Horoskoopit

Vuodenaikahoroskooppi: Mitä syntymävuodenaikasi kertoo sinusta?

Ovatko kesällä syntyneet huolettomia ja talvella syntyneet alakuloisia? Lue vuodenaikahoroskoopista, mitä syntymävuodenaikasi kertoo persoonallisuudestasi.
15.6.2016 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: iStock

Keväällä syntyneet pysyvät positiivisina

Kevät on uusien alkujen aikaa. Valo lisääntyy ja synnyttää maailmaan uutta elämää. Eläimet ja kasvit heräävät horroksestaan ja alkavat etsiä parittelukumppaneita.

Keväällä syntyneillä on kyky pysyä uskomattoman positiivisina. He ovat spontaaneja, leikkisiä ja iloisia ihmisiä.

Kevään lasten elementti on maa. Maan elementtiin kytkeytyvät luovuus, elämä ja vahva ego.

Kesän lasten mielialat vaihtelevat

Kun kesä saapuu, kaikki elollinen kukoistaa. Eläimillä on kiire huolehtia poikasistaan, ja myös ihmisten hoivavietti on korkealla.

Kesän lämpö näkyy ihmisissä. Kesällä syntyneet ovat intohimoisia ja intuitiivisia. He ovat keväällä syntyneiden tavoin positiivisia mutta toisaalta kokevat vahvasti myös negatiivisia tunteita. Kesän lasten mielialat voivatkin vaihdella nopeasti laidasta laitaan.

Kesä on kuumin vuodenaika ja sitä hallitsee tulen elementti. Tuleen kytkeytyvät luovuus, intohimo ja tunteellisuus.

Syksyllä syntyneet eivät pienestä masennu

Syksy saapuu kuin varkain. Puiden lehdet vaihtavat väriään ja eläinkunta alkaa valmistautua tulevaan talveen. Myös ihmiset korjaavat menneen kesän satoa ja keräävät voimia pimeän vuodenajan varalle.

Syksyllä syntyneet kestävät pimeää talvea hyvin. Heillä on pienempi riski masentua tai kärsiä alakulosta kuin talvella syntyneillä. Syksyn lapset ovat usein myös maltillisia ja järkeviä.

Syksyä hallitsee tuulen elementti, joka kuvaa muutosta, liikettä ja itsensä ilmaisua.

Talvella syntyneillä on malttia

Talvella luonto lepää. Maa on roudassa, ja kasvit ja eläimet suojautuvat kylmyydeltä. Ilmassa on koruttomuutta ja askeettisuutta.

Talvikuukausina syntyneet ihmiset ovat maltillisia. He eivät ärsyynny yhtä helposti kuin muina vuodenaikoina syntyneet vaan pysyvät rauhallisina niin aamuruuhkassa kuin kassajonossa.

Talvella syntyneet ovat myös nokkelia ja teoreettisia. Heitä hallitsee veden elementti, johon kytkeytyvät tieto, potentiaali ja puhtaus.

Lue myös:

Amerikan intiaanien horoskooppi

Numerologia: Elämänpolun numero paljastaa luonteesi ja elämäntehtäväsi

Oletko arktinen luonne – Testaa, kuinka suomalainen olet

Lähteet: Telegraph, Cosmopolitan, BusinessBalls.

Lue myös

Suosittelemme