Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2015: Kauris

15.12.2014 Teksti: Anna.fi

Vuosi 2015 on Kauriille ajoittaisesta levottomuudesta huolimatta mahtava seikkailu, kunhan vain luotat kohtaloon.

Rakkaushoroskooppi 2015: Kauris

Vuosi sekä tarjoaa että vaatii paljon, eivätkä sen tapahtumat unohdu helposti. Vaikka Venus ja Jupiter peräänkuuluttavat rakkautta elämääsi, Joudut itse etsimään kultasi tavalla tai toisella.

Hakeudu innoittavien ja erityisesti lakia tuntevien ihmisten pariin, jotka pystyvät ratkomaan ongelmiasi. Vältä haavereita väistämällä yli-itsetuntoisuuden ja toisaalta myös mielipahan synnyttämät karikot. Mielenrauhan säilyttäminen on kaikkia voittoja tärkeämpää. Hyväksy tyynesti kaikki, mitä et voi muuttaa.

Hyvinvointi

Työn ja kotiasioiden suhteuttaminen luo tasapainoa. Olet ottanut opiksesi muiden virheistä. Kaikkia seikkailuja ei tarvitse kokeilla käytännössä.

Kehossa Kauris hallitsee polvia, luita ja hampaita. Muista venytellä ja pidä huolta, että saat saat ravinnostasi tarpeeksi kalsiumia ja muita kivennäisaineita. Piipahda varmuuden vuoksi terveystarkastuksessa tammi- tai huhtikuussa. Painon pudottaminen onnistuu parhaiten tammi- tai elokuussa.

Suhteet

Rakkaus lämmittää vakiintuneiden Kauriiden elämää heti alkuvuodesta. Sinkut sen sijaan joutuvat jatkamaan rakkauden tavoittelua. Kumpaankin ryhmään kuuluvien Kauriiden kannattaa tukeutua mielikuvitukseen, kun etsivät uutta kipinää tai haluavat kohentaa vanhemman rakkauden hiillosta.

Kohtalo heittää elämääsi tyylikkään ja varakkaan yksilön, joka ei vastaa tavanomaista makuasi. Suo hänelle edes mahdollisuus esitellä itsensä hieman tarkemmin. Keväällä pariskuntien pesimävietti on yhtä vahva kuin Suomeen saapuvilla muuttolinnuilla. Tasapaino työelämän ja kotiasioiden välillä tasapainottaa kesän läpi koko olemustasi. Hyödynnä tilannetta parhaasi mukaan.

Talvikylmiä ei tarvitse pelätä, sillä syvennät suhdetta sydämesi valitun kanssa. Yhteisiä juhlia ja onnellisia kokoontumisia riittää. Olet sen kaiken ansainnut.

Työelämä

Tänä vuonna etenet työssä niin korkealle, että ylität jopa omat tavoitteesi. Olet synnynnäinen, sitkeä johtaja, joka etenee päättäväisesti kohti päämääräänsä. Täydennät osaamistasi entisestään ja opetat myös muita. Kesällä saat kehuja kyvystäsi paljastaa ongelman ydin.

Parhaat kumppanit

Kauriin ujo pidättyvyys viehättää usein muita ihmisiä. Se vaikuttaa kätkevän taakseen aimo annoksen syvää intohimoa ja houkuttelee kumppaniehdokkaat vikittelemään Kaurista entistä innokkaammin. Sellaista huomiota Kauris juuri tarvitseekin.

Oikeanlainen kumppani pystyy herättämään Kauriissa piilevän luovuuden ja spontaaniuden. Miespuolinen Kauris tukeutuu charmiinsa ja päättäväisyyteensä rohkaistessaan kumppaniehdokkaita sen sijaan, että veisi näiltä jalat alta jollakin näyttävällä tempauksella. Uskollinen ja rakastava Kauris tarvitsee vähintään yhtä vahvan kumppanin, koska tämän tähtimerkin edustajiin on vaikea tehdä vaikutusta. Rapu tai saman tähtimerkin toinen edustaja osaavat houkutella Kauriin romantiikan pariin. Kestävimmät suhteet syntyvät Neitsyen ja toisen Kauriin kanssa. Kauriin ihannekumppaniksi yltää vain Härkä.

Teksti: Cassandra Nye
Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

Kauriin kattava luonnekuvaus
Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan

Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!

Kiinalainen horoskooppi 2015