Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 8/2012

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 20.2.2012

Marsin ja Merkuriuksen oppositio vaikuttaa koko viikon ja siksi monenlaisia väittelyitä on luvassa pitkin viikkoa. Jos olet pitäytynyt realitisissa rajoissa ja muutenkin totuudessa, ei tämä aika rassaa sinua kohtuuttomasti. Joudumme nyt vastaamaan lupauksistamme, mitä ne sitten ovatkaan olleet.

Tiistai 21.2.2012.

Kuu aktivoi Auringon ja Neptunuksen yhtymää, joka aktivoi alitajuntaa monella eri tavalla. Intuitio on tällä viikolla kovassa kurssissa ja siihen kannattaa luottaa mahdollisimman paljon.

Keskiviikko 22.2.2012 

Tänään Kuu aktivoi Merkuriuksen ja Marsin oppositiota ja mellakoita puhkeaa herkästi meillä ja maailmalla. Tappelemaan ei kannata alkaa tällaisena aikana minkään asian kanssa. Se kilahtaa varmasti omaan nilkkaan.

Torstai 23.2.2012

Tänään se sitten on tarkimmillaan Marsin ja Merkuriuksen oppositio, joka herättää taistelutahtoa pääasiassa sanallisessa muodossa, mutta saattaa pahimmillaan äityä myös fyysiseksi väkivallaksi. Väittelyyn ei kannata hankkiutua mistään syystä.

Viikonloppu

Auringon sekstiili Jupiterille lieventää viikonlopun ärtymysherkkyyttä ja lupailee mukavia uusia mahdollisuuksia kaikille niille, jotka hankkiutuvat oman todellisen innostuksensa pariin. Menestys kun kumpuaa aina omasta intohimosta johonkin asiaan.

Astro.fi

X