Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 52/2011

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 26.12.2011

Oikein mukavaa Tapaninpäivää ja vuoden viimeisen viikon alkua. Tällä Viikolla Aurinko tekee yhtymää Plutolle Kauriissa ja siksi energiatasot nousevat helposti korkealle niin hyvässä kuin pahassa. Nyt on tärkeää pysyä tiuksati omilla linjoilla asiassa kuin asiassa.

Tiistai 27.12.2011

Kuun yhtymä Venukselle Vesimiehessä herättelee rakkausenergioita ja siksi tänään on hyvä päivä muistaa omaa kultaa jollain kivalla yllätyksellä.

Keskiviikko 28.12.2011

Alitajunnan voimat ovat nyt liikkeellä Kuun tehdessä yhtymää Neptunukselle. Intuitioon kannattaa luottaa tavallista enemmän.

Torstai 29.12.2011

Auringon yhtymä Plutolle enteilee varsin sähäkkää vuoden vaihdetta isommissa ja pienemmissä ympyröissä. Mielenosoitukset saattavat ryöstäytyä oletettua laajemmiksi ja voimakkaammiksi.

Viikonloppu

Viikonloppua hallitsee Merkuriuksen oppositio Marsille ja silloin jokainen väittelytilanne johtaa jonkinlaiseen tappioon. Nyt kannattaa siis keskittyä omaan elämään, omiin visioihin ja oman tinamuljaskan tutkimiseen. Muiden juttuja ei juuri kannata kommentoida. Loistavaa alkavaa vuotta 2012 kaikille viikkovillityksen lukijoille!

Astro.fi

X