Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 41/2011

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 10.10.2011

Luovaa ilmaisua tukeva Merkuriuksen kolmio Neptunukselle yhdistyy rakenteita luovaan Auringon ja Saturnuksen yhtymään tällä viikolla. Nyt kannattaa pistää toimeksi ilman sen tarkempaa suunnitelmaa. Asiat selviävät sitä mukaa kun ne etenevät.

Tiistai 11.10.2011

Täysikuu aktivoi alitajuntaa tänään ja huomenna. Yöt saattavat olla hiukan levottomia ja uni katkonaista ainakin meillä kuuhulluilla. Pienessä usvassa leijuminen on hyvä keino ohjautua oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Keskiviikko 12.10.2011

Tänään telepatia ja aavistukset ovat tehokkaita suunnistusvälineitä ihan kenelle tahansa meistä. Nyt on hyvä olla hiukan ajatustensa edellä ja luottaa puhtaasti tunteeseen.

Torstai 13.10.2011

Venuksen sekstiili Plutolle kohottaa tunnelatausta rakkauselämän puolella ja iloisilla elämästään nauttivilla ihmisillä käy tänään uskomaton flaksi.

Viikonloppu

Viikonloppuna on paras mahdollinen aika tehdä jonkinlaisia päätöksiä oman tulevaisuutesi kannalta, sillä Auringon ja Saturnuksen yhtymä luo loistavan pohjan nyt alkaville hankkeille. Rakkauselämässä sen sijaan on luvassa pieniä tai suurempia pettymyksiä toisesta liikaa odottaneille idealisteille.

Astro.fi

X