Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2014: Kauris

Teksti: Anna.fi

Vuosi 2014 on Kauriille itsetutkiskelun aikaa, jolloin keskeisiksi teemoiksi nousevat menestys työelämässä, perhesuhteet ja päätökset joko uuden ihmissuhteen rakentamisessa tai vanhan parisuhteen parantamisessa.

Lue Kauriin vuosihoroskooppi 2015!

Vuosihoroskooppi 2014: Kauris

Vuosi 2014 tuo Kauriille menestystä työelämässä. Planeettojen energiakasaumat työntävät sinua seuraavalle tasolle ammatillisissa haaveissasi, ja tämä vuosi on sinulle helposti yksi menestyksekkäimpiä. Motivaation planeetta tuo voimaa merkkiisi tammikuusta heinäkuuhun, ja olet planeettojen vaikutuksesta vahvasti motivoitunut poikkeuksellisen pitkään. Maaliskuussa Marsin vaikutus valaa sinuun ison määrän uskoa tulevaan.

Merkkiäsi hallitseva planeetta Saturnus saa sinut pohtimaan ystäviisi ja tavoitteisiisi liittyviä asioita. Aloit viime vuonna muuttaa arvomaailmaasi sekä sosiaalisen elämäsi että pitkäkestoisten tavoitteidesi osalta, ja sitoudut tänä vuonna entistä vahvemmin näiden tavoitteiden toteuttamiseen. Ymmärrät myös, miten tärkeitä kannustajia ystäväsi ja kollegasi ovat tavoitteidesi eteenpäin viemisessä ja tasapainosi ylläpitämisessä. Älä kuitenkaan koskaan pidä näitä elämäsi kallisarvoisia ihmisiä itsestäänselvyytenä!

Perhe-elämä on toinen tärkeä teema elämässäsi vuonna 2014. Luovut mielihyvin monista entisaikaisista perhetraditioista, ja tänä vuonna onkin oikea aika karistaa harteiltasi kaikki turha sukulaisiin liittyvä painolasti. On myös aika luopua riitelystä, sillä näin saavutat täydellisemmän mielenrauhan. Perheenjäsenten ja sukulaisten kanssa kun ei kannata tapella samoista asioista vuodesta toiseen! Seisot nyt vakaasti omilla jaloillasi, etkä halua ottaa osaa enää yhteenkään draamaan. Tämä ei tee sinusta huonoa ihmistä, joten älä anna Kauriille tyypillisen syyllisyyden nostaa päätään silloin, kun olet vihdoin vapautunut kahleista.

Romantiikka

Vuosi alkaa rakkauden ja kauneuden planeetan, Venuksen, ohjauksessa taantuvassa tunnelmassa! Aikaisemmat ihmissuhteesi saattavat nousta esiin ja vanhat rakastajasi palata maisemiin. Samalla käyt itseksesi läpi, ja luvassa on voimakasta itsetutkiskelua. Jos olet parisuhteessa, saatat haluta nyt tauon tai pidemmän aikalisän. Nyt kun ei ole oikea aika suurille päätöksille tai asioiden kiirehtimiseen. Ja jos riitelet rakkaasi kanssa raha-asioista, voi olla hyväksi laittaa suuret rahakeskustelut nyt jäihin helmikuuhun asti.

Helmikuussa tunnet eteneväsi ihmissuhteissasi, ja voit hyödyntää kaikkea Venuksen retroilusta oppimaasi koko loppuvuoden ajan. Tämä vuosi on otollista aikaa myös kaiken rakkauselämääsi vaikuttavan negatiivisen ja riippuvuutta aiheuttavan murtamiseksi. Ymmärrät, että mitä tasavertaisempi parisuhteesi on, sitä paremmin viihdyt siinä. Lopulta pääsetkin lähemmäs kuin koskaan aikaisemmin viehättävää, harmonista kokonaistilannetta.

Jupiter siirtyy kesällä seksuaalisuuden ja intiimiyden kenttääsi, ja se tuo mukanaan lukuisia intohimoisia ja syvällisiä hetkiä rakkaimpasi kanssa. Tämä saattaa vaatia, että kohtaat joitakin luurankoja oman pääsi sisällä, mutta kaikki tulee taatusti olemaan saamasi palkinnon arvoista. Jos haluat tämän vuoden aikana käydä läpi syvimpiä pelkojasi ja epävarmuuksiasi, puitteet ovat rakkaimpasi kanssa tähän varsin otolliset.

Työ

Povaus hyvin menestyksekkäästä työvuodesta ei ole kohdallasi ollenkaan liioiteltua. Koska Pluto ja Saturnus ovat pitkään työntäneet sinua pysymään mukavuuskentälläsi, olet tehnyt paljon töitä viimeisen parin vuoden aikana. Nämä teot alkavatkin nyt tuottaa tulosta. Mars vaikuttaa vahvasti merkkiisi aina heinäkuuhun saakka, eikä väsyneelle ole luvassa juurikaan lepoa vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Syytä ei ole kuitenkaan huolestua, sillä olet yleensä onnellisimmillasi silloin, kun saat ahkeroida sydämesi kyllyydestä. Saavutuksesi tuntuvat erittäin tyydyttäviltä, ja planeettojen vaikutuksesta koko vuosi tarjoaa sinulle runsaita mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen.

Kaurista hallitseva planeetta Saturnus jatkaa vyöhykkeesi hallitsemista pitkäaikaisten suunnitelmien tekemisen osalta. Mitä enemmän ihmiset voivat kannustaa sinua teoissasi, sitä voimakkaammin ponnistelet niiden hyväksi. Koska verkostoituminen on yksi vuoden 2014 avaintekijöitä, sinun pitää hieman hellittää vaatimuksissa, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi voimakkaaksi ja itsenäiseksi pioneeriksi. Pian osoittautuukin, että sosiaalisuus on tänä vuonna ennen kaikkea rakentavaa ei suinkaan kevytmielistä. Raivaa siis kalenteriisi aikaa ehtiäksesi kiinnostaviin paikkoihin: et koskaan tiedä, ketä saatat tavata!

Koska onnea tuova Jupiter vaikuttaa heinäkuussa merkissäsi, on tällöin oivallinen tilaisuus neuvotella rahaa lainaksi tai saada sijoittajia satsaamaan suuriin visioihisi vaikka et yleensä pyydäkään toisilta taloudellista apua, sillä se sotii itsenäisyyttäsi vastaan. Tulet kuitenkin yllättymään ihmisten anteliaisuudesta vuoden 2014 aikana ja saat huomata, että pystyt maksamaan kaiken hetkessä takaisin! Taot rahaa etenkin helmikuussa, ja sinun voi olla viisasta säästää osa tulevaisuuden suunnitelmiesi varalle.

Lue myös:
Vuosihoroskooppi 2014: Härkä

Vuosihoroskooppi 2014: Oinas
Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset
Vuosihoroskooppi 2014: Vaaka
Vuosihoroskooppi 2014: Leijona
Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies
Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt
Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni
Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies
Vuosihoroskooppi 2014: Kalat
Vuosihoroskooppi 2014: Rapu

Lähde: Astrology.com

X