Vaaka
Vuosihoroskoopit

Kesä 2021 – rakkaushoroskooppi: vaaka (23.9.–22.10.)

Peilikuvassasi näkyy ihminen, joka katsoo oikeudekseen tehdä tarpeelliset muutokset, jotta hänen ei tarvitse pelkästään antaa muille.
Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Huomaat kesän alussa voimistuvan tarpeen kiinnittää huomiota henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiisi.

Voit löytää keinoja tähän uudistuneella ruokavaliolla tai harjoituksilla, joissa yhdistyvät fyysiset harjoitukset ja korkeampi henkinen tavoite. Se voi olla vaikka joogaa tai meditaatiota.

Tee myös ergonomisia parannuksia työympäristössäsi.

Rakkauselämä

Toinen merkittävä kesän teema on näkemys itsestäsi.

Olet viime aikoina nähnyt itsesi peilistä erilaisena ja kypsyneenä – turha lapsellisuus on karsiutunut. Tämä vaikuttaa kaikkeen tekemiseesi. Peilikuvassasi näkyy ihminen, joka katsoo oikeudekseen tehdä tarpeelliset muutokset, jotta hänen ei tarvitse pelkästään antaa muille.

Tunne-elämäsi on altis monille kysymyksille kesäkuun viimeisellä viikolla. Silloin näet todella selvästi, mihin suhde on menossa. Hankala tilanne laukeaa nopeasti ja pääset viettämään mukavia hetkiä ystävien kanssa tai isommassa seurueessa.

Heinäkuussa avainsana on sosiaalisuus ja hakeudut aktiivisesti paikkoihin, joissa on paljon ihmisiä. Jos ei muualta, niin ihmisjoukkoja löytyy netistä tai maskien ja turvavälien kera ulkoa.

Piirisi pienenee heinäkuun loppua kohti. Uusi rakkaus voi silti leimahtaa!

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2021 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X