Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 49/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 3.12.2012

Maanantaissa on melkoisen mahtipontinen tunnelma, kun Kuu kulkee kuninkaallisessa Leijonassa ja Aurinko on vastapäätä suurpiirteistä Jupiteria. Päivän energia tukee optimismia ja kaikenlaisia toimia missä ei itseä parane vähätellä. Kissan hännän nostamiseen, eli oman erinomaisuuden markkinointiin tämä aika sopii erinomaisesti, vaikka ylilyöntejä ja noloja lipsahduksia saattaakin tapahtua samalla.

Tiistai 4.12.2012

Tiistai on melko harmoninen ja energialtaan tasainen päivä, vaikka pieniä tunteen heilahduksia ja yllättäviä reaktioita voikin ilmetä. Nämä ovat kuitenkin luonteeltaan nopeasti ohimeneviä, ja niihin kannattaa suhtautua ennemminkin luovuutta lisäävinä ja energiaa liikuttavina virtauksina. Ilmassa on halua vakauttaa käynnissä olevia projekteja, ja saada niille muiden hyväksyntää ja tukea.

Keskiviikko 5.12.2012

Keskiviikko nostaa pintaan kriittisyyttä, erimielisyyksiä ja ristiriitoja. Tunteet saattavat olla syviä ja herkästi haavoittuvia. Positiiviseksikin tarkoitettu kritiikki ei nyt tunnu täyttävän tarkoitustaan, vaan tulee helposti otetuksi liian henkilökohtaisesti, arvosteluna itseä kohtaan. Mitä enemmän asioita selvitellään, sitä herkemmin itse asia hämärtyy.

Torstai 6.12.2012

Torstaissa on käytännönläheinen, aikaansaava ja toimelias tunnelma. Tämä on juuri oikea päivä hoitaa arkisia askareita pois alta, nauttia keskittyneestä työvireestä tai vain järjestellä ja organisoida sellaista, mihin normaalisti ei tunnu olevan aikaa tai energiaa. Ilmassa voi olla iloa tai helpotusta siitä, että hommat sujuvat ja edistyvät ihan konkreettisella tavalla.

Viikonloppu

Perjantain pääteemat liittyvät ihmissuhteisiin tai yleiseen vuorovaikutukseen. Ihmissuhteessaan risteystilanteessa olevat saattavat tänään keskittää energiansa tulevaisuuden hahmottamiseen, sillä päivän energia on eteenpäin työntävä ja suuntaviivoja hakeva, vaikkakaan ei selkeästi toimintaan pakottava.

Astro.fi

X