Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 5/2013

Teksti:
Anna.fi

Uudet näkökulmat ja joidenkin mahdollisesti pitkään pattitilanteessa jumittaneiden asioiden aiempaa syvempi oivaltaminen saavat nyt paljon tukea ajan laadulta.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 28.1.2013

Maanantai saattaa kiristellä hermoja, vaikkakin niin mitättömissä tilanteissa, ettei niistä viitsi suutaan avata. Varsinkin toisten tapa tehdä asioita eri tavalla kuin itse kokee oikeaksi voi hiertää muutoin leppoisaa tunnelmaa. Iltaseitsemän tienoilla päivän aikana kertynyt sisäinen jännite alkaa purkautua, ja parhaimmillaan ilma puhdistuu kun saa ilmaistua sen mikä on painanut.

Tiistai 29.1.2013

Tiistaissa on tunteen syvyyttä ja analyyttisyyttä omia tai muiden tunnereaktioita kohtaan. Jokin tilanne saattaa sattua arkaan kohtaan ja muistuttaa jostakin aiemmasta, käsittelemättä jääneestä ongelmasta. Vaikka jokin asia tuntuisikin loukkaavalta, se ei tarkoita sitä että kyseessä olisi tahallinen ilkeys. Tutkaile omaa suhtautumistasi puolueettomasti. Anna tunteiden olla opettajanasi.

Keskiviikko 30.1.2013

Keskiviikkona Jupiter päättää lähes neljän kuukauden mittaisen perääntyvän jaksonsa ja alkaa taas edetä. Päivän energia liittyy kasvuun, laajentumiseen ja erilaisiin oppimisen teemoihin. Uudet näkökulmat ja joidenkin mahdollisesti pitkään pattitilanteessa jumittaneiden asioiden aiempaa syvempi oivaltaminen saavat nyt paljon tukea ajan laadulta.

Torstai 31.1.2013

Torstain energia on vakava, päämäärätietoinen, rajoittunut ja pahimmillaan itsepäisiin asenteisiin kangistunut. Aatteet tai mielipiteet saattavat tänään ottaa yhteen, tai auktoriteetteihin liittyvät ongelmatilanteet saattavat aktivoitua. Tarkoitus on nyt tarkastaa omia asenteitaan ja elämän rakenteitaan. Mikä vaatii vahvistusta ja mikä on niin paikoilleen jämähtänyttä, että suorastaan kerjää dramaattista muutosta?

Viikonloppu

Perjantaissa on melko lempeät tunnelmat ja ehkä hieman haikeatkin tunnelmat, sillä ilmassa on vahvasti vanhan päättämisen energioita. Tämä voi liittyä ihmissuhdetilanteisiin, joissa haasteena on antaa vanhan mennä ja syleillä luottavaisesti uutta vaihetta, joka tarjoaa sitä mikä on tämän hetken kannalta sopivampaa ja parempaa. Muista että irti päästäminen ei suinkaan tarkoita luovuttamista.

Astro.fi

X