Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 6/2013

Teksti:
Anna.fi

Ilmassa on lämpöä, rakkaudellisuutta ja empatiaa. Tämä on hyvä ajankohta jännittäville romanttisille kohtaamisille, mutta myös ilahduttaville ystävyyssuhteille.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 4.2.2013

Maanantaina tunteet ohjaavat toimintaa, ja luvassa voi olla spontaaneja, impulsiivisia ja vaikeasti järjellä selitettäviä ratkaisuja. Energia on tänään hyvin herkkäjakoinen, ja ennemminkin epäröivä tai unelmoiva kuin suoran toiminnallinen. Kaikki mikä yhdistää näkymättömät tasot fyysisyyteen sopii päivän teemaan – tanssi, jooga, meditaatio tai muut henkiset taiteelliset tai tunteelliset harjoitukset.

Tiistai 5.2.2013

Tiistaina ajattelua edustava Merkurius siirtyy psyykkisesti herkkään ja empaattiseen Kalojen merkkiin. Päivässä on pääasiassa lempeä ja harmoninen tunnelma. Huomio kiinnittyy enemmän sisäisiin ja henkisiin tai emotionaalisiin seikkoihin, kuin ulkoisiin asioihin. Tämä voi olla hyvä aika katsoa sisäänpäin ja saada kontakti sisäiseen rauhaan ja tyyneyden tilaan.

Keskiviikko 6.2.2013

Keskiviikossa on voimakkaasti ihmissuhteita ja sosiaalista elämää aktivoiva lataus. Ilmassa on lämpöä, rakkaudellisuutta ja empatiaa. Päivän energia tukee hyvin elämän lempeämpiä puolia, tarjoten samalla mahdollisuutta uudistaa tai piristää ihmissuhdekuvioita. Tämä on hyvä ajankohta jännittäville romanttisille kohtaamisille, mutta myös ilahduttaville ystävyyssuhteille.

Torstai 7.2.2013

Torstai on oiva päivä uskaliaalle unelmoinnille ja optimistisille tulevaisuudensuunnitelmille. Parasta päivässä on energia, joka tukee visioita paremmasta elämästä ja intensiivinen tunteen palo, joka kuljettaa meitä kohti unelmien toteutumista. Mikäli pystyt yhdistämään käytännöllisyyden ja organisointikyvyn tähän kaikkeen, luvassa voi olla suuria juttuja. Älä kuitenkaan tee vielä mitään sopimuksia tai päätöksiä tänään, vaan odota että mieli ja realiteetit kirkastuvat ensin.

Viikonloppu

Perjantaissa on kiihkeää mentaalista energiaa, ja voit käyttää sen joko paneutumalla päivän askareisiin ennennäkemättömällä intensiteetillä tai olemalla ärtyisä ja kiukuttelemalla siitä kun asiat eivät ole niin kuin niiden mielestäsi pitäisi olla. Tänään on helppo sanoa asiat suoraan ja kaunistelematta, mutta kannattaa varoa tahallista piikittelyä, sillä huolimattomasti heitetty herja saattaa tänään satuttaa enemmän kuin voisi kuvitella.

Astro.fi

X