Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2017: Kauris (21.12.–19.1.)

Vaikka rakastatkin kotiasi ja perhettäsi, kotitöiden ja vaativan työn yhdistelmä saattaa tuntua välillä ylitsepääsemättömän raskaalta. Auta itse itseäsi ja muista lisätä kalenteriisi suunniteltuja lepohetkiä.

Teksti:
Cassandra Nye, Suomennos Suvi Ruotsi
Kuvat:
Ulla Sainio

Vaikka rakastatkin kotiasi ja perhettäsi, kotitöiden ja vaativan työn yhdistelmä saattaa tuntua välillä ylitsepääsemättömän raskaalta. Auta itse itseäsi ja muista lisätä kalenteriisi suunniteltuja lepohetkiä.

Sinun ei tarvitse matkustaa mihinkään. Riittää, kun tassuttelet vaikka puutarhaan tai lähdet metsäkävelylle. Ryhdy kasvattamaan porkkanoita. Kuuntele tyynnyttävää musiikkia. Aloita jokin uusi, kiinnostava harrastus, joka saa sinut unohtamaan huolesi ja murheesi. Haluaisitko suunnitella tulevaisuuttasi piiruntarkasti? Älä turhaan hermoile. Muutos on jatkuvaa, ja elämänvirta vetäisee sinutkin mukaansa.

Hyvinvointi

Sinun kannattaa satsata syvästi rentouttavaan vapaa-aikaan. Vai luuletko jo tekeväsi niin? Huihai. Kuinka monta kertaa olet ottanut johtajan vastuun harteillesi erilaisissa tilanteissa ja tapahtumissa?

Usko jo, että sinun kannattaa välillä antaa muiden tehdä työt sillä aikaa, kun sallit itsesi vetäytyä tarkkailemaan asioita hieman syrjemmältä.

Vaikka et olisi huolissasi terveydestäsi, käy silti lääkärissä jo keväällä. Loppuvuodesta olet liian kiireinen muiden asioiden takia.

Työ

Haluat tehdä vaikutuksen ihmisiin ja voittaa heidän luottamuksensa. Tänä vuonna jatkat samaa rataa kuin ennenkin – pienten muutosten kera. Romantiikka ja jopa intohimo saattavat vallata päiväsi. Saatat harmistua siitä, koska haluat pitää työasiat työasioina. Jos päätät yrittää yhdistää työn ja huvin, pyri silti vakaaseen tasapainoon.

Kontrollin lisäämisessä ei ole mitään pahaa, mutta älä odota täydellisyyttä kaikilta kollegoilta. Joskus sinun on vaikea pidätellä sanomasta ääneen kärkeviä mielipiteitäsi, mutta ethän sinä ole muutenkaan mikään umpimielinen syrjästäkatsoja.

Rakkaus

Sattuisitko työskentelemään yhdessä rakkaasi kanssa? Muista pitää pääsi, ja suhtaudu kaikkeen ammattilaisen asenteella. Rakkauselämäsi mysteerit hämmentävät sinua välillä. Haluaisitko availla ongelmien solmukohtia? Se voisi olla kannatettavaa.

Jos etsit vakavasti otettavaa elämänkumppania, hän saattaa tupsahtaa eteesi millä minuutilla tahansa. Etsi elämäniloista kumppania, joka on myös valmis sitoutumaan. Neitsyt ja jousimies saattavat sytyttää tulesi, mutta olisiko letkeä leijona sittenkin viisaampi valinta?

Sinulle ei riitä, että rakastettusi on vetovoimaisen viehättävä. Sinä tarvitset elämääsi myös aitoa huumoria ja syvällisiä keskusteluja.

Kohokohdat

Antaudu romantiikan vietäväksi maaliskuussa, kesäkuussa ja elokuussa.

Mutta valitsetko viehättävän flirttailijan vaiko vakaampiluontoisen seuralaisen? Siinäpä vasta pulma. Kummallekin löytyy kyllä oikea hetkensä.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Oinas (20.3.–19.4.): vuosi 2017
Härkä (20.4.–20.5.): vuosi 2017
Kaksonen (21.5.–20.6.): vuosi 2017
Rapu (21.6.–22.7.): vuosi 2017
Leijona (23.7.–22.8.): vuosi 2017
Neitsyt (23.8.–22.9.): vuosi 2017
Vaaka (23.9.–22.10.): vuosi 2017
Skorpioni (23.10.–21.11.): vuosi 2017
Jousimies (22.11.–20.12.): vuosi 2017
Vesimies (20.1.–18.2.): vuosi 2017
Kalat (19.2.–19.3.): vuosi 2017

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

X