Vuosihoroskoopit 19.12.2016

Vuosihoroskooppi 2017: Oinas (20.3.–19.4.)

Teksti: Cassandra Nye, suomennos Suvi Ruotsi Kuvat: Ulla Sainio
Oinaan vuosi on täynnä luovia projekteja, matkoja sekä uudistavia kokemuksia. Näiden kaikkien yhdistäminen lähentää sinua rakkaidesi kanssa.

Löydät uuden yhteyden ihmisiin ja paikkoihin, jotka kuuluvat menneisyyteen. Muutamat oinaat sukeltavat syvemmälle sukunsa historiaan ymmärtääkseen paremmin edesmenneiden sukulaistensa elämää ja merkitystä. Toiset saavat uusia perheenjäseniä joko avioliiton tai lapsen syntymän kautta. Terve uteliaisuus osoittautuu voimavaraksi, joka palkitaan. Nauti siitä.

Hyvinvointi

Vuosi kannattaa aloittaa selkeyttämällä elinympäristöä työpaikalla ja kotona. On ymmärrettävää, jos et halua heittää ylimääräisiä tavaroitasi kokonaan roskikseen. Saat hyvän mielen, jos lahjoitat ne hyväntekeväisyyteen vaikka omalle seurakunnallesi. Vai haluaisitko myydä ne kirpputorilla? Pyydä ystäviä avuksi, siitä voi tulla hauskaa. Kun hyllyt ovat tyhjentyneet, piristä avartunutta tilaa raikkailla väreillä ja tuoksuilla.

Kun olet väsynyt, harkiten valittu tuoksu virkistää oloasi. Tuoksu hellii sinua rauhoittavan silityksen tavoin. Valaiden laulun kuunteleminen saattaa vaikuttaa samalla tavalla. Panosta siihen, mikä saa sinut hehkumaan.

Työ

Olisiko nyt sopiva hetki perustaa oma yritys tai keskittyä tämänhetkisen uran kehittämiseen? Olet tähtien tavoittelija, ja se sopii sinulle. Yhdistä voimasi sellaisen kumppanin kanssa, joka osaa pitää jalat maassa ja selviää leikiten jokapäiväisistä käytännön asioista. Näin sinulle jää enemmän aikaa ja tilaa keskittyä luovan johtajan tehtäviin ja asiakkaiden hankkimiseen.

Syksyn tullen muutut tuhlailevaiseksi. Yritätkö tehdä vaikutuksen johonkuhun? Tietenkään et halua vaikuttaa epäkohteliaalta, mutta liiallinen anteliaisuuskin saattaa välittää vääriä viestejä. Kysymys kuuluu: ymmärrätkö tekojesi seuraukset?

Rakkaus

Tänä vuonna rakastut mitä todennäköisimmin itse rakastumiseen. Romantiikka kukoistaa erityisesti kesällä ja syksyllä. Etsitkö jotakuta, joka olisi spontaanisti seikkailunhaluinen? Jos tämä on toiveesi, hakeudu jousimiesten ja leijonien seuraan.

Jos kaipaat hellempää ja tyynempää seuraa, valitse kumppaniksesi vaaka tai kaksonen. Pidä kuitenkin varasi jatkuvien lisähoukutusten osalta. Niitä riittää ympäri vuoden, joten joudut myös hillitsemään itseäsi. Keskustele kumppanisi kanssa ennen kuin heittäydyt käyttämään rahojasi liian railakkaasti.

Kohokohdat

Helmikuu, huhtikuu ja lokakuu ovat otollisinta aikaa romantiikalle. Kun pidät jalat maassa ja pääsi kylmänä, sinulla ei ole syytä hermoiluun. Kun tapaat jonkun uuden henkilön, keskity olemaan oma itsesi. Älä hukkaa aikaa teeskentelyyn.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Härkä (20.4.–20.5.): vuosi 2017
Kaksonen (21.5.–20.6.): vuosi 2017
Rapu (21.6.–22.7.): vuosi 2017
Leijona (23.7.–22.8.): vuosi 2017
Neitsyt (23.8.–22.9.): vuosi 2017
Vaaka (23.9.–22.10.): vuosi 2017
Skorpioni (23.10.–21.11.): vuosi 2017
Jousimies (22.11.–20.12.): vuosi 2017
Kauris (21.12.–19.1.): vuosi 2017
Vesimies (20.1.–18.2.): vuosi 2017
Kalat (19.2.–19.3.): vuosi 2017

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi