Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 47/2011

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 21.11.2011

Tästä alkaakin sähäkkä viikko, jonka aikana on mahdollisuus laittaa rattaat pyörimään huipputehoilla hetkeksi aikaa ennen kuin joulu tulee ja sotkee kuvioita. Alkuviikosta kannattaa hemmotella itseään jollain kivalla yllätyksellä tai pitää muuten vain hauskaa.

Tiistai 22.11.2011

Mitä mukavammiksi teet nämä alkuviikon päivät itsellesi, sitä tehokkaamman lähdön tulet saamaan haluamillesi asioille loppuviikolla. Keksii, keksii jotain hauskaa.

Keskiviikko 23.11.2011

Tästä se lähtee. Auringon kolmio Uranukselle kuvaa kekseliäisyyttä ja kokonaan uudenlaisia oivalluksia työhön, harrastuksiin tai kotielämään liittyen. Luovuus on kunniassaan ja sitä kannattaa nyt toteuttaa hyvällä intensiteetillä.

Torstai 24.11.2011

Marsin kolmio Plutolle on yksi positiivisimmista ja tehokkaimmista planeettakuvioista tilanteisiin, joissa on tärkeää kohdistaa energia tarkasti rajattuun kohteeseen. Onhan sinulla sellainen tiedossasi.

Viikonloppu

Merkurius lähti perääntymään jo eilisen päivän aikana ja siksi koko loppukuukausi kannattaa ottaa tavallista tarkemmin varman päälle. Jos joku juttu epäilyttää, niin yksityiskohdat kannattaa ehdottomasti tarkastaa ja epäilyksen edelleen häiritessä ei pitäisi sitoutua mihinkään. Muuten viikonloppu on romanttissävytteinen Venuksen tehdessä sekä innostavia, että kriittisiä kuvioita astrotaivaalla.

Astro.fi

X