Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 32/2013

Teksti:
Anna.fi

Tällä viikolla tarkentuu Jupiterin oppositio Plutolle ja neliö Uranukselle. Ilmassa on hurja määrä jännitettä ja monille ihmisille myös ahdistusta. Nyt kärsivät kaikki ne, jotka sysäävät syyn omista menetyksistään muiden harteille.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 5.8.2013

Tällä viikolla tarkentuu Jupiterin oppositio Plutolle ja neliö Uranukselle. Ilmassa on hurja määrä jännitettä ja monille ihmisille myös ahdistusta. Säilytä malttisi ja muistuta itseäsi siitä, että tämä aika nyt vaan on tällaista. Silti on viisasta katsoa tarpeellisia muutoksia silmästä silmään tämän viikon aikana. Näin maanantaina on helppo puhua asioita selväksi.

Tiistai 6.8.2013

Uusi Kuu vauhdittaa tarpeellisten uudistusten tekemistä ja asioita on nyt helppo saada käynnistymään. Käytä siis tämä päivä uusien ideoidesi käynnistämiseen tavalla tai toisella.

Keskiviikko 7.8.2013

Jupiterin ja Pluton välinen oppositio muuttaa maailmaa voimakkaimmin juuri keskiviikkona ja se asettaa jokaiselle merkille melkoisia paineita päivittäisissä ratkaisuissa. Asiat on nyt pystyttävä pitämään täysin omissa käsissä ja samalla sinun on otettava täysi vastuu kaikista tekemisistäsi. Nyt kärsivät kaikki ne, jotka millään tavalla sysäävät syyn omista menetyksistään muiden harteille.

Torstai 8.8.2013

Tänään on elämässä alitajuista jännitettä, joka vaatii tekemään nopeita tunteeseen perustuvia ratkaisuja pitkin päivää. Jollet luota omiin tunteisiisi, saattaa tästä päivästä kehkeytyä melkoinen härdelli, kun mistään ei tahdo saada mitään selvää.

Viikonloppu

Painostava olotila helpottaa heti, kun tekee edes jonkinlaisen ratkaisun melkeinpä mihin suuntaan tahansa, mutta lopullinen helpottava olotila saattaa vaatia vielä yhtä mielenmuutosta. Älä siis edes yritä toteuttaa mitään varmaa ratkaisua tai toimintamallia. Sellaiselle ei ole tilausta.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X