omista ratkaisuistasi tämän päivän aikana. Pluton asema antaa sinulle paljon lisävoimaa ja itseluottamusta, joiden avulla saavutat yllättävää tukea läheisiltäsi.

9.7.2015

Ellet tahdo saada otetta johonkin meneillään olevaan asiaan, niin ongelmana on liian lempeä suhtautuminen. Joskus on syytä ravistella asianosaisia oikein kunnolla. Ei tietenkään negatiivisessa mielessä, mutta kuitenkin niin, että osoitat pitäväsi kiinni omasta eriävästä kannastasi loppuun asti.

10.7.2015

Tänään sinulla ei ole varaa tehdä oikeastaan mitään omien tunteittesi vastaisesti, sillä se kostautuu välittömästi erilaisina, pieninä ongelmina ja hankaluuksina tehtäviesi hoitamisessa.

11.7.2015

Jossain vaiheessa päivää koet olosi hyvin vastahakoiseksi jotain asiaa tai ihmistä kohtaan. Mieti miksi olet ajanut itsesi tuohon kyseiseen tilanteeseen ja olosi helpottaa nopeasti. Ymmärrät että vain sinä itse voit vapauttaa itsesi, koska ihan itse olet vankilasikin rakentanut.

12.7.2015

Ota tänään mahdollisimman rauhallisesti äläkä usko ensimmäistäkään epäilyttävää vaihtoehtoa tarkistamatta ensin käsillä olevia faktoja. Elämä on oikullisella tuulella ja jujuttaa hyväuskoisia pilke silmäkulmassa.

Kauris

6.7.2015

Sinulla on tänään voimakas sisäinen paine saada joku oma asiasi oikeille raiteille eikä nyt ole varaa miettiä muiden tilannetta tai olosuhteita. Etkä oikeastaan pystykään siihen. Joku voima sisälläsi pakottaa sinut toimimaan ja reagoimaan omien oikeuksiesi puolesta eikä sinulle jää muita vaihtoehtoja.

7.7.2015

Tällaisena päivänä asioilla on taipumus mutkistua tai mennä muuten oikein kunnolla pieleen. Älä siis yritä väkisin saada juttuja rullaamaan. Oikeat asiat etenevät aina paremmin omalla painollaan kuin tuuppaamalla.

8.7.2015

Kuun neliö merkkiisi  kovassa kulmassa Plutoon aiheuttaa kovaa sisäistä jännitettä ja saattaa tuntua myös poikkeavana epävarmuuden tunteena, jonka ei pidä antaa vaikuttaa tämän päivän päätöksiisi. Luota hetkellisiin aavistuksiisi ja ole valmis isoihin päätöksiin.

9.7.2015

Marsin oppositio antaa sinulle melkoisen energialatauksen, jota pystyt parhaiten hyödyntämään toimimalla täysin suunnittelematta. Neptunuksen sekstiili vahvistaa nimenomaan alitajuisesti tapahtuvaa toimintaa, joka on tämän hetken ainoa menestykseen johtava vaihtoehto ja vaatii sinulta uskallusta.

10.7.2015

Älä anna ahdistavalle olotilalle ylivaltaa tämän päivän tekemisissäsi, vaan anna sen ohjata sinua pois sellaisten asioiden ääreltä, jotka eivät tällä kertaa palvele tarkoitustaan elämässäsi.

11.7.2015

Rakkauselämäsi kuviot vaikuttavat tänään tavallista selkeämmiltä ja näet mitä sinun tulisi tehdä epäkohtien korjaamiseksi. Toimeliaisuutesi ei kestä kauaa, joten tee mieleesi nousevat korjaukset viivyttelemättä.

12.7.2015

Tänään ei ole kaikkein selkein päiväsi, joten pyri välttämään tunteenomaista puuttumista sinua ärsyttäviin asioihin. Voit nolata itsesi pahan kerran. Asiat kun eivät nyt ole sitä, miltä ne ensin sinusta näyttävät.

