Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 7/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 13.2.2012

Tällä viikolla on liikkeellä luovaa energiaa etenkin puheen ja kirjoittamisen alueella, mutta myös rakkausasiat ovat kovin jännitteisiä ja mustavalkoisia. Mielenkiintoinen viikko joka tapauksessa. Tänään on loistava hetki rakennella sopimuksia tai lyödä lukkoon suunnitelmia Merkuriuksen tehdessä kolmiota Saturnukselle.

Tiistai 14.2.2012

Merkuriuksen yhtymä Neptunukselle on luovaa energiaa parhaimmillaan ja nyt kannattaa ottaa vain kynä tai näppis kovaan käyttöön. Intuitio johdattaa juttua sinulle sopivaan suuntaan.

Keskiviikko 15.2.2012

Venuksen neliö Plutolle ilmentää todella korkeaoktaavista tunne-energiaa jokaisen sisimmässä. Jos elämä vastaa tähän positiiviseen jännitteeseen, niin kaikki menee oikein hyvin. Mikäli parisuhde on jämähtänyt paikoilleen, saattaa tämä aika synnyttää melkoisia aggressioita.

Torstai 16.2.2012

Merkurius jatkaa hyviä energioitaan ja siivittää menestyksellisiin ratkaisuihin kaikkia niitä, jotka osaavat lukea intuitiotaan ja tehdä rohkeita päätöksiä.

Viikonloppu

Myös parantavaa kommunikaatiota on liikkeellä viikonloppuna ja siksi kannattaa osallistua sellaisille kursseille tai luentotilaisuuksiin, jotka tuntuvat kiinnostavilta. Jaossa on ehkä paljon enemmän kuin osasit kuvitella.

Astro.fi

X