Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi kesälle 2019: oinas (20.3.–19.4.)

Leikkisät oinaat ovat odottaneet kesää kuin kuuta nousevaa. Eikä ihme, sillä kesä on oinaalle ihmissuhteiden ja seuraelämän aikaa.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Leikkisät oinaat ovat odottaneet kesää kuin kuuta nousevaa. Eikä ihme, sillä kesä on oinaalle ihmissuhteiden ja seuraelämän aikaa.

Sinä olet odottanut kesää jo pitkään, ja ennen kaikkea sitä, kuinka pääset vehreille kesälaitumille lepäämään, lataamaan akkuja ja mahdollisesti toipumaan jostakin takaiskusta tai jo taakse jääneestä raskaasta elämäntilanteesta. Ihmissuhteet ovat nyt parhaimmillaan kuin turvasatama, perhe ja läheiset ystävät haluavat olla tukenasi, joten älä ole liian ylpeä tai liioitellun itsenäinen, vaan ota kaikki apu vastaan.

Läheisesi tuntevat sinut paremmin kuin arvaatkaan, joten tavoistasi poiketen, kuuntele heidän neuvojaan. Tarvitset nyt jotain terapeuttista ja rentouttavaa elämääsi: parasta, mitä voit tehdä kesän aikana, on irtautua täysin arkiympyröistä ja ylenpalttisesta touhuamisesta.

Jos olet parisuhteessa, saatat kaivata paljon omaa aikaa ja muutenkin sosiaalinen elämäsi saisi mielestäsi rauhoittua hetkeksi.

Rakkauselämä

Elokuu on kesän romanttisin ajankohta, ja huomaat taas kaipaavasi ihmisten pariin sekä nauttivasi hieman railakkaammasta seuraelämästä. Jos olet jo pidemmän aikaa toivonut löytäväsi kumppanin, elokuu voi yllättää iloisesti ja tuoda uuden rakkauden elämääsi.

Lue tästä, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X