Vesimies

6.7.2015

Tänään ei kannata yrittää saada yhtään mitään väkisin tehtyä, sillä elämälläsi on nyt ankara kosminen aikataulu, jota sinun on pakko kunnioittaa. Sisimmässäsi tiedät täysin selvästi mitä haluat tänään tehdä, eikä ahdistus hellitä ennen kuin olet tarttunut härkää sarvista.

7.7.2015

Saatat hiukan ihmetellä miksi niin monet ovat sinua kohtaan kalseita ja tylyjä, mutta älähän välitä. Päivä vain sattuu olemaan monille mollivoittoinen ja jollakin tavalla sitä täytyy ilmaista.

8.7.2015

Kuun sekstiili antaa sinulle tavallista vahvemman tunteen omista kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi, eikä sinulla pitäisi olla ongelmia tehdä ratkaisevia siirtoja tämän päivän aikana. Fiilis on kohdallaan ja voiman tunne työntää sinua eteenpäin hankkeissasi.

9.7.2015

Tänään kannattaa kerätä kaikki rohkeus ja ottaa ensimmäinen askel jossakin mieltäsi painaneessa asiassa. Marsin kvinkunssi saa haasteen tuntumaan pelottavalta, mutta selvittämään lähdettyäsi juttu ratkeaa varmasti eduksesi. Sinun on itse ratkaistava mihin tämä haaste kohdistuu.

10.7.2015

Hyvä lataus on nyt päällä ja sinun kannattaa suunnata energiasi sellaisiin asioihin, jotka itse koet tärkeimmiksi ja tällä hetkellä toimivimmiksi. Elämäsi mielekkyys syntyy siitä mitä tänään teet eikä koskaan tekemisen tuloksista.

11.7.2015

Löydät tänään elämääsi jotakin hyvin arvokasta ja itsesi näköistä, mutta syyllisyys kurkkaa ikkunasta ja yrittää estää sinulta tämän kokemuksen. Älä anna muiden odotusten tai vaatimusten estää sinua vastaanottamasta sitä minkä tiedät itsellesi kuuluvan.

12.7.2015

Tänään voit turvallisesti tehdä asioita ja jopa päätöksiä hetken mielijohteesta jos siltä tuntuu, sillä vaistoat heti jos kaikki ei ole kohdallaan. Tietysti näitä varoittavia tuntemuksia kannattaa myös kuunnella.

Kalat

6.7.2015

Voimakas jännite seuraa tämän päivän touhujasi ja voit saada uskomattoman paljon aikaan, jos rohkenet keskittyä vain siihen mikä nyt kiinnostaa. Olet positiivisella tavalla yhteydessä suurempaan kosmiseen sykliin, joka tukee kaikkea sellaista mistä olet henkilökohtaisesti tänään kiinnostunut.

7.7.2015

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi äläkä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.

8.7.2015

Aavistat tänään äärimmäisen herkästi jokaisen oikean liikkeen ja ratkaisun mitä haastavimmissa tilanteissa. Pystyt ottamaan ohjat käsiisi ilman minkäänlaista etukäteissuunnittelua ja asiat etenevät kuin itsestään.

9.7.2015

Olet varsin energisellä tuulella ja voit saada paljon näkyvää aikaiseksi uskaltamalla toimia sisäisestä tiedostasi käsin ilman varmistuksia. Luova tekeminen on sinun ehdoton valttikorttisi, joka on uskallettava lyödä pöytään kunnon panosten saattelemana. Miettimiseen ei ole aikaa.

10.7.2015

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia.

11.7.2015

Pystyt tänään lukemaan kumppanisi tai läheisesi odotuksia ja toiveita. Luota sisäiseen ääneesi ja omiin tuntemuksiisi, sillä se mikä tuntuu sinusta hyvältä ilahduttaa eniten myös rakastettuasi. Yllätä hänet tänään tavalla josta ainakin itse tiedät nauttivasi.

12.7.2015

Usvainen olotila kannattaa ottaa tänään ilolla vastaan ja siirtää suosiolla kaikki tarkempaa ajattelua vaativat tehtävät seuraavaan päivään. Jos nyt yrität skarpata vähänkään liikaa, niin huomaat vain tyrineesi oikein kunnolla.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 3.-9.7.
Kuukausihoroskooppi 7/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X