Rakkaushoroskooppi oinaalle.
Vuosihoroskoopit

Kesä 2020 – rakkaushoroskooppi: oinas (20.3.–19.4.)

Kesäkuussa oinaat saattavat tuntea olonsa hieman alakuloiseksi, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Kuun vaihtuessa väsymys muuttuu kutkuttavaksi seikkailunhaluksi.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: MVPhotos

Kesän alkaessa koet olevasi niin henkisesti kuin fyysisestikin loman tarpeessa. Rankka kevät on vaatinut veronsa, ja tarvitset perusteellista latautumista.

Kesäkuussa olet lähtökuopissa, mutta älä erehdy luulemaan matalaa mielialaa vakavammaksi kuin se on.

Energiatasosi ovat matalalla, koska olet päättämässä vanhaa sykliä ja valmistautumassa uuteen nousuun.

Dynaaminen ja aktivoiva Mars astuu merkkiisi 28.6. Sen jälkeen alkaa tapahtua. Voit tuntea elinvoimasi elpyvän ja vanhan tutun innostuksen virtaavan taas suonissasi.

Rakkauselämä

Seikkailunhalu ja tarve uusiin aloituksiin voi tehdä sinut levottomaksi rakkauselämässäsi, mutta pienellä harkinnalla saat suunnattua tämän palvelemaan ihmissuhteitasi rakentavalla tavalla.

Heinäkuu herkistää sydäntäsi ja saa sinut katumaan liian äkkipikaisesti tehtyjä ratkaisuja.

Erityisesti 11.–18.7. voit tuntea vanhojen haavojen avautuvan. Jos osaat suhtautua tilanteeseen maltillisesti ja ymmärtäväisesti, tämä tarjoaa mahdollisuuden eheytymiseen ja etenemiseen rakkauden polulla.

Rehellisyydessä ja avoimuudessa on suuri parantava voima. Ennen kokemattoman syvät ja aidot kohtaamiset ovat myös mahdollisia rakkauselämässäsi.

Rentouttavat lomasuunnitelmat kannattaa ajoittaa ennen elokuun puoliväliä, sillä syksyn lähestyessä (11.8. eteenpäin) velvollisuudet ja tekemisen meininki tempaisevat sinut mukaansa arjen sykkeeseen.

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2020 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X