Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies

Teksti: Anna.fi

Vuosi 2014 laajentaa Vesimiehen näköalaa entisestään: painotukset ovat pitkien matkojen tekemisessä, filosofiassa ja tietoisuuden laajentamisessa. Mitä enemmän tänä vuonna koet, sitä onnellisempaa on myös rakkauselämäsi!

Lue Vesimiehen vuosihoroskooppi 2015!

Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies

Vuonna 2014 elämä todellakin vie Vesimiehen kirjaimellisesti tai kuvainnollisesti tärkeille matkoille. Samalla kohtaat sellaisia tajunnanräjäyttäviä totuuksia, joita voikin kohdata vain omien kokemustensa kautta.

Matkailu voi jossain muodossa kuulua jopa elämäsi päivittäisiin teemoihin, etenkin vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Vaikkei sinulla olisikaan mahdollisuutta vaihtaa fyysisesti maisemaa, suosi aktiviteetteja, jotka ruokkivat ajatteluasi ja henkistä puoltasi. Kyse voi olla vaikkapa vieraan kielen opiskelemisesta tai jatko-opinnoista.

Jupiter pitää sinut kiireisenä koko alkuvuoden, sillä tämä runsauden planeetta tarjoaa työtä – ja lisää työtä. Päivittäiset rutiinisi on ahdettu täyteen, mutta ne tuntuvat silti rikastuttavilta ja vaalimisen arvoisilta. Välillä saatat silti miettiä, onko sinulla koskaan aikaa hengähtää? Heinäkuussa kuitenkin siirryt uuteen vaiheeseen, jolloin ihmissuhteesi nousevat arvojärjestyksesi kärkeen ja päivittäinen suorittaminen saa siirtyä toissijaiseksi.

Saturnus hallitsee merkkiäsi koko vuoden, ja tämänkaltainen voimakas asetelma syntyy tähtikartassa vain kerran 29. vuodessa. Käytä se siis estoitta hyväksesi! Arvovaltaisuutesi jatkuu, ja samoin sen mukanaan tuoma vastuu. Olet viimeisen vuoden aikana yllättänyt itsesikin omistautuneisuudellasi, ja se alkaa nyt maksaa itseään takaisin. Tämä motivoi sinua työskentelemään tavoitteidesi eteen entistäkin kiivaammin.

Maaliskuusta alkaen sinut haastetaan miettimään kokonaisuutta suuremmasta näkökulmasta, ja samalla sinun täytyy irrottautua tietyistä pakkomielteisistä henkisistä poluistasi sekä korvata menetetty joillain täysin uudella.

Romantiikka

Matkustaminen ja romantiikka kulkevat elämässäsi tänä vuonna käsi kädessä. Saatat rakastua ulkomaalaiseen henkilöön, tai vähintäänkin ulkomaanmatkasi aikana! Tai sitten rakastut vain maahan, jossa vierailet. Saat joka tapauksessa nauttia ihmissuhdeasioissasi Jupiterin satumaisesta vaikutuksesta kesästä alkaen. Eikä tämä enteile vain sosiaalisuutta vaan myös potentiaalisen kumppanin ilmaantumista näköpiiriisi: eteesi saattaa yllättäen tulla runsas joukko kosijoita, joista voit vain valita mieleisesi! Tai jos olet jo parisuhteessa, Jupiter auttaa sinua kuljettamaan nykyisen suhteesi uudenlaiselle tasolle.

Kesällä kuvioihin astuu anteliaisuuden ja leikkisyyden suuri energia. Aika ajoin kohtelet rakastettuasi käytännöllisesti ja toverillisesti – toisinaan taas lapsenomainen, romanttinen puoli ottaa sinusta vallan. Nauti täysin rinnoin tästä spontaanista ajasta, joka kestää heinäkuusta alkaen aina vuoden loppuun asti: nyt rakkauselämäsi avautuu taistelutantereen sijaan kerrankin eteesi autuaana leikkikenttänä!

Jos parisuhteesi on tuntunut epätasapainoiselta, nyt koittaa oivallinen tilaisuus saattaa suhteesi taas tasa-arvoisille raiteilleen. Tämä saattaa edellyttää sinulta jonkin verran mukautumista ja kompromisseja, mutta tekojen seurauksena saamasi rakkaus on uhraustesi arvoista. Jos haluat saada parisuhteesi kukoistamaan, sinulla on siihen vuonna 2014 enemmän työkaluja kuin vuosikausiin!

Työ

Työ ja ammatilliset tavoitteesi jatkavat vuonna 2014 arvojärjestyksesi ykkössijalla. Hoidat tehtäväsi innolla riippumatta siitä, millaisen projektin parissa kulloinkin työskentelet. Vuoden ensimmäisen puoliskon aikana saatat paiskia vähän liikaakin töitä kelloa katsomatta, joten ole varuillasi, ettet haukkaa kerralla liian suurta palaa. Sinulle on joka tapauksessa töitä tasaisesti tarjolla, joten älä pelkää hiljentää tahtia – se kun on hyvä keino säilyttää myös terveytesi! Olet koko vuoden ajan ammatillisesti voimakkaassa asemassa ja heijastat ympärillesi auktoriteettia, vaikket teekään itsestäsi suurta numeroa.

Jupiter siirtyy heinäkuussa asiakkuuden ja yhteistyökumppanuuden vyöhykkeellesi, jolloin on erityisen tärkeää liittoutua oikealla tavalla: yhdistä voimasi juuri heidän kanssaan, jotka tukevat vahvuuksiasi ja tasapainottavat heikkouksiasi. Vaikka oletkin mestari keräämään ympärillesi yhteistyökumppaneita, haasteesi tulee tänä vuonna olemaan, miten löydät juuri ne parhaiten toimivat kahdenkeskiset henkilökemiat. Kaltaisesi yksinäinen susi saattaakin ensin kokea tämän tehtävän epämieluisaksi, mutta huomaat pian, että olet itse asiassa melko hyvä tunnistamaan joukosta sen suurimman potentiaalin.

Vuosi 2014 on sinulle kokonaisuudessaan diplomaattisuuden, hyväksymisen ja kompromissien aikaa, sillä näitä ominaisuuksia vaaditaan sinulta sekä henkilökohtaisella tasolla että työelämässä. Selviät haasteista moitteetta, kunhan muistat suhtautua ympäristöön ja kohtaamiisi ihmisiin arvostavasti.

Vuosihoroskooppi 2014: Härkä
Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset
Vuosihoroskooppi 2014: Kauris
Vuosihoroskooppi 2014: Vaaka
Vuosihoroskooppi 2014: Leijona
Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies
Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt
Vuosihoroskooppi 2014: Oinas
Vuosihoroskooppi 2014: Rapu
Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni
Vuosihoroskooppi 2014: Kalat

Lähde: Astrology.com

X