Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2017: Kalat (19.2.–19.3.)

Seikkailunhaluisena sieluna olet jatkuvasti menossa ja tulossa. Matkusta kevyesti ja pidä kustannukset kurissa. Siten tapaat enemmän kiinnostavia ihmisiä ja voit käydä mitä erilaisimmissa paikoissa.

Teksti:
Cassandra Nye, Suomennos Suvi Ruotsi
Kuvat:
Ulla Sainio

Seikkailunhaluisena sieluna olet jatkuvasti menossa ja tulossa. Matkusta kevyesti ja pidä kustannukset kurissa. Siten tapaat enemmän kiinnostavia ihmisiä ja voit käydä mitä erilaisimmissa paikoissa.

Tietyt maailmankolkat ovat arveluttavampia kuin toiset. Pidä tämä mielessä ja ole varovainen. Perhelomat sijoittuvat kodin lähelle tai muille ennestään tutuille alueille. Muista vaalia terveyttäsi. Vaikka tuntisitkin voivasi aivan hyvin, käy lääkärissä. Tee tämä oman mielenrauhasi tähden.

Hyvinvointi

Uusi vuosi alkaa elämänkumppanin etsimisen ja kaikkia elämän osa-alueita koskevien kunnianhimoisten projektien merkeissä. Kaiken saavuttaminen samalla kertaa ei ole helppoa, mutta perustarpeesi patistavat sinua eteenpäin. Emotionaaliset ylä- ja alamäet tasoittuvat, jos pysyttelet henkisesti ja fyysisesti aktiivisena. Varo, ettet pitkästyneenä jämähdä paikallesi. Osallistu käytännönläheisiin hankkeisiin, joista on apua myös muille.

Joskus saatat olla liian helposti johdateltavissa ja hyödynnettävissä. Vahvista itseluottamustasi kuuntelemalla, mitä läheiset ihmiset tuumaavat asenteestasi ja uskomuksistasi. Osaat tarjota muille rehellisyyttä ja aitoa myötätuntoa.

Työ

Vain mielikuvitus on rajana, kun tavoittelet päämääriäsi, joten anna sille siivet. Tarvitset vain itseluottamusta tarttuaksesi sinulle tarjottuihin lukuisiin tilaisuuksiin.

Älä kuitenkaan kuvittele, että koko vuosi olisi yhtä ruusuilla tanssimista. Palkkiot ovat silti ruhtinaalliset riskeihin verrattuna. Tartu toimeen terhakkaasti, äläkä luovuta.

Jatkuvassa muutoksen tilassa eläminen on jännittävää. Vietä aikaa sinua inspiroivien ja tukevien opettajien ja kollegojen kanssa. Nyt kannattaa sivuuttaa kaikki negatiiviset vaikutteet. Kuka tarvitsee latistavien ihmisten seuraa? Et sinä ainakaan!

Rakkaus

Jos sinulla on jo vakituinen heila, joudut vastustamaan kiusauksia, joita riittää tänä vuonna runsaasti.

Keväällä ja kesällä saat luvan irrottautua saamattomuudesta. Jopa unesi näyttäisivät patistavan sinua eteenpäin.

Tuntuuko olosi kummalliselta? Huhkitko kuin muurahainen, mutta et huomaa työsi tuloksia? Tämä saattaa merkitä sitä, että voisit suunnata etsiskelysi hieman laajemmalle alueelle. Laulaako sydämesi oikeaa sävelmää? Oletko varmasti oikeassa paikassa? Etsi vastauksia kysymyksiisi vaa’an ja ravun kaltaisilta sympaattisilta olennoilta.

Kohokohdat

Tammikuu, toukokuu ja syyskuu suosivat romanttisia projekteja. Muista kuitenkin, että holtiton säntäily sinne tänne harvoin johtaa mihinkään pysyvään. Syvällisellä pohdiskelulla on tarkoituksensa, joten tee sitä usein.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Oinas (20.3.–19.4.): vuosi 2017
Härkä (20.4.–20.5.): vuosi 2017
Kaksonen (21.5.–20.6.): vuosi 2017
Rapu (21.6.–22.7.): vuosi 2017
Leijona (23.7.–22.8.): vuosi 2017
Neitsyt (23.8.–22.9.): vuosi 2017
Vaaka (23.9.–22.10.): vuosi 2017
Skorpioni (23.10.–21.11.): vuosi 2017
Jousimies (22.11.–20.12.): vuosi 2017
Kauris (21.12.–19.1.): vuosi 2017
Vesimies (20.1.–18.2.): vuosi 2017

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

X