Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 52/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 24.12.2012

Jouluaattona astrologiset kuviot kertovat rauhallisesta, maanläheisestä ja käytännöiltään perinteisestä joulusta. Iloa ja optimismia on myös ilmassa, mutta melkoisen maltillisessa muodossa. Kaikenlaiset nautinnot ja aisteja hivelevät seikat ovat tänään korostuneita, sillä Kuun sijainti Härässä ruokkii nautiskelunhalua ja tarvetta olla vain niin kuin parhaalta tuntuu.

Tiistai 25.12.2012

Joulupäivää vietetään herkistyneissä tunnelmissa. Päivän laatu on joutelias, mutta sosiaalinen. Päivä soljuu mukavasti kevyen vuorovaikutuksen merkeissä, ja virkeät keskustelut tai uppoutuminen hyvään kirjaan sopivat hyvin ajan laatuun. Ilmassa voi olla pientä jännitettä, mutta ilman erityisiä päämääriä tai lukkoon lyötyjä ohjelmanumeroita siitäkin voi selvitä ihan huomaamatta.

Keskiviikko 26.12.2012

Keskiviikkona toimeliaisuuden ja energiankäytön symboli Mars siirtyy edistysmielisen ja tulevaisuuteen suuntautuneen Vesimiehen merkkiin. Ilmassa on uuden aloittamisen tuntua, kapinallisuutta ja levottomuutta. Suunnitelmat voivat saada yllättäviä käänteitä. Paras asenne tähän päivään on olla erityisen joustava tilanteissa joissa tuntuu ette mikään mene niin kuin ”pitäisi”.

Torstai 27.12.2012

Torstaina Kuu on kurssittomana lähes koko päivän, ja tämä voi näkyä hienoisena hapuiluna ja käynnistymisvaikeuksina, mikäli jotain erityistä pitäisi tänään saada suoritettua. Ajan energiat ovat vahvat mutta menestyksen avain – tilanteessa kuin tilanteessa – löytyy herkkyydestä ja kyvystä tiedostaa omia heikkouksiaan.

Viikonloppu

Perjantaina saamme erittäin tunteellisen ja herkkyyttä voimistavan täydenkuun Ravun merkissä. Syviä asioita sielujen syövereistä voi nousta pintaan, ja kyseessä voi yhtä hyvin olla joko kiukkua ja ärtymystä tai kiihkeitä rakkaudenpuuskia, tai vaikka molempia. Päivä voi olla kaunis ja emotionaalisesti ravistava, mikäli otat esiin nousevat asiat vastaan tyynesti hyväksyen.

Astro.fi

X