Vuosihoroskoopit 19.12.2016

Vuosihoroskooppi 2017: Leijona (23.7.–22.8.)

Teksti: Cassandra Nye, suomennos Suvi Ruotsi Kuvat: Ulla Sainio
Kun aloitat vuotesi rennosti, luvassa on luontevasti sujuvia seikkailuja. Saatat lähteä spontaaneille matkoille vanhan ystävän tai jonkin ryhmän kanssa.

Suunnittele matkasi tarkasti ja vältä menemästä vaarallisille tai vaikeakulkuisille alueille, joilla olosuhteet saattavat muuttua nopeastikin. Ei vara venettä kaada, joten valitse viisaasti. Kun pysyttelet syksyn tullen kotikulmilla, saat runsaasti tilaisuuksia keskustella läheistesi kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä.

Muista keskustella muiden kanssa myös tärkeistä, jatkuvuuteen tähtäävistä päätöksistäsi. Innoitat muita luovuudellasi!

Hyvinvointi

Ihmissuhteet tuottavat tänä vuonna eniten iloa ja nautintoa. Laita hyvä kiertämään, jotta muillakin olisi yhtä hauskaa ja mukavaa. Muutamat alkuvuoden tapahtumat hämmentävät mieltäsi mutta herättävät myös kiinnostuksesi. Rauhoitut kyllä, kun löydät huhumyllyn lähteen.

Rahapula koettelee sinua ajoittain, ja saatat kokea itsesi ”köyhäksi sukulaiseksi”. Jos kuitenkin vältät järjetöntä tuhlailua ja lakkaat olemasta turhan antelias joka suuntaan, pystyt kyllä tasapainottamaan taloustilanteesi.

Nuorempien sukulaisten seura virkistää sinua ja saa sinut pysymään ajan hermolla. Ajoittain saatat tuntea hienoisen kapinahengen yllyttävän sinua syntisempään hauskanpitoon.

Työ

Opinhaluisten ihmisten seura innoittaa sinua. Tänä vuonna saatat kaivata täydellistä suunnanmuutosta riippumatta siitä, millä alalla työskentelet. Kiinnostaisiko opetustyö? Vai haluaisitko ryhtyä luovaksi kirjoittajaksi tai näyttelijäksi? Mikä ettei! Jos uudet mahdollisuudet kutsuvat, älä anna pikkusielujen kääntää päätäsi. Kun etsit aktiivisesti, löydät kyllä työn, joka silittää sieluasi. Sitten vain ryhdyt aktiivisesti tuumasta toimeen. Lopputulos voi olla hyvinkin palkitseva, joten älä turhaan sammuttele kunnianhimoasi. Kun tavoittelet tähtiä, saatat päästä ainakin vuoren huipulle.

Rakkaus

Keväästä lähtien saat kaipaamaasi huomiota ja rakkautta. Menestyt parhaiten ja nautit elämästä eniten olemalla oma itsesi. Intohimoa riittää kesän loppuun asti ja syksylläkin.

Iloisesti hymyilevät kirkkaat silmät houkuttelevat sinua seikkailuun, josta on vaikea kieltäytyä. Vuosi antaa tukensa kaikille niille, jotka suunnittelevat muuttoa ulkomaille etäsuhteen perässä. Myös työsuhteesi saattaa muuttua niin joustavaksi, että se sopii suunnitelmiisi. Yhteistyö kumppanin kanssa voi osoittautua hämmästyttävän romanttiseksi.

Kohokohdat

Romantiikkaa on tarjolla maaliskuussa, heinäkuussa ja syyskuussa. Itsenäisyytesi ja omat tavoitteesi saattavat viehättää kumppaniehdokkaita vahvastikin. Läheisriippuvaisille ei löydy nyt tilaa elämässäsi.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Oinas (20.3.–19.4.): vuosi 2017
Härkä (20.4.–20.5.): vuosi 2017
Kaksonen (21.5.–20.6.): vuosi 2017
Rapu (21.6.–22.7.): vuosi 2017
Neitsyt (23.8.–22.9.): vuosi 2017
Vaaka (23.9.–22.10.): vuosi 2017
Skorpioni (23.10.–21.11.): vuosi 2017
Jousimies (22.11.–20.12.): vuosi 2017
Kauris (21.12.–19.1.): vuosi 2017
Vesimies (20.1.–18.2.): vuosi 2017
Kalat (19.2.–19.3.): vuosi 2017

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi