Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 3/2013

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 14.1.2013

Maanantaissa on melko hellä, herkkätunteinen ja pehmeä sävy. Päivä on erinomainen terapeuttisille keskusteluille ja parhaimmillaan avoin kommunikointi johtaa rakkauden ja myötätunnon lisääntymiseen. Jokin pienikin seikka voi saada yllättävän suuren oivalluksen aikaan, sillä ajanlaatu tukee nyt ymmärryksen syventymistä.

Tiistai 15.1.2013

Parantavia voimia ja syvempää ymmärrystä ja elämää muuttavia oivalluksia on nyt ilmassa niille, jotka osaavat ja haluavat kuunnella. Viisaudet voivat avautua kuunnellessa toisia, lukiessa jotain kirjaa, tai vain hiljentyessä on sisimpänsä äärelle. Tämä herkkä ja kohti omaa totuutta johdattava energia kannattaa nyt ottaa vastaan suurella ilolla ja kiitollisuudella.

Keskiviikko 16.1.2013

Keskiviikossa on hieman irrallaan oleva ja päämäärätön tunnelma, kunnes Kuu siirtyy aloitteelliseen Oinaaseen vähän iltakuuden jälkeen. Päivä on omiaan kaikenlaiselle tuumailulle ja sisäisten fiilisten kuuntelulle, mutta jos haluaa saada jotain reippaampaa toteutettua, kannattaa odotella iltaan, jolloin pyörät alkavat taas rullata energisempään tapaan.

Torstai 17.1.2013

Torstai on energinen, intensiivinen ja dynaamisesti aikaansaava päivä, ellei kaikki energia hupene ihmissuhdeasioiden märehtimiseen. Parhaimmillaan tämä on intohimoinen, mutta rakentavalla tavalla pysyvyyttä ja sitoutumista tukeva päivä. Tunteet voivat käydä kuumina ja yllättäviäkin ratkaisuja aikaansaavia energioita on ilmassa. Tämä on päivä jolloin vannotaan valoja ja pohditaan uskollisuutta, tilanteesta riippuen tavalla tai toisella.

Viikonloppu

Perjantaissa on liikettä ja aktiivista energiaa, joka kohdistuu erityisesti mielensisäisiin asioihin. Kommunikointi on vilkasta, posti ja puhelin voivat olla koetuksella, ja sopimuksiin yritetään päätyä. Päivän laatu sopiikin mainiosti erilaisten päätösten tekemiseen, kunhan vain ei jää pyörittelemään kaikkia mahdollisia asiaan liittyviä seikkoja liikaa mielessään.

Astro.fi

X