Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies

Teksti: Anna.fi

Jousimies elää vuonna 2014 päämääriä ja haasteita varten: tämä on todellakin sinun vuotesi puskea kaikkien mahdollisten rajapyykkien läpi! Kaiken lisäksi saat niin paljon kannustusta ystäviltäsi, perheeltäsi ja kollegoiltasi, ettet voi mitenkään hävitä!

Lue Jousimiehen vuosihoroskooppi 2015!

Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies

Vuosi 2014 osoittautuu Jousimiehelle yhdeksi sosiaalisimmista vuosista pitkään aikaan: viime vuoden eristäytyneisyys on tullut nyt tiensä päähän, ja se on hyvä juttu, sillä mikään ei ole sinulle niin sietämätöntä kuin tunne eristäytyneisyydestä!

Kiinnekohtasi on nyt ystävyydessä: et ole koskaan aiemmin tarvinnut tai arvostanut yhtä paljon ystäviesi apua kuin vuonna 2014. Tämän vuoden erinomaisuuden taika piileekin siinä, että heimolaisesi palaavat uskollisesti luoksesi uudelleen ja uudelleen. Ystäväsi ja yhteisösi ovat sinulle kuin pelastava voima ja syy loputtomaan juhlaan. Nyt on myös paras aika miesmuistiin kokoontua yhteen ajattelutavaltaan samankaltaisten ihmisten kanssa, sillä jaettu ilo on paras ilo.

Rahatilanteesi näyttää tänä vuonna Jupiterin vaikutuksesta uskomattoman hyvältä. Voit hakea suurempaa lainaa ja suunnitella sellaisiakin taloudellisia sijoituksia, jotka muulloin tuntuisivat hieman epärealistisilta. Ota entistä suurempia riskejä, mutta varo heittäytymästä valtavaan  velkakierteeseen ainakaan toisten ihmisten takia. Sinulla kun on taipumus tuntea olevasi jotain velkaa muille. Tämä vuosi on otollista aikaa pankkitilin saldon kasvattamiseen, ei sen heikentämiseen! Kaikella sillä luovuudella, josta saat tänä vuonna nauttia, sinulla ei tulekaan olemaan ongelmaa saada kaikkea haluamaasi. Näkymät ovat kesästä alkaen loistavat myös matkailun saralla, sillä Jousimiehen hallitseva planeetta Jupiter siirtyy seikkailuvyöhykkeellesi ja pysyy siellä aina vuoden loppuun asti.

Romantiikka

Ihmissuhteesi saavat tänä vuonna kolauksen, jonka aiheuttaa ymmärtämättömyytesi rakkauden ja ystävyyden välillä. Pyrit ymmärtämään nyt entistä paremmin sitä dynamiikkaa, joka tasapainottaa suhdettasi ystäviisi, kollegoihisi ja muihin liittolaisiisi. Saattaakin olla paikallaan, että käytät vähemmän energiaa romanttiseen intohimoon ja sen mukanaan tuomaan ongelmiin, ja satsaat enemmän aikaasi lisätäksesi lempeyttä ystävyyssuhteissasi.

Sinun ei tarvitse heittää rakkauselämällesi hyvästejä, mutta pääset paremmin loistoosi, jos suhtaudut parisuhdeasioihin vähemmän  pakkomielteisesti kuin aikaisempina vuosina. Ja usko tai älä mitä enemmän keskityt ystävyyssuhteisiisi ja pitkäaikaisiin tavoitteisiisi, sitä parempaa ja spontaanimpaa on myös rakkauselämäsi!

Hallitseva planeettasi Jupiter armahtaa seksisektorisi aina heinäkuun alkuun asti, ja vuoden ensimmäinen puolisko tuo sinulle runsaita mahdollisuuksia kokeaksesi syvimmän seksuaalisen voimasi. Intiimiyden vaalminen tuntuukin vuoden ensimmäisen kuuden kuukauden aikana  varsin kallisarvoiselta asialta. Vuoden toinen puolisko tuo elämääsi romantiikkaa matkustamisen muodossa: jos olet sinkku, saatat tavata reissusi aikana erityisen henkilön.

Testaamisen ja sitoutumisen planeetta Saturnus tekee elämääsi tilaa unelmoimiselle, lepoa tuoville tauoille ja mielikuvitukselle. Tämän myötä kaipaat enemmän tilaa omille ajatuksillesi – ja vähemmän tilaa lähesteistesi tarpeiden tai minkäänlaisen draaman miettimiseen. Vaikka olisitkin jo sitoutunut vakavaan parisuhteeseen, saatat tarvita vielä yhden vuoden lisää keskittyäksesi itseesi: valmistelet nyt uudenlaista, varsin kehittynyttä lähestymistapaa elämää ja ihmissuhteitasi kohtaan. Kaikki mitä tänä vuonna opit, on suurena voimavaranasi vuonna 2015.

Työ

Vuonna 2014 erityisen suuressa roolissa on se, ketä tunnet. Ystäväsi ja kollegasi pommittavat sinua innostuksellaan koko vuoden ajan. Sosiaalinen verkostoituminen onkin työelämässäsi nyt yksi kantavia voimia, joten älä väheksy eri tilaisuuksiin saamiasi kutsuja. Käytä rohkeasti helmeilevää ja tarttuvaa innostustasi hyväksesi, että saat ihmiset kiinnostumaan meneillään olevista hankkeistasi. Yllätyt huomatessasi, miten vilpittömästi ihmiset haluavat tänä vuonna kannustaa sinua!

Myös toisten ihmisten jalomielisyys rahan jakamista kohtaan yllättää sinut positiivisesti. Sinun on helppo saada lainaa ja muuta taloudellista apua vuoden ensimmäisen puoliskon aikana, joten älä epäröi pyytää sitä: tällainen mahdollisuus planeettojen muodostamaan loistavaan taloudelliseen tukeen osuu kohdalle vain joka 12. vuosi.

Vuoden alussa rahaa hallitseva planeetta Venus vie sinut ajassa taaksepäin, ja tämä voi aiheuttaa raha-asioissasi pientä kaaosta. Sinulla ei silti ole syytä huoleen, sillä tammikuun jälkeen tilanne kohenee nopeasti. Hyödynnä alkuvuosi korjataksesi suuntaa raha-asioissasi, jotta voit loppuvuodesta hengähtää keräämään satosi hedelmät. Sitoudu kiinnittämään huomiota tiliotteisiisi, niin ikävältä kuin se tuntuukin, ja yritä hillitä helmikuun loppuun saakka kuluttamistasi niin paljon kuin mahdollista.

Jupiterin vaikutuksesta hyvä onni seuraa mukanasi etenkin heinäkuusta alkaen, ja tällöin pidempikestoiset matkasuunnitelmat sekä uramahdollisuudet kulkevat käsi kädessä.

Lue myös:
Vuosihoroskooppi 2014: Härkä

Vuosihoroskooppi 2014: Oinas
Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset
Vuosihoroskooppi 2014: Kauris
Vuosihoroskooppi 2014: Vaaka
Vuosihoroskooppi 2014: Leijona
Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt
Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni
Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies
Vuosihoroskooppi 2014: Kalat
Vuosihoroskooppi 2014: Rapu

Lähde: Astrology.com

X