Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 44/2011

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 31.10.2011

Lokakuu päättyy ja marraskuu alkaa Venuksen ja Merkuriuksen neliöillä Neptunukselle. Tämä on kohtalokasta aikaa itsepetokseen pohjautuville ihmissuhteille, sillä nyt totuus näyttäytyy tahtoen tai tahtomatta.

Tiistai 1.11.2011

Merkuriuksen neliö Neptunukselle vahvistaa alitajuista viestintää ja telepaattisia yhteyksiä. Kaikkiin omiin aavistuksiin kannattaa nyt suhtautua hiukan vakavammin, sillä useimmiten niille on löydettävissä vastike todellisuudesta.

Keskiviikko 2.11.2011

Heti Neptunus neliön perään tekee Venus kolmiota Uranukselle. Tämä kuvio avaa ovia uusille jännittäville kokemuksille elämässä ja ihmissuhteissa. Nyt on juuri oikea aika piristää myös olemassa olevaa vakituista ihmissuhdetta jollain jännittävällä ja tavallisesta poikkeavalla tavalla.

Torstai 3.11.2011

Merkuriuksen kolmio Uranukselle on kekseliästä ja oivaltavaa aikaa meille kaikille. Nyt kannattaa puhua tai kirjoittaa omat oivallukset muiden kuultavaksi tai luettavaksi. Kommunikaatio pelaa kokonaisuudessaa tavallista luontevammin.

Viikonloppu

Viikonloppuna ei sitten osukaan kohdalle mitään merkittävämpää kuviota, joten voimme ylläpitää kommunikaation ja rakkauselämän matalalentoa maanantaihin saakka.

Astro.fi

X