Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 33/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 13.8.2012

Maanantai on lempeä ja tunnelmaltaan lämmin päivä. Rakkaudellinen huolenpito ja toisista välittäminen voivat tänään toteutua luontevasti ja tuoda paljon iloa ja mielihyvää. Tämä on hyvä ajankohta keskittyä perheeseen tai läheisiin ihmissuhteisiin.  Nauti yhdessäolosta tunteella, ja ilman turhaa analysointia.

Tiistai 14.8.2012

Tiistai nostaa voimakkaita tunteita pintaan. Sisimmän syövereistä saattaa tulvahtaa yllättävän kiihkeitä ja jopa ei-toivottuja reaktioita. Se minkä haluat kätkeä ja mitä et haluaisi edes olevan olemassa tunnemaailmassasi, voi nostaa tänään päätään ja muistuttaa sinua ihmisyyden raadollisimmista puolista.

Keskiviikko 15.8.2012

Keskiviikossa on todella intensiivinen, syvälle porautuva ja perinpohjaisesti tunteita ravistava tunnelma. Päivän energialataus on poikkeuksellisen suuri, ja riippuu paljon itsestäsi miten tämän vahvan energian käytät. Valjastaessasi voimasi johonkin tärkeään kohteeseen, voit saada liikutettua vuoria. Mikäli energia ei pääse rakentavaan käyttöön, se on luonteeltaan piinaava ja uuvuttava.

Torstai 16.8.2012

Torstain teema liittyy voimakkaasti elämämme tärkeysjärjestykseen, ihmissuhteisiin sekä siihen mitä arvostamme. Päivän energia on uutta luova, mutta arvaamaton. Sitoutumisen teemat niin sosiaalisessa mielessä kuin työelämässäkin nousevat nyt ensiarvoiseen asemaan. Kun tiedät mitä arvostat, osaat tehdä valintoja jotka rakentavat itsesi näköistä elämää.

Viikonloppu

Perjantainen uusikuu auttaa meitä keskittämään energiamme uusiin aloituksiin ja sitoutumaan sellaisiin luoviin projekteihin, jotka ovat sydäntämme lähellä. Päivän peruslaatu on harmoninen ja rakentava. Pelkkä innostus ei kuitenkaan riitä unelmien toteuttamiseen, tarvitaan myös päämäärätietoisuutta ja selkeää suunnitelmaa.

Astro.fi

X