Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 51/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 17.12.2012

Maanantai on voimakkaasti älyä ja ajattelua stimuloiva päivä. Ideat ja keskustelut voivat olla hyvinkin rakentavia ja eteenpäin vieviä, mikäli liiallinen optimismi, mahdollisuuksien yliarviointi ja kaikenlainen liioittelu pidetään kurissa. Päivän energia on kuin raikas tuulahdus mielensisäisiin rakenteisiin. Uskalla laajentaa ajatteluasi, mutta mieti mitä päästät suustasi ulos.

Tiistai 18.12.2012

Tiistain herkkä ja neptuninen laatu saa juuri sopivasti potkua Marsilta, ettei päivä jää pelkän haaveilun ja tunnelmoinnin tasolle. Ilmassa on ihmissuhteita ja rakkausasioita tukevaa energiaa, mutta myös sisäiset visiot ja uusien oivallusten poikima inspiraatio kuuluvat päivän teemoihin. Parhaimmillaan tänään voi saada kunnon harppauksen kohti vision muuntamista todellisuudeksi.

Keskiviikko 19.12.2012

Keskiviikko on omiaan vilkkaalle sosiaaliselle elämälle, ystävien tapaamiselle tai muille mukaville ja virkistäville tapahtumille. Päivän perusenergia on harmoninen ja luontevalla tavalla luistava. Syvällisemmällä tasolla kysymys on arvomaailman tai ihmissuhteiden uudistamisesta, mutta niin sujuvalla tavalla, että sitä ei välttämättä edes huomaa.

Torstai 20.12.2012

Torstai nostaa pintaan haavoittuneita tunteita ja kipeiden asioiden käsittelyä niin ihmissuhteissa kuin terveysasioissakin. Suoruus ja avoimuus voivat tänään yllättää ja satuttaa, mutta mielensä malttamalla lopputulokseksi saattaa tulla entisestään parantunut ja asioita eheyttänyt tilanne. Kipeät kohdat täytyy saattaa tietoisuuteen, jotta ne voisivat parantua.

Viikonloppu

Perjantaina Aurinko siirtyy kurinalaisen ja keskittymiskykyisen Kauriin merkkiin suunnaten huomiomme samalla sekä sisäänpäin että korkeampiin tavoitteisiimme. Päivässä on vahva lataus voimaan, valtaan ja henkilökohtaiseen karismaan liittyviä energioita, mutta hieman ristiriitaisessa ja haasteelliselta vaikuttavassa asetelmassa. Tiedosta pyrkimyksesi, niin puolet matkasta on jo tehty.

Astro.fi

X