Vuosihoroskoopit

Vesimiehen rakkaushoroskooppi kesälle 2016

Teksti: Cassandra Nye, suomentanut Suvi Ruotsi. Kuvat: Karine Daisay

Vaikka vesimiehenä etsit elämäsi rakkautta, olet myös aito realisti. Jos tarjolla on jotakin erikoista ja jännittävää, voit hyvin muuttaa mieltäsi metsästyksen aikana. Ajaudut usein sekavien viestien vuoksi hämmentäviin tilanteisiin. Tavoitteiden on siis parasta olla kristallinkirkkaita ilman väärintulkinnan mahdollisuuksia. Älä anna rakkausasioiden sekoittaa päätäsi.

Kesäkuu

Teorian mukaan samankaltaiset ihmiset viehättävät toisiaan. Jos tämä pätee sinun rakkauselämääsi, pidä huoli siitä, että etsit hakemaasi ihmistä oikeista paikoista. Uusien ideoiden ja tilaisuuksien etsiminen on sinulle nyt helppoa, koska itsetuntosi ja energiasi ovat mallikkaasti kohdillaan. Tiedät jo, mitä haluat. Sinun täytyy vain keksiä keinot saada siitä kaikki irti ja enemmänkin. Aloita viipymättä kuntoiluharrastus ja tasapainota ruokavaliosi. Sinun ei tarvitse muuttua ihmenaiseksi, mutta mahdollinen kumppanisi haluaa nähdä sinun uhkuvan hyvästä olosta kumpuavaa elämäniloisuutta. Älä unohda säteilevän hymyn ja uteliaan tiedonhaluisuuden tenhovoimaa. Treffit sujuvat loistavasti, kun muistat, että kaikki haluavat puhua itsestään.

Heinäkuu

Romantiikka kukoistaa varmimmin lomalla tai kun ehdit rikkoa arkirutiinin tavalla tai toisella. Alkukuusta herätät jonkun viettelyvietin, mutta tästä tuskin seuraa mitään sen vakavampaa. Pidä silmät ja vaistot avoinna sydäntäsi tavoittelevien kumppaniehdokkaiden varalta. Jonkin väärinkäsityksen takia saatat ajautua kummalliseen suhteeseen työtoverisi kanssa. Älä anna kenenkään sekoittaa unelmia ja tosiasioita keskenään.
Kutsut uusiin paikkoihin vetoavat seikkailunhaluusi. Älä kuitenkaan tuhlaa aikaasi suostumalla, jos kutsuja ei vastaa toiveitasi.

Elokuu

Tässä kuussa kannattaa keskittyä olennaiseen. Jos raadat töissä hullun lailla, sinulle ei välttämättä jää tarpeeksi aikaa nauttia kauniista säästä ja yhdessäolosta ystävien kanssa. Pidä varasi, ettei hyväntahtoisuuttasi käytetä hyväksi.
Tee yhteistyötä kumppanisi kanssa osoittaaksesi, että arvostat hänen mielipiteitään. Tällainen lähentyminen saattaa kirvoittaa häntä jopa antamaan sinulle kullanarvoisen ja oikein ajoitetun neuvon. Kumppanisi voi arastella keskustelua seksielämän ongelmista. Pyri selvittämään hänen toiveensa vaikka hänen läheisten ystäviensä avulla. Saatat ujostella hänen toiveidensa toteuttamista, mutta musiikki ja romanttinen hemmottelu auttavat sinua rentoutumaan.

Parhaat kumppanit

Vaaka, vesimies ja kaksonen.

Kuumat deittailukaverit

Leijona, kaksonen ja jousimies.

Lue myös:

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Erohoroskooppi kertoo, miksi exäsi ei ollut sinulle se oikea

X