Vuosihoroskoopit

Härän rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Romanttiset ja huolehtivaiset härät ovat uskollisia kumppaneita, jotka odottavat samaa rakastetuiltaan. Vaikka härkä tuntee vahvasti, hän ei anna sydämenasioiden sumentaa järkeään. Härän merkissä syntyneitä henkilöitä on joskus nimitetty tylsiksi mutta totuus riippuu myös härän kumppanista.  Hieman hidastempoinen härkä kaipaa kumppanin antamaa tukea ja innoitusta tehdessään rakkauselämään liittyviä päätöksiä.

Härän rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Jupiter ja Venus tukevat rakkauselämääsi vahvasti koko kuukauden ajan.  Nykyinen suhteesi saattaa saada uutta potkua tai saatat aloittaa uuden suhteen, joka mullistaa koko elämäsi. Vahva pesänrakennusvietti voi innoittaa vakituisessa suhteessa olevia. Toiset reagoivat pelkillä kodinsisustukseen liittyvillä muutoksilla. Jotkut hakevat uutta energiaa seksielämäänsä.  Haluat tehdä parhaasi kaikessa mihin ryhdytkin. Ajoittain kaikki sujuukin loistavasti. Sinkut saattavat muuttaa uuteen kotiin tai tavata ystävien esittelemän kumppaniehdokkaan. Matkat ulkomaille ja lomaromanssit kutsuvat myös härkää puoleensa. Kokeile uusia asioita yksin tai kumppanisi kanssa. Henkilökohtainen kasvu on nyt vahvaa ja nautinnollista.

Heinäkuu

Tunteesi vaihtelevat äärestä laitaan. Surun kyyneleet saattavat vaihtua saman tien ilon kyyneleiksi. Tapaat henkilön, joka osaa lukea sinua kuin avointa kirjaa. Tämäkin saattaa tuottaa sekä iloa että hankaluuksia. Pidä huoli, ettei pitkästä ilosta seuraa pitkää itkua ja muista pitää oman elämäsi ohjakset omissa käsissäsi. Tiedä mitä tahdot, kerro se kumppanillesi, ja ota selvää myös hänen tarpeistaan. Suhteissa yhteinen nautinto syntyy kahden kauppana. Puolisot voivat ryhtyä suunnittelemaan perheenlisäystä. Sinkkujen kannattaa liikkua laajalti ja pyrkiä olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 

Elokuu

Kaiken kaikkiaan kesä tarjoaa uutta virtaa härkien rakkauselämään. Useimmiten voit hymyillä tyytyväisenä päivin öin. Luvassa on myös viehättäviä yllätyksiä. Entiset hellyytesi kohteet saattavat palata piristämään elämääsi. Jotkut heistä saattavat tuntua edelleen potentiaalisilta kumppaneilta. Sinkuillehan tämä sopii mutta vakiintuineiden kannattaa lisätä jäitä hattuun ja pitää tiukasti kiinni puolison kädestä. Jupiter innostaa härkiä seikkailemaan elokuun lomapäivinään. Useimmat tottelevat iloisen Jupiterin kehotusta.  Jos kuitenkin joudut pysymään kotona, älä masennu vaan hae innoitusta kirjoista, videoista ja nettitarjonnasta.

Parhaat kumppanit

Kauris, neitsyt ja härkä

Kuumat deittailukaverit

Skorpioni ja kauris

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X