Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 42/2011

Teksti: Anna.fi

Maanantai 17.10.2011

Uusien asioiden käynnistymisvaihe jatkuu vielä alkuviikon. Nyt on kuitenkin tärkeää säilyttää aitous omassa kommunikaatiossa, sillä Merkuriuksen oppositio Jupiterille rankaisee kaikesta turhasta mielistelystä.

Tiistai 18.10.2011

Tällä viikolla ei tapahdu merkittäviä planeettakohtaamisia ja siksi saamme tyytyä usein toistuviin ja monille tutuksi tulleisiin päiväteksteihin Kuun tekemien ohitusten muodossa. Tänään on hyvä puhua vain asioista, joista todella nautit.

Keskiviikko 19.10.2011

Keskiviikkoon kuuluu tunnelmallinen ilta yhdessä sinulle rakkaan tai rakkaiden ihmisten kanssa. Tunnepuoli latautuu Kuun tehdessä kolmiota Venukselle.

Torstai 20.10.2011

Torstain energiaan sopii pieni irrottelu vaikkapa työpäivän jälkeen tai sen aikana. Omaleimaisuus ja rohkeus tulla nolatuksi palkitaan tänään tavalla tai toisella.

Viikonloppu

Viikonloppua sävyttää herkkyys ja intuitiivisuus niin yksilön elämässä kuin taiteiden parissa. Nyt on hyvä hetki käydä teatterissa, oopperassa tai muissa esiintyvien taiteilijoiden riennoissa, sillä Auringon kolmio Neptunukselle nostaa luovuuden uusiin sfääreihin.

Astro.fi

X