Jousimies
Vuosihoroskoopit

Kesä 2021 – rakkaushoroskooppi: jousimies (22.11.–20.12.)

Pidä huolta, ettet sorru liiallisuuksiin yltäkylläisyyden kaipuussasi.
Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Kesässäsi on paljon irtiottoja ja vapaudenhalua. Kaipaat merkkisi mukaisesti happea, avaria maisemia ja rajattomia mahdollisuuksia.

Uusi asumiseen liittyvä aspekti tulee tapetille kesän aikana. Ehkä kaipaat lisää tilaa, uuden terassin tai runsaamman puutarhan. Tai sitten huomaat yksinkertaisesti, että kotisi kaipaa kasvojen kohotusta. Kotiasioihin voi liittyä sopimus ja hyvinvointisi riippuu siitä.

Pidä huolta, ettet sorru liiallisuuksiin yltäkylläisyyden kaipuussasi, sillä se voi tuntua kukkarossasi pitkän aikaa! Se voi tuntua myös kesällä kertyneissä kiloissa.

Merkkisi edustajat pitävät matkustelusta ja sitähän on luvassa, tavalla tai toisella. Katsotaan, minne saakka pääset tässä maailmantilanteessa.

Rakkauselämä

Tunneasiat ovat salaperäisiä, ja sinusta tuntuu, ettet voi paljastaa kaikkea. Mustasukkaisuutta voi esiintyä puolin tai toisin.

Ilmapiiri kuitenkin muuttuu selvästi kesä-heinäkuun vaihteessa, ja sen jälkeen olet vapaa seikkailuun rakkaasi kanssa. Rannat, luontopolut ja kalliot kutsuvat keskinäisen tunteen voimistamiseen.

Tulinen leijona tai oinas tuo paljon iloa elämääsi.

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2021 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X