Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 4/2013

Teksti:
Anna.fi

Nyt on vaikea nähdä asioita aivan sellaisena kuin ne todellisuudessa ovat. Omat mielikuvat ja muistot häiritsevät liikaa selkeää havaitsemista.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 21.1.2013

Maanantaissa on pehmeän sosiaaliset kuviot, mutta ilmassa on vahvoja kaikuja menneisyydestä. Haikailu, nostalgia tai menneisyydessä tapahtuneiden asioiden kertaaminen kuuluvat päivän teemaan. Nyt on vaikea nähdä asioita aivan sellaisena kuin ne todellisuudessa ovat. Omat mielikuvat ja muistot häiritsevät nyt liikaa selkeää havaitsemista.

Tiistai 22.1.2013

Tiistai on energialtaan älyllinen, idearikas, innostunut ja luova. Mielen valmiuksia tukevat kuviot mahdollistavat nyt avautumisen uusille vaihtoehdoille, ja saatat nähdä tilanteeseesi sellaisia ratkaisuvaihtoehtoja, jotka eivät ennen ole tulleet mieleesi. Iltapäivällä on muutaman tunnin jakso, jolloin raskaammat tunne-energiat kolkuttelevat pinnan alla, mutta ne ilmenevät todennäköisimmin vain väsymyksen tunteina tai hetkellisenä alakuloisuutena.

Keskiviikko 23.1.2013

Keskiviikon perusteema liittyy ideoihin, kommunikointiin, uusiin suunnitelmiin, optimistisiin tulevaisuudennäkymiin ja ennen kaikkea oikean suunnan löytymiseen jotta ideat voisivat tulla todeksi. Menneisyys ja vanhat toimintatavat houkuttavat toisella puolella, mutta jokin aivan uusi toteutusmuoto tuntuu kutsuvammalta. Tämän ristiriidan selvittyä asiat alkavat edetä uudella energialla.

Torstai 24.1.2013

Torstai on tunteellinen päivä, ja tunteiden merkitys nousee esiin tilanteessa kuin tilanteessa monin eri tavoin. Ilmassa on herkkyyttä ja haaveellisuutta, mahdollista ristiriitaa tahdon ja tarpeiden välillä. Ihmissuhdetilanteissa avain kitkattomaan yhteistyöhön on kuunnella sekä omia että toisen tunteita. Huomaavaisuus ja lempeys vie tänään pitkälle. Kannattaa kokeilla!

Viikonloppu

Perjantaina ilmassa on ristiriitaa vanhan ja uuden välillä. Tahto päästää uusille urille tai löytää edes uusi tapa tehdä asioita on suuri, mutta omat käsitykset ja epäusko heittävät hiekkaa rattaisiin. Tämä on erinomainen päivä tutkia omia piileviä ja elämään vahvasti vaikuttavia uskomuksia. ”Olen liian vanha?” ”Aika ei riitä?” ”Rahaa on liian vähän?” ”Se ei vain ole mahdollista.” Tässä yleisimmät ilonpilaajat, valitse omasi, sillä tiedostamalla sen, voit muuttaa sitä.

Astro.fi

X