Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2023: Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pian voit korjata vuosien työn hedelmät. Huomaat rakkauden turhat rönsyt ja muutostarpeen.
Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Sosiaaliset suhteet ja verkostot antavat paljon vuoden ensimmäisellä puoliskolla, mutta sen jälkeen viihdyt kulissien takana harmaana eminenssinä.

Voit myös kuunnella vuosihoroskooppisi:

Uusia suuntaviivoja tulee kuitenkin maaliskuusta alkaen työhön, jossa voit korjata vuosien hedelmät ja saada ennennäkemätöntä pitkäaikaista vastuuta.

Jotkut kaksoset uiskentelevat vielä Neptunus-planeetan mielikuvituksellisissa vesissä.

Terveys

Heti vuoden alusta lähtien käynnissä oleva, edellisen vuoden puolelta alkanut energialataus auttaa sinua olemaan aktiivinen, mikä olisi myös suositeltavaa. Energia voi muutoin purkautua ärtymyksenä. Elinvoimaa on muille jakaa tammikuun lopulla ja helmikuussa!

Hidasta hosumista on näkyvissä maaliskuusta alkaen.

Rakkaus

Tammikuussa pitäisi rakkaudessa näkyä monenlaisia värejä ja huomaat myös turhat rönsyt ja sen, missä kaivataan muutosta. Parhaimmillaan näet suhteen silloin pitkällä tähtäimellä.

Helmikuussa suhteissa on puolestaan särmää ja riita ja rakkaus yhdistyvät, joskus myös liimaamalla luovasti ihmiset yhteen.

Vuoden kohokohdat

Aivan uudenlainen vastuullisuus alkaa näyttäytyä merkillesi maalis-huhtikuussa, ja voit saada mahdollisuuden näyttää lujuutesi. Vaikutus kestää kolmisen vuotta.

Pluton salaperäinen voima alkaa puolestaan tuoda sisääsi enemmän selvänäköisyyttä ja intuitiota.

Lue, mitä vuosihoroskooppi 2023 kertoo muille horoskooppimerkeille!

X