Vuosihoroskoopit 19.12.2016

Vuosihoroskooppi 2017: Vaaka (23.9.–22.10.)

Teksti: Cassandra Nye, suomennos Suvi Ruotsi Kuvat: Ulla Sainio
Ei syytä huoleen, vaikka elämä tuntuu sujuvan aika tavanomaiseen tahtiin ilman suuria yllätyksiä. Mielenkiintosi on muutenkin kohdistunut pyörimään kotiasioiden ympärillä.

Matkat kannattaa ajoittaa elokuulle, jolloin saatat saada hyvää matkaseuraa. Tuttuun paikