Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2017: Kaksonen (21.5.–20.6.)

Maailmantapahtumien myllerryksessä vaistosi ohjaavat sinut keskittymään ensisijaisesti nykytilanteeseen kotirintamalla. Perheen parissa tehdyt tavanomaiset matkat tarjoavat sopivaa viihdettä.

Teksti:
Cassandra Nye, Suomennos Suvi Ruotsi
Kuvat:
Ulla Sainio

Maailmantapahtumien myllerryksessä vaistosi ohjaavat sinut keskittymään ensisijaisesti nykytilanteeseen kotirintamalla. Perheen parissa tehdyt tavanomaiset matkat tarjoavat sopivaa viihdettä.

Perheen vanhimmat vaikutusvaltaiset jäsenet auttavat sinua ymmärtämään ja arvostamaan suvun historiaa. Nykyhetkessä eläminen auttaa sinua suhtautumaan tulevaisuuteen huolettomammin. Toivoa on paremmasta, mutta malta nyt toistaiseksi vielä mielesi.

Hyvinvointi

Viihdyt työssäsi, mutta ihmissuhteet osoittautuvat todelliseksi ilon lähteiksi. Mitä innokkaammin sukellat seuraelämän pyörteisiin, sitä paremmin menestyt.

Kun keskityt ihmissuhteisiisi syksyllä, voit korjata mahtavaa satoa talvella. Vaihtuvien ja hämmentävienkin suhteiden pyörteessä et juurikaan ehdi ajatella asioita–ainakaan turhan syvällisesti. Fyysinen puuhakkuus kääntyy voitoksesi. Kun olet huippukunnossa, ajattelusi pysyy kirkkaana ja pystyt tekemään hyviä päätöksiä.

Työ

Älä huoli, jos olet tyytymätön tai kyllästynyt työhösi. Pääset jo vuoden alussa näyttämään todelliset taitosi. Uudet näkymät pysyvät suotuisina läpi vuoden. Jokin vanha harrastuksesi saattaa nyt auttaa sinua pääsemään eteenpäin valitsemallasi tiellä, kunhan maltat valita oikein. Uudet, taiteelliset harrastukset saattavat tarjota odottamattomia iloja.

Huomaatkohan, että sinulla on piileviä lahjoja, joista et aikaisemmin tiennyt mitään? Kehitä taitojasi, ja huomaat niiden vaikuttavan positiivisesti myös pankkitilisi saldoon. Jos teet yhteistyötä jonkun läheisesi kanssa, älä unohda ottaa itsellesi omaa aikaa ja tilaa.

Rakkaus

Et varmasti ylläty löytäessäsi parhaat kumppanisi vaakojen tai jousimiesten joukosta. Saatat silti hämmentyä heidän rakkautensa intensiivisyydestä.

Olet parhaimmillasi luovana elämäntaiturina, joten älä anna kenenkään muuttaa sinua tavanomaiseksi. Nauti keveästä flirttailusta tapaamiesi ihmisten kanssa. Saatat löytää kaipaamasi kumppanin heistä. Samanmieliset ihmiset kuulevat kutsun kilometrienkin takaa ja leijuvat automaattisesti luoksesi. Luovuutesi ei rajoitu pelkästään taiteisiin vaan on läsnä myös kaikessa läheisyyteen liittyvässä toiminnassa.

Jos sinulla on vakituinen seurustelusuhde, intohimon liekit roihuavat entistä kuumempina. Kesä tekee taikojaan, kun kiertelet siellä täällä ja voit ajautua epätavallisiin tilanteisiin.

Kohokohdat

Tammikuu, maaliskuu ja elokuu ovat otollisinta aikaa romantiikalle. Varo analysoimasta potentiaalisia kumppaneita turhan tarkasti, jos haluat pitää kiinni romanttisesta tunnelmasta. Mieti mikä on tärkeintä ja toimi sen mukaan.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Oinas (20.3.–19.4.): vuosi 2017
Härkä (20.4.–20.5.): vuosi 2017
Rapu (21.6.–22.7.): vuosi 2017
Leijona (23.7.–22.8.): vuosi 2017
Neitsyt (23.8.–22.9.): vuosi 2017
Vaaka (23.9.–22.10.): vuosi 2017
Skorpioni (23.10.–21.11.): vuosi 2017
Jousimies (22.11.–20.12.): vuosi 2017
Kauris (21.12.–19.1.): vuosi 2017
Vesimies (20.1.–18.2.): vuosi 2017
Kalat (19.2.–19.3.): vuosi 2017

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

X