Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 39/2014

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä horoskoopit lupaavat tälle viikolle! 

Oinaan viikko

22.9.2014

Vaikka energiasi tuntuvat olevan nyt kohdallaan niin kaikki kiire kannattaa unohtaa, sillä tästä päivästä selviää vain rauhassa kulkemalla. Yleinen energiatila on erittäin sekava ja monet asiat heittäytyvät hankaliksi aivan odottamatta. Sekavuus ei kosketa suoraan sinua, joten pysyttele selkkausten ulkopuolella.

23.9.2014

Painostava olotila osuu johonkin kohtaan tätä päivää, mutta menee kyllä nopeasti ohi. Se on silti tärkeä vihje väärin valitusta suunnasta.

24.9.2014

Koet hetkellisen katkoksen alitajuntaasi ja tunteisiisi etkä oikein pysty ottamaan kantaa sinulle esitettyihin kysymyksiin. Älä turhaan yritä selvittää muille sellaisia asioita, jotka eivät ole täysin selviä edes itsellesi.

25.9.2014

Tahti kiihtyy tämän kuvion aikana huippulukemiin ja tilaisuuksia tarjotaan liukuhihnalla. Et millään ehdi ottaa kaikkia tarjouksia vastaan tai ainakaan lähteä niitä kaikkia toteuttamaan. Tee rohkeaa valintaa ja kelpuuta itsellesi vain sellaiset vaihtoehdot, jotka saavat sinut tärisemään innosta. Muut eivät tuota mitään tulosta.

26.9.2014

Reagoit tänään tavallista voimakkaammin sinua kohtaan esitettyyn arvosteluun. Nyt kannattaisi kuitenkin kuunnella eikä loukkaantua. Loukkaantuminen on aina merkki omasta epävarmuudestasi, johon ei varmasti ole mitään syytä. Viisas kun olet.

27.9.2014

Varaudu yllättäviin päähänpistoihin ja vieläpä niiden toteuttamiseen. Onnekkaita sattumia on luvassa mikäli uskallat toteuttaa ideasi.

28.9.2014

Ahdistavat tunnelmat ja fiilikset osuvat tänään sellaisiin tilanteisiin, joista puuttuu aito rakkaus ja välittäminen. Tiedosta missä tätä tapahtuu ja laitat muutosvoimat liikkeelle.

Härän viikko

22.9.2014

Hetkellinen innostus saattaa houkutella sinua lähtemään mukaan hyvältä tuntuvaan projektiin. Nyt kannattaa kuitenkin olla tarkempana kuin koskaan ja pidättäytyä taloudellisista sitoumuksista. Huijatuksi tulemisen vaara on ilmeinen muutaman lähipäivän aikana.

23.9.2014

Osaat tänään määritellä omaa suuntaasi tarkkailemalla alitajuisia ja silti selviä varoitussignaaleja, jotka nyt ohjaavat elämääsi oikeaan suuntaan.

24.9.2014

Innostavat ja masentavat fiilikset ovat tänään melkoisessa aaltoliikkeessä. Älä jää kiinni kumpaankaan vaan tallaa suloisen turtumuksen tilassa läpi tästä päivästä. Jos sinulle tarjoutuu joku aloittamisen mahdollisuus, niin sellaiseen kannattaa tarttua tukevalla otteella.

25.9.2014

Varaudu siihen, että joku hyvänä pitämäsi projekti kaatuu ryminällä aivan varpaillesi. Silloin on joku tärkeä yksityiskohta jäänyt huomaamatta. Sinun on aivan turha suunnata tyytymättömyyttäsi kehenkään ulkopuoliseen, sillä ajan laatu paljastaa, että niität vain omaa kylvöäsi. Kestä siis seuraukset mukisematta.

26.9.2014

Joku sinulle tärkeä suunnitelma ei tunnu etenevän lainkaan oikeaan suuntaan vaikka kuinka selittäisit. Lopeta siis selittely ja sano sama suomeksi niin johan alkaa tapahtua. Totuus toimii aina.

27.9.2014

Elät tänään voimakkaasti tunteella ja tiedät mihin asioihin sinun kannattaa keskittää ponnistuksesi. Älä epäröi seurata alitajunnan ohjausta.

28.9.2014

Varo tekemästä mitään oman arvomaailmasi vastaisesti, sillä tänään hermostut sellaisille ihmisille, joiden annat jollain tavalla määrätä elämääsi. Hermostumisen sijasta voisit kokeilla päätösvallan siirtämistä takaisin itsellesi.

