Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2015: Kalat

Teksti: Anna.fi

Ilmassa on tänä vuonna taikaa, kun kohtaat uuden kiinnostavan ihmisen. Kesäkin tuo tullessaan innostavaa rakkautta.Rakkaushoroskooppi 2015: Kalat

Vahvat vaistot ja intuitio ohjaavat kulkuasi vuonna 2015. Osaat eläytyä muiden tarpeisiin, mistä on sinulle poikkeuksellista etua. Olet planeettavoimien suosiossa, eikä luvassa ole kohtuuttomia vaatimuksia. Saatat itse etsiä haasteita.

Syväpohdiskelu johdattaa sinut kohti unelmiasi ja luovaa innoitusta. Kerro rakkaimmallesi tunteistasi, mutta älä tukehduta toista emotionaalisuudellasi. Venus haluaa tarjota harmoniaa, mutta kun Jupiter puuttuu peliin, tapahtumien tempo kasvaa lähes kärsimättömän kiihkeäksi. Luvassa on paljon muutoksia. Nauti seikkailusta.

Hyvinvointi

Osaat analysoida muiden ongelmia niin hyvin, että voisit joskus kysyä itsekin neuvoa itseltäsi. Jos kannat liikaa huolta muiden asioista, saatat jämähtää paikallesi omien ongelmiesi kanssa.

Kehossa kalat hallitsee jalkoja, joten muista pitää ne lämpiminä. Käytä myös sopivia ja mukavia kenkiä, niin pysyt paremmalla tuulella. Saat neuvoja hyvinvointisi vaalimiseen, jos piipahdat lääkärissä tammi-, touko- tai joulukuussa. Pitäisikö sinun laihduttaa? Helmikuu olisi siihen otollista aikaa.

Suhteet

Alkuvuodesta ystävyys- ja rakkaussuhteet kietoutuivat toisiinsa. Niiden edistämisessä ei kannata hoppuilla. Helmi- ja maaliskuussa saatat kohdata varteenotettavan kumppaniehdokkaan. On tärkeää, että muistat vanhan viisauden siitä, miten ulkonäkö saattaa pettää. Ei hätää. Huhtikuussa saatat yhdessä hetkessä muuttua sinkusta pitkäkestoisen suhteen toiseksi osapuoleksi. Kuuntele kaikissa ratkaisuissa vaistojasi.

Kesäkuukausina saatat tuntea itsesi onnellisemmaksi kuin aikoihin. Älä pilaa tunnelmaa murehtimalla, kestääkö suhde vai ei. Kyse näyttäisi olevan pitkästä suhteesta, jos tosiaan haluat sen kestävän. Talvella on syytä iloita ja juhlia. Haluat koota yhteen kaikki perheenjäsenet jakamaan onnen tunteesi. Kun aloitat jotakin uutta ja tärkeää, tukeudu reippaasti sukulaisiin ja ystäviin.

Työelämä

Viihdyt missä tahansa ammatissa ja työpaikassa, jos tunnet, että taiteellista luovuuttasi arvostetaan. Mukavat ja luotettavat työtoverit ovat sinulle hyvää palkkaa tärkeämmät. Pärjäät hyvin, jos pystyt välttämään stressiä ja työpaikan kummajaisia. Vuoden 2015 pienet muutokset ja vahvistukset koskevat lähinnä tapoja ja tottumuksia, joihin olet jo ehtinyt samastua.

Parhaat kumppanit

Herkät ja hellämieliset Kalat pitävät rakkautta elämän perustarkoituksena. Pinnalliset ja tuloksettomat hankkeet eivät kiinnosta heitä. Kalojen tavoitteena on löytää sielunkumppani, jonka kanssa voivat nauttia elämästä täysin siemauksin. He odottavat kumppaniltaan lähes täydellisyyttä ja siksi usein pettyvät rakkaudessa. Kalojen täytyy joko löytää itsensä kaltainen herkkä kumppani tai oppia tekemään kompromisseja ja iloitsemaan siitä, mikä on tärkeintä.

Kumppaniehdokkaalla pitäisi olla yhtä vilkas mielikuvitus kuin yltiöromanttisilla Kaloilla, ja heidän pitäisi kyetä sytyttämään rakkaus uuteen hehkuun uudestaan ja uudestaan. Skorpioni tai toiset Kalat pystyvät sukeltamaan näihin seikkailuihin vaivattomimmin. Kestävimmät suhteet rakennetaan Skorpionin, Ravun tai Kalojen kanssa. Ihannekumppani ylitse muiden on Skorpioni.

Teksti: Cassandra Nye
Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

Kalojen kattava luonnekuvaus
Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan

Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!

Kiinalainen horoskooppi 2015

X