Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 32/2011

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 8.8.2011

Vaikka tämä viikko alkaa Venuksen osalta romanttisissa tunnelmissa, kääntyy se loppua kohden varsin ehdottomiin ja armottomiin tunnelmiin Marsin tullessa tarkkaan neliöön Uranuksen kanssa ja oppositioon Pluton kanssa. Konfliktit ja monenlaiset jyrinät kuuluvat nyt astrologiseen todellisuuteen.

Tiistai 9.8.2011

Mars on tänään tarkassa neliössä Uranukselle, ja siksi kaikkien kannattaa olla varovaisia liikenteessä ja pidellä huolellisesti sähkölaitteita. Onnettomuusriski on käsin kosketeltava ja kohdistuu kaikkiin, joilla on nyt kiire jonnekin.

Keskiviikko 10.8.2011

Merkurius lähtee sekin tänään perääntymään ja vaatii omalta osaltaan pysymään mahdollisimman läsnä tässä ajassa ja tässä hetkessä. Tulevaisuudessa elämäminen on riskialtista puuhaa ja aiheuttaa monenlaisia pettymyksiä.

Torstai 11.8.2011

Marsin oppositio Plutolle kruunaa tämän kuunvaltavan energialatauksen, josta pääsevät hyötymään vain ne, joilla on tarkka käsitys omista päämääristään. Energia on pystyttävä kohdistamaan oikeaan kohteeseen, tai se muuttuu hermostuneeksi ja aggressioita herättäväksi. Koko maapallo on nyt hetken aikaa räjähdysherkässä tilassa.

Viikonloppu

Koko viikonloppu täyttyy vielä ehdottomilla Mars energioilla, vaikka Kuun tekemät kuviot eivät sitä enää tuo esille merkkikohtaisissa tulkinnoissa. Ole nyt vahvasti oma itsesi ja tee varmalla otteella vain vakaat omat ratkaisusi, niin pääset muutamien muiden kanssa kääntämään tämän ajan elämäsi menestystarinaksi. Täysikuu saattaa hiukan valvottaa viikonloppuna.

Astro.fi

X