Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 31/2013

28.7.2013 Teksti: Anna.fi

Et voi tehdä mitään elämäsi ja tulevaisuutesi kannalta tehokkaampaa kuin nauttia mukana. Älä anna auktoriteettien määrätä omaa rytmiäsi ja valintojasi.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 29.7.2013

Tänään on ensimmäinen konkreettinen Daavidin tähti -päivä ja tämä tieto kannattaa käyttää tehokkaasti hyväksi. Vaikka kosminen muutospaine kasvaa hetki hetkeltä, täyttyy maailmamme universaalisesta harmoniasta tämän ja huomisen päivän ajaksi. Et voi tehdä mitään elämäsi ja tulevaisuutesi kannalta tehokkaampaa kuin nauttia mukana.

Tiistai 30.7.2013

Daavidin tähti loistaa vielä tänään vahvimmillaan ja siksi hurjia ihastumisia ja rakastumisia mahtuu tähän päivään ja viikkoon vaikka millä mitalla. Nyt kannattaa heittäytyä ilon ja rakkauden energioihin luottavaisin mielin tulevaisuutta murehtimatta. Tämä on elämämme tärkein päivä, ei huominen.

Keskiviikko 31.7.2013

Tämä on hyvä päivä tärkeille keskusteluille ja neuvotteluille, mutta silti sinun tulee olla tarkkana sopimuskohtien kanssa. Älä anna auktoriteettien määrätä omaa rytmiäsi ja valintojasi.

Torstai 1.8.2013

Kriittinen massa on täyttymässä Marsin tehdessä tänään neliötä Uranukselle ja samalla se edelleen on oppositiossa Plutolle. Aggressiivista energiaa on ilmassa valtavat määrät ja vain siksi, että kehitys on pysähtynyt paikoilleen. Tänään on vahvan itsetunnon päivä, jolloin on uskallettava olla oma itsensä ja sanoa mielipiteensä. Mieluummin ilman kiukkua tai vihaa, vahvasti.

Viikonloppu

Marsin kolmio Chironille tekee tästä päivästä kaiken tämän myllerryksen keskellä parantavan päivän. Jokainen meistä voi nyt tehdä jotain lähimmäisten hyväksi. Katso kenelle sinä olet tänään se itsetuntoa ja henkistä varmuutta tuova enkeli.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös

Suosittelemme