Vuosihoroskoopit 19.12.2016

Vuosihoroskooppi 2017: Neitsyt (23.8.–22.9.)

Teksti: Cassandra Nye, suomennos Suvi Ruotsi Kuvat: Ulla Sainio
Ystävät ja perheenjäsenet tuovat elämääsi sekä velvollisuuksia että hauskanpitoa. Suunnitelmiin saattaa ilmestyä yhteisiä lomamatkoja elokuussa. Suunnittele kaikki tarkasti ja valitse matkakohteeksi jokin ennestään tuttu paikka.

Muutokset työasioissa saattavat ärsyttää, kun ne sotkevat suunnitelmasi. Nyt on kuitenkin tärkeää pitää kiinni säännöllisistä tuloista. Saat yllättäen odottamattomia ja ilahduttavia uutisia. Pidä huolta terveydestäsi ja rahoistasi.

Hyvinvointi

Olet niin kiireinen, ettet edes huomaa, kun kaikkea hyvää virtaa elämääsi pitkienkin matkojen takaa. Ei olisi ihme, jos tulossa olisi aimo annos rahaa – kenties perinnön muodossa.

Saat hyvän tarjouksen joltakulta tuntemattomalta. Tarkista toki taustat mutta älä äidy epäkohteliaan uteliaaksi. Kun kaikki on kunnossa työpaikalla, uskallat kokeilla ja liikkua joustavasti lukuisilla eri alueilla. Jos työ on tylsää, menetät pian kiinnostuksesi tekemisiäsi kohtaan ja alat haikailla muiden asioiden pariin. Käy perinpohjaisessa terveystarkastuksessa, jotta et huolestuta itseäsi kuvittelemalla turhia.

Työ

Ilmassa on levottomuutta. Se muuttaa sinut kriittisemmäksi muita kohtaan, ja sinun on vaikea hyväksyä työtovereiden laiskuutta. Itse tunnut olevan jatkuvasti suunnittelemassa, muuttumassa ja rohkaisemassa muita.

Ajoittain suoraviivaisuuttasi pidetään jopa ikävänä ja epäkohteliaana. Ihmiset kuitenkin kaipaavat välillä kunnon tuuppausta oikeaan suuntaan – erityisesti työpaikalla. Muista kuitenkin välillä myös kuunnella tuuppaustesi kohteita, jotta kaikki todelliset ongelmat ja solmukohdat voidaan purkaa.

Huomaat ihastuvasi työtoveriisi. Mutta mitä mieltä olet työpaikkaromansseista? Luultavasti olet oikeassa, kun jätät ne sikseen.

Rakkaus

Rakkauselämässäsi ei tapahdu suuria muutoksia. On epätodennäköistä, että aloittaisit uuden suhteen. Jos näin kuitenkin käy, sinällään hauska ja intohimoinen suhde päättyy yhtä nopeasti kuin se alkoikin.

Vaa’oilla ja skorpioneilla on painoarvoa elämässäsi. Älä anna kaikkeasi, ennen kuin olet varmistanut paikkasi kumppanisi mielessä ja sydämessä.

Olet jo unohtanut hänet, joka oli sinulle niin tärkeä kymmenen vuotta sitten. Arvosta muistojasi, mutta älä anna niiden kahlita itseäsi. Odotettavissa on kasvua ja kehitystä niin henkisesti kuin emotionaalisestikin. Tee päätökset harkiten. Pane merkille, että voit valita monista onnellistuttavista vaihtoehdoista.

Kohokohdat

Romantiikkaa on parhaiten tarjolla tammikuussa, heinäkuussa ja joulukuussa. Suora toiminta vie asioita usein tehokkaimmin eteenpäin. Saat nopeammin vastakaikua, jos kerrot avoimesti toiveistasi ja tavoitteistasi.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Oinas (20.3.–19.4.): vuosi 2017
Härkä (20.4.–20.5.): vuosi 2017
Kaksonen (21.5.–20.6.): vuosi 2017
Rapu (21.6.–22.7.): vuosi 2017
Leijona (23.7.–22.8.): vuosi 2017
Vaaka (23.9.–22.10.): vuosi 2017
Skorpioni (23.10.–21.11.): vuosi 2017
Jousimies (22.11.–20.12.): vuosi 2017
Kauris (21.12.–19.1.): vuosi 2017
Vesimies (20.1.–18.2.): vuosi 2017
Kalat (19.2.–19.3.): vuosi 2017

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi