Skorpioni
Vuosihoroskoopit

Kesä 2021 – rakkaushoroskooppi: skorpioni (23.10.–21.11.)

Heinäkuun alun energiat ovat erittäin vahvat, ja saavat sinut ääripäihin tunteissasi. Erotat kyllä jyvät akanoista, mutta reaktiosi virheeseen on voimakas.
Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Elämässäsi on muutoksen tuulia, jotka kulminoituvat kesän osalta kesäkuulle.

Voi olla, että sinun on mentävä radikaalisti kohti uutta. Myös vanhat asenteet eivät enää istu nykyiseen tilanteeseen. Muutoksia saattaa tulla myös ympärilläsi, ja toteat jonkun muuttavan suuntaa totaalisesti.

Vältä vastakkainasetteluja, joita tulee tiellesi tavallista enemmän jo kesäkuun puolivälistä lähtien. Ala silloin harrastaa liikuntaa, sillä siten purat parhaiten tarmokkuutesi ja kiukkusi.

Selkeytät toimintaasi pakon edessä heinäkuun alussa.

Rakkauselämä

Viihdykettä on tarjolla koko kesän ajan, ja myös kepeitä hetkiä. Useampikin ihminen voi näyttää kiinnostuksensa sinuun, joten sinulla on varaa valita.

Heinäkuun alun energiat ovat erittäin vahvat, ja saavat sinut ääripäihin tunteissasi. Erotat kyllä jyvät akanoista, mutta reaktiosi virheeseen on voimakas. Rakkaus etenee vuoristorataa, ja tärkeä askel otetaan tai päätetään olla ottamatta.

Heinäkuun loppupuolella tunteet tasaantuvat. Löydät jälleen yhteisösi ja ystäväsi. Voit luoda silloin erinomaisen keskusteluyhteyden rakkaasi kanssa. Ehkä löydät ihanan kirjan tai elokuvan, johon rakastut.

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2021 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X