Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 35/2013

Teksti:
Anna.fi

Viikko alkaa hyvin herkissä ja vaistomaisissa tunnelmissa Merkuriuksen tehdessä oppositiota Neptunukselle. Alitajunnan voimat jylläävät ja yllätysten keskellä pärjää vain intuitiolla. Mikään ei kulje arvioituja latuja tällaisena aikana.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 26.8.2013

Viikko alkaa hyvin herkissä ja vaistomaisissa tunnelmissa Merkuriuksen tehdessä oppositiota Neptunukselle. Asiat etenevät nyt omia omituisia latujaan, eikä voi varautua mihinkään etukäteen. Parasta on vain yrittää sopeutua parhaansa mukaan kaikkeen, mitä ympärillä tapahtuu.

Tiistai 27.8.2013

Ikään kuin eilisen kuviossa ei olisi tarpeeksi tekemistä saamme tänään tarkaksi Venuksen opposition Uranukselle. Vapaudentarve ravistelee kaikkia omalla tavallaan ja liian sitovat tai paikoilleen pysähtyneet suhteet ovat vaaravyöhykkeessä.

Keskiviikko 28.8.2013

Meno jatkuu entistä armottomampana Auringon osuessa oppositioon Neptunuksen kanssa. Alitajunnan voimat jylläävät ja yllätysten keskellä pärjää vain intuitiota käyttämällä. Juuri mikään ei kulje arvioituja latuja tällaisena aikana.

Torstai 29.8.2013

Merkurius saapuu hiukan helpottamaan rankkaa viikkoa kolmiossa Plutoon. Kommunikaatio ja viestintä ovat korkeassa kurssissa ja puhumalla saattaa saada monta ongelmaa ratkaistua. Puheissa täytyy olla mahdollisimman rehellinen, sillä aikaisemmat Neptunuksen kuviot paljastavat niin valheet kuin peittelynkin tavallista tehokkaammin.

Viikonloppu

Kaiken tämän herkkyyden keskellä asioilla on ihmeellinen taipumus asettua oikeisiin uomiin aivan itsestään. Ei kannata alkaa liikaa ohjailemaan elämän kulkua, sillä Auringon kolmio Saturnukselle tukee luonnollista tekemistä ja antaa hyvää lisäpotkua kaikille mielekkäille hankkeille.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X