Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 29/2013

Teksti:
Anna.fi

Tulevien vuosikymmenten suuret keksinnöt tehdään tämän viikon aikana. Uskalla sinäkin toteuttaa omia visioitasi täydellä energialla ja innostuksella.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 15.7.2013

Menestysenergia jatkuu edelleen täydellä höyryllä. Älä anna pienten vastoinkäymisten lannistaa sinua. Merkurius se vain välillä kiusaa perääntyessään.

Tiistai 16.7.2013

Marsin energia Ravussa lähellä yhtymää Jupiteriin antaa tähän päivään valtavasti positiivista energiaa. Nyt todella kannattaa tehdä jotain, jota rakastaa. Menestys seuraa nyt iloisia tekoja, ei raskaita suunnitelmia.

Keskiviikko 17.7.2013

Hurjan upea energia on luvassa koko tälle viikolle ja koko kuukaudelle Jupiterin ja Saturnuksen tehdessä tarkkaa kolmiota keskenään juuri tänään. Kaikki menestystekijät ovat nyt ilmassa ja elämä tarjoaa mahdollisuutta toisen perään meille kaikille. Ota ihmeessä omasi.

Torstai 18.7.2013

Jupiter tekee samantien kolmiota myös Neptunukselle. Tulevien vuosikymmenten suuret keksinnöt tehdään tämän viikon aikana. Uskalla sinäkin toteuttaa omia visioitasi täydellä energialla ja innostuksella. Nyt syntyy menestystarinaa toisensa perään. Hyppää vain kyytiin.

Viikonloppu

Meno vain jatkuu samalla positiivisella energialla ja jalka on pidettävä kaasulla, vaikka reaktiot hiukan pelottaisivat.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X