Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 7/2013

Teksti:
Anna.fi

Eristäytyneisyyden tai yksinäisyyden kokemukset ovat mahdollisia, sillä taustalla vaikuttaa voimakas tarve ykseyden kokemiseen ja sulautumiseen joko toisen ihmisen, rakkauden tai jonkin muun omaa persoonaa suuremman voiman kanssa.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 11.2.2013

Maanantain teema käsittelee yhteenliittymisen ja erillisyyden teemaa. Eristäytyneisyyden tai yksinäisyyden kokemukset ovat mahdollisia, sillä taustalla vaikuttaa voimakas tarve ykseyden kokemiseen ja sulautumiseen joko toisen ihmisen, rakkauden tai jonkin muun omaa persoonaa suuremman voiman kanssa. Päivässä on paljon herkkyyttä ja rakastaminen, erityisesti silloin kun se on vaikeaa, on haaste joka tänään on kohdattavissa.          

Tiistai 12.2.2013

Tiistaissa on transformatiivista energiaa ja läpimurron mahdollisuus. Syvälliset oivallukset järkiperäisessä ja konkreettisesti toimivassa muodossa voivat tänään antaa rohkeutta puolustaa itseään, lunastaa oma paikkansa tai tehdä jotain sellaista, joka on pitkään tuntunut liian vaikealta. Päivässä on arkkityyppistä soturienergiaa, sekä ajattelua ja kommunikaatiota syventävää laatua.

Keskiviikko 13.2.2013

Keskiviikko on astrologisten kuvioiden kannalta hiljainen, mutta yleistunnelmassa näkyy reipas, aloitteellinen ja suorasukainen laatu. Henkilökohtaiset pyrkimykset voivat olla nyt korostuneina, ja tahto niiden saavuttamiseen on tavanomaista suurempi. Tänään ei ole hyvä asettua poikkiteloin kenenkään suunnitelmien tielle. Ilmassa on taisteluhenkeä, joka antaa pontta aremmillekin henkilöille.

Torstai 14.2.2013

Torstai saattaa ruokkia itsepäisyyttä ja jopa pakkomielteistä tarvetta saada oma tahtonsa läpi. Mikäli huomaat omalla kohdallasi tällaista tapahtuvan, tarkasta rehellisesti onko kyse pelkästä valtataistelusta ja halusta saada oma idea toteutettua hinnalla millä hyvänsä. Kyse voi olla toki myös vahvasta oikeudentajusta ja tietoisuudesta mihin suuntaan tulisi edetä. Ongelmana vain on osata erottaa nämä kaksi vaihtoehtoa toisistaan.

Viikonloppu

Perjantaiaamu alkaa hieman päämäärättömästi, eikä asioiden loppuunsaattaminen ole aivan yksinkertaista. Puolenpäivän jälkeen tilanne kuitenkin muuttuu, ja ajan energia saa uuden, rakentava ja toiminnallisesti sujuvan luonteen. Kaikki hankkeet jotka vaativat pitkäjänteisyyttä, sitkeyttä tai kestävyyttä, ovat nyt pari päivää voimakkaassa myötätuulessa.

Astro.fi

X