Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 33/2013

Teksti:
Anna.fi

Kohtalaisen haasteellinen jakso jatkuu läpi elokuun ja omasta jaksamisesta täytyy pitää kiinni kynsin ja hampain. Loistavia oivalluksia sinkoilee kosmoksesta koko loppuviikon. Ota siis jokaisesta hyvältä tuntuvasta ideasta kunnon ote ja laita se tavalla tai toisella heti käytäntöön.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 12.8.2013

Kohtalaisen haasteellinen jakso jatkuu läpi elokuun ja omasta jaksamisesta täytyy pitää kiinni kynsin ja hampain. Stressi kohoaa helposti, vaikka mitä tekisi, joten tietoinen lempeys itseä kohtaan on nyt kova sana.

Tiistai 13.8.2013

Kuu aktivoi tänään nätisti Saturnuksen ja Neptunuksen kolmiota. Intuitiolla toimiminen on nyt kosmisessa myötätuulessa ja muulla tavalla ei taida juuri minnekään nyt päästä. Jatka siis herkällä tuntumalla ja silti konkreettisia päätöksiä tekemällä.

Keskiviikko 14.8.2013

Tunnelmaltaan mukava päivä tämä keskiviikko. Kaikki mielekäs tekeminen saa positiivisen tunnelatauksen moninkertaistumaan. Pidä siis huolta, että touhuat kivojen asioiden parissa.

Torstai 15.8.2013

Loistavia oivalluksia sinkoilee tänään ja koko loppuviikon jostain tuolta kosmoksesta. Ota siis jokaisesta hyvältä tuntuvasta ideasta kunnon ote ja laita se tavalla tai toisella heti käytäntöön. Tee jotain konkreettista sen eteen ja huomaat, miten asia äkkiä lähtee rullaamaan.

Viikonloppu

Tänään Kuu tulee vielä auttamaan liikkeelle lähdössä, joten anna vain palaa ja kerro rohkeasti ideoistasi kaikille, joita ne koskettavat millään tavalla.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X