Kaksosten viikko

22.9.2014

Saatat tympääntyä toisten aiheuttamiin hankaluuksiin ja ottaa ohjat omiin käsiisi. Huomaat varmasti ettei se olekaan tänään kuskista kiinni. Elämän ajorata on nyt liukastakin liukkaampi, eikä kukaan voi tietää mitä hassua seuraavaksi tapahtuu. Heppa karkaa parhaaltakin kuskilta.

23.9.2014

Itku ja mielenliikutukset saattavat olla tänään herkässä, sillä pahoitat mielesi lähes kaikesta sinuun kohdistuvasta arvostelusta. Tulpat korviin.

24.9.2014

Oivalluksen lamppu välähtää johonkin aikaan päivästä niin voimakkaasti että sinun on pakko rynnätä toteuttamaan sitä välittömästi. Varo kynnystä ja muita vaarallisia ulokkeita, mutta älä anna minkään mahdin maailmassa estää sinua toteuttamasta oivallustasi.

25.9.2014

Jupiter ja Uranus laittavat elämäsi kokonaan uusiin uomiin lähikuukausien aikana, eikä sinun tarvitse kuin kulkea elämän osoittamaa latua. Meno on hurjaa, mutta pystyt säilyttämään otteesi asioista, kunhan uskallat itse päättää jokaisesta yksittäisestä valinnasta, joka nyt tulee eteen.

26.9.2014

Saat yllättävää ja omaa päämäärääsi tukevaa palautetta hyvin suorittamastasi tehtävästä. Tilanne kannattaa käyttää välittömästi ja häikäilemättä hyväksi, sillä muuten kullan ja kunnian nappaa joku muu eikä hän kutsu sinua juhliinsa.

27.9.2014

Monenlaisia ja yllättäviä ideoita putkahtelee tänään päähäsi. Kannattaa kokeilla jonkun idean viemistä ihan käytännön tasolle.

28.9.2014

Tämä päivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden johonkin ihanaan kohtaamiseen, jos pystyt irrottamaan itsesi rutiineista ja seuraamaan hetkellistä innostustasi hiukan oudompiin ympyröihin.

Ravun viikko

22.9.2014

Tänään jos koskaan kannattaa hokea sananlaskua ”Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa”, sillä harmillisia yllätyksiä on luvassa liian innokkaille yrittäjille. Elämä laittaa sinut miettimään omien tekemistesi mielekkyyttä varsin ankealla tavalla. Ellei motiivi ole kohdallaan, eivät tuloksetkaan pääse häikäisemään.

23.9.2014

Anna tänään enemmän tilaa mielikuvitukselle ja hetken mielijohteille, sillä olet hyvin luovassa mielentilassa. Voit ehkä uudistaa elämääsi.

24.9.2014

Kuka sinua yrittää jujuttaa? Tänään vainuat vilpin tekijät jo kilometrien päästä. Jos jokin epäilyttää, niin kannattaa nostaa kunnon haloo ja katsoa mistä oikein on kysymys. Ellei varoittavaa ennakkoaavistusta ilmene niin kaikki on hyvin ja voit luottaa siihen mitä olet tekemässä.

25.9.2014

Uranuksen neliö ravistelee kovalla kädellä liian paikoilleen jumiutuneita osia elämässäsi. Et saa sielullesi mitään rauhaa, ellet pysty vetäytymään täysin omiin oloihisi juuri silloin kun siltä tuntuu. Tarvitset paljon tilaa, toteuttaaksesi jonkun kaukaisen unelmasi, vihdoinkin.

26.9.2014

Kalikka saattaa kolahtaa aika ilkeästi omaan nilkkaan. Tämän päivän kuluessa joudut vastaamaan aikaisemmin antamistasi aiheettomista lupauksista. Kestä kirvely kuin mies vaikka olisitkin nainen. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen, joka syö sanansa. Kaikkihan sitä tekevät, miksi olisit poikkeus?

27.9.2014

Vaistosi pelaavat tänään terävästi ja pystyt ihmeellisellä tavalla varautumaan eteesi putkahtaviin yllättäviin mahdollisuuksiin. Tartu tilaisuuteesi.

28.9.2014

Rakkaus hymyilee sinulle sitä voimakkaammin mitä enemmän pystyt tekemään tästä päivästä itsesi näköisen. Tee tästä hetkestä itsellesi nautinto ja jo huominen palkitsee sinut jollakin tavalla.

Leijonan viikko

22.9.2014

Vaikka meno saattaa nyt maistua, niin pieni varovaisuus on enemmän kuin paikallaan. Tähän päivään mahtuu yllättäviä käänteitä lähinnä muiden kohdalle, mutta kuitenkin. Nyt ei ole sinun vallassasi laittaa muiden elämää raiteilleen ja sellaisen yrittäminen kostautuu ikävällä tavalla.

23.9.2014

Hiukan utuinen olotila kuuluu ainakin osaksi tätä päivää ja sellaisen ilmetessä kannattaa pysäyttää auto tai poistua hetkeksi tietokoneen läheltä.

24.9.2014

Mukava päivä luvassa, jos maltat irrottaa otteesi päivän rutiineista ja suot itsellesi oikeuden edes yhteen makuhermoja tai muita aisteja hivelevään nautintoon. Ilon ja innostuksen keskeltä löytyy myös sinulle tärkeä ihminen.

25.9.2014

Olet erittäin merkittävässä ja suotuisassa vaiheessa rakentamaan omaa uraasi kokonaan uuteen suuntaan. Nopeat oivallukset ohjaavat sinua yllättäviin tilanteisiin, joissa on pakko reagoida nopeasti omaan innostukseen. Miettimisaikaa on sitä vähemmän, mitä innostavammasta jutusta on kysymys. Älä vaan hidastele.

26.9.2014

Tuotat toisille hyvää mieltä positiivisilla kommenteillasi. Tänään kannattaa esittää vilpittömät kiitokset kaikille, jotka vain suinkin saat mieleesi sekä varmuuden vuoksi vielä muutamalle täysin tuntemattomalle tyypille. Kiitos palaa aina esittäjälleen korkoa kasvaneena.

27.9.2014

Älä ihmettele jos hermostut ilman mitään näkyvää syytä jollekin ihmiselle. Tiedosta vain että tilanteessa on jotakin sinulle haitallista.

28.9.2014

Koleus ja viileys loistavat sinusta tänään metrien päähän sellaisten ihmisten seurassa, jotka eivät syystä tai toisesta lainkaan kuulu sinun elämääsi. Miksi ihmeessä kiusaat itseäsi.

Neitsyen viikko

22.9.2014

Muista olla varovainen kaikessa tekemisessäsi, sillä tänään jos koskaan moni täysin selvä asia voi mennä tuhannelle mutkalle. Liika innokkuus johtaa hankaliin väärinkäsityksiin, joiden oikaiseminen teettää valtavasti töitä vielä tulevaisuudessakin. Pidä siis jalat tiukasti maan kamaralla.

23.9.2014

Alitajuntasi elää tänään voimakasta aikaa ja sinun kannattaa kuunnella kaikkia aavistuksia sekä miettiä näkemiäsi unia ohjeeksi elämällesi.

24.9.2014

Nyt on syytä juhlia tai pitää muuten vain hauskaa ilman erityistä aihetta. Tarjoa ystävillesi vaikkapa leivoskahvit juhlan kunniaksi. Sano että juhlit tätä elämää ja arvokasta ystävyyttä heidän kanssaan. Tämä pieni ele palkitsee sinut vielä moneen kertaan.

25.9.2014

Tietyt paikoilleen pysähtyneet asiat harmittavat aivan hillittömästi, sillä jossain sisimmässäsi tiedät tämän ajan tarjoavan sinulle tarpeellista muutosta. Ahdistava olotila kuuluu tähän aikaan opastavana energiana. Kuuntele sitä hyvin tarkkaan, sillä se ohjaa sinua pois jostain sinulle täysin tarpeettomasta.

26.9.2014

Älä ihmettele ellet saa tänään kunnolla otetta muiden innostukseen, sillä ajatusmaailmasi kulkee nyt omia outoja polkujaan ja kuulosi on lievästi sanoen valikoiva. Kyllä se sitten aikanaan välähtää sinullekin.

27.9.2014

Voit turvallisin mielin luottaa mieleesi nouseviin visioihin ja lähteä toteuttamaan niitä käytännössä, sillä alitajuntasi toimii nyt luotettavasti.

28.9.2014

Tunnistat tänään loistavalla tavalla elämällesi arvokkaat ja iloa tuottavat ihmiset. Anna itsellesi lupa viettää enemmän aikaa heidän seurassaan jo tänään, sillä vain siten löydät uusia ihania piirteitä itsestäsi.

Vaa’an viikko

22.9.2014

Onnistut ehkä luovimaan tämän usvaiselta tuntuvan aikajakson onnellisesti päätökseen mikäli maltat hoitaa vain omia asioitasi ja jättää muut rauhaan moninaisten ongelmiensa kanssa. Tänään jokainen on ansainnut omat hankaluutensa, eikä niihin saa mennä puuttumaan ulkopuolelta.

23.9.2014

Tämän päivän herkkä lataus tuo sinulle muutamia hiukan ahdistavia tuntemuksia, jotka ovat hienovaraisia varoituksia tulevista ongelmista.

24.9.2014

Näet selkeästi mikä tässä päivässä toimii ja mikä ei. Luota näkemykseesi ja ole valmis aloittamaan hyvältä tuntuvia uusia asioita juuri tänään. Jos ryhdyt mihinkään vastentahtoisesti, se tietää välittömiä ongelmia.

25.9.2014

Merkkisi on hyvin otollisessa asemassa Jupiterin ja Uranuksen keskipisteessä. Sinulla on oivalluksen ja laajentumisen lahja käytössäsi samaan aikaan ja niillä voi saada ihmeitä aikaan lähikuukausien aikana. Nyt kannattaa tehdä rohkeita siirtoja ja ottaa sinulle kuuluva osa menestyksen makeasta kakusta.

26.9.2014

Juttu luistaa kuin rasvattuna ainakin osan päivää. Mieti mitä asioita sinulla on selvitettävänä, sillä olet hetken aikaa kommunikaation mestari, joka osaa puhua oikealla tavalla oikeille ihmisille.

27.9.2014

Jos koet epävarmuutta jotakin ihmistä tai asiaa kohtaan niin tänään on syytä olla erityisen varovainen ja välttää kaikkia sopimuksia.

28.9.2014

Anna itsellesi lupa kulkea omissa maailmoissasi ja tulet löytämään muutamia ihania asioita ja ihmisiä hyvin odottamattomista paikoista. Jokainen uusi elämys vie sinua kohti elämäsi täyttymystä.

Skorpionin viikko

22.9.2014

Sinulla on tänään erinomainen kyky aavistaa missä ja milloin asiat ovat menossa pieleen. Uskalla siis puuttua ajoissa näkymättömiin ongelmiin omassa elämässäsi. Älä hae muilta tukea aavistuksillesi, sillä he eivät voi nähdä tai kokea samaa kuin sinä.

23.9.2014

Yleinen tavallista herkempi ilmapiiri osuu sinulle hyvään saumaan, sillä pystyt selvittämään monta asiaa toisten herkkyyttä hyödyntäen.

24.9.2014

Seilaat puolihuolimattomassa myötätuulessa. Ota tämä päivä mahdollisimman rennosti ja hakeudu mielikahvilaasi nautiskelemaan elämän makeutta. Rennon olosi keskellä sinulle tarjotaan mahdollisuutta osallistua johonkin mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Vastaa ihmeessä myöntävästi.

25.9.2014

Jupiterin neliö merkkiisi herättää syvää tyytymättömyyttä ja tyhjyyden tunnetta kaikkia sellaisia asioita kohtaan, jotka todellisuudessa supistavat luovuuttasi ja rajoittavat mahdollisuuttasi menestyä. Hyväksy tämä tyytymättömyyden tunne arvokkaaksi oppaaksi pois elämääsi rajoittavista olosuhteista.

26.9.2014

Kuulossasi saattaa olla toivomisen varaa tai sitten jonkun toisen tärkeänä pitämä asia pääsee vain muuten unohtumaan. Siitä tulee sanomista, mutta ellei asia ole sinulle tärkeä, niin mitäpä tuosta.

27.9.2014

Alitajunta ja kaikenlaiset visiot lentelevät tänään tavallista vauhdikkaammin ja niissä on tällä kertaa myös uudenlaista toimivuutta.

28.9.2014

Olet tänään viehättävällä tuulella ja teet jopa tahtomattasi melkoisen vaikutuksen vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Pientä flirttiä peliin ja elämä näyttää nopeasti valoisat kasvonsa…

Jousimiehen viikko

22.9.2014

Nyt on syytä katsella tarkoin eteensä, sillä melkein mitä tahansa yllättävää voi tapahtua. Asiat eivät ehkä etene haluamallasi tavalla ja silloin pahin mahdollinen vaihtoehto on taistella vastaan. Nyt on viisasta odottaa, kunnes Mars etenee irti Neptunuksen vaikutuksesta ja katsoa sitten missä mennään.

23.9.2014

Olet tavallista herkemmässä mielentilassa etkä pysty tavanomaisen selkeään ajatteluun. Varo ettei kukaan johda sinua tarkoituksella harhaan.

24.9.2014

Tunteesi ohjaavat sinua voimakkaasti tiettyyn suuntaan. Anna tuulen kuljettaa sinua kohtaamaan juuri tänään tärkeältä tuntuva ihminen ja sitten tämän päivän suuri oivallus, jonka hän sinulle välittää. Toimeen on syytä ryhtyä välittömästi.

25.9.2014

Menestys kolkuttelee ovellesi melkein rautanyrkillä ja sinun täytyy olla todella luutunut vanhoihin kuvioihisi, ellet lähde seuraamaan innostuksesi viitoittamaa tietä. Uudet mahdollisuudet ovat hyvin tavallisesta poikkeavia ja sinun tulee uskaltaa uhmata muiden mielipiteitä kerta toisensa jälkeen.

26.9.2014

Osaat asetella sanasi ja ilmeesi näppärästi muiden ajatuksiin sopiviksi ja saat tänään yhden tai useampia ongelmatilanteita onnelliseen päätökseen. Voit käyttää puhelahjaasi hyväksi myös monessa muussa yhteydessä. Ellet keksi mitään niin ole sitten rauhassa onnellinen.

27.9.2014

Alitajuntasi varoittaa sinua tänään sellaisista asioista, jotka eivät ole ihan sitä miltä ne näyttävät tai mitä niistä sanotaan. Ole varuillasi.

28.9.2014

Löydä tänään itsellesi rauhallinen ja tasapainoinen hetki jossakin mukavassa paikassa. Hemmottelemalla itseäsi löydät avaimen pysyvään iloon ensin omassa elämässäsi ja sitten myös kumppanuudessa.

Kauriin viikko

22.9.2014

Vaikka elämä saattaa tuntua tänään hiukan sekavalta, niin sinulla pitäisi silti olla pullat hyvin uunissa, joten sooloile rauhassa ja anna muiden ihmetellä elämän epäoikeudenmukaisuutta. Älä yritä selvittää muiden sotkuja edes pyynnöstä, ellet ihan välttämättä halua itseäsi samaan ahdinkoon.

23.9.2014

Pystyt aistimaan ja aavistamaan mitkä asiat eivät ole oikeilla raiteilla. Juuri sinulla on tänään mahdollisuus saada tilanne korjaantumaan.

24.9.2014

Joku asia painaa mieltäsi. Tiedät kyllä mistä on kysymys. Ota siis yhteyttä asianomaiseen henkilöön ja ota selvää asioiden todellisesta tilasta. Tänään on juuri sopiva aika selvittää mahdolliset epäselvyydet ja ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin asian korjaamiseksi.

25.9.2014

Sisäinen pakko ajaa sinua laajentamaan jotain osa-aluetta elämässäsi, eikä siinä kannata laittaa hanttiin. Pelko vain tuppaa ottamaan vallan tällaisessa tilanteessa, etkä saa suunnitelmaasi toteutettua ihan helposti. Nyt on pystyttävä ottamaan tietoinen riski sinua kiinnostavassa hankkeessa.

26.9.2014

Onko kieli solmussa vai miksi et tahdo saada sanottavaasi oikealla tavalla perille? Jätä hankalammat selvitykset suosiolla huomiseen, sillä tänään onnistuu vain totuuden puhuminen ja se ei koskaan ole hankalaa.

27.9.2014

Kuuntele tänään vaistojesi ohjausta ja anna jalkojesi kuljettaa sinua ilman liian tiukkaa mielen ohjausta. Tiedossa on mukavia yllätyksiä.

28.9.2014

Hymysi ja ilosi eivät jää tänään muiltakaan huomaamatta ja sinulle arvokkaat ihmiset löytävät nyt tiensä luoksesi. Pidä hauskaa ja nauti elämästä siellä, missä sinulla on hyvä olla.

Vesimiehen viikko

22.9.2014

Pystyt hyödyntämään yllättävät elämänkäänteet ja löytämään niistä mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Älä silti sekoa sukkiisi, sillä monet muut eivät ole kanssasi samalla viivalla ja joudut hoitamaan oivalluksesi pääsääntöisesti yksin. Käytä mahdollisuudet hyväksesi, vaikka tukea ei heruisikaan.

23.9.2014

Älä välitä ellet tahdo tänään päästä eräiden ihmisten kanssa samalle aaltopituudelle, sillä kuljet itse hiukan tavallista sameammassa vedessä.

24.9.2014

Hetkellinen inspiraatio iskee keskellä päivän tohinaa. Seuraa nopeasti syttyvää innostuksen aaltoa niin kauan kun se jaksaa sinua kuljettaa. Tärkeintä on pystyä toimimaan nopeasti, sillä tässä päivässä esiintyvä mahdollisuus katoaa yhtä nopeasti kuin syntyykin. Aikaa ei ole hukattavaksi.

25.9.2014

Koeta löytää sinua tällä hetkellä kaivavan tyytymättömyyden aiheuttaja. Juuri nyt sinulla on yksi parhaista mahdollisuutta vaikuttaa elämääsi rajoittaviin olosuhteisiin ja muuttaa ne paljon paremmiksi. Et voi tehdä juuri mitään, mutta pelkkä tietoisuus auttaa sinua pääsemään irti raastavasta tilanteesta.

26.9.2014

Olet hyvin vastaanottavaisella tuulella ja sinun on helppo ymmärtää mitä muut ajavat takaa. Osaat yhdistää muiden tavoitteet omiin päämääriisi, jolloin yhteistyölle ei ole enää mitään esteitä.

27.9.2014

Jos sinulle tulee tänään sellainen tunne, että tuota ihmistä pitää mennä tapaamaan tai jututtamaan niin mene vaan, mutta ole tarkkaavainen.

28.9.2014

Reagoit tänään voimakkaasti tilanteisiin, jotka eivät vastaa sisäistä arvomaailmaasi. Paha olo ilmenee siellä mistä rakkaus sillä hetkellä puuttuu. Silloin kannattaa miettiä syytä rakkaudettomuuteen.

Kalojen viikko

22.9.2014

Jos olet rakentanut elämääsi suurten odotusten tai visioiden varaan niin tänään saat varautua epävarmaan ja harmittavaan mahalaskuun. Marsin ja Neptunuksen neliö iskee vain harhojen kimppuun, joten todellisuudessa voit olla kiitollinen siitä, että asioiden oikea laita selviää sinulle.

23.9.2014

Joudut ehkä tahtomattasi todistamaan jotain väärinkäytöstä tai jopa petosta lähipiirissäsi. Toimi sen mukaan minkä itse koet oikeudenmukaiseksi.

24.9.2014

Mikä sinua mahtaakaan nyt ahdistaa. Kaikki asiasi eivät ehkä ole oikeilla jengoilla. Kuuntele missä ahtaus tiivistyy ja ole valmis taistelemaan tiesi vapauteen. Jos ahdistavan olon aiheuttaa joku toinen ihminen, niin sinun tulisi pystyä vielä tänään ratkaisemaan häneen liittyvä ongelma.

25.9.2014

Hermostunut energia kuuluu tähän aikaan ja nykyiseen elämääsi todella voimakkaasti. Ahdistava olotila ravistelee sinua irti jostakin sellaisesta, jolle sinulla ei enää ole mitään käyttöä. Samalla elämä tarjoaa jotakin todella suurta harppausta aivan uuteen suuntaan. Loikkaa ihmeessä, jos suinkin pystyt.

26.9.2014

Kohtaat tänään tilanteen, jossa sinun pitää uskaltaa sanoa oma mielipiteesi jossakin vaikeassa asiassa tai jollekin hankalana pidetylle tyypille. Tunnelmat eivät ehkä nouse kattoon, mutta jo huomenna kaikkien on helpompi hymyillä.

27.9.2014

Intuitiosi ohjaa sinua tänään tavallista voimakkaammin. Luota sen ääneen ja kulje rohkeasti utuisella ja suunnittelemattomalla mielellä.

28.9.2014

Tänään on oivallinen päivä osoittaa tärkeille ja rakkaille ihmisille, että välität heistä. Jokainen aito rakkaudenosoitus tulee aina korkoineen takaisin, joten älä suotta pihtaile.

 

Kuvat: Thinkstock

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 19.9.-25.9.

Kuukausihoroskooppi

Äitihoroskooppi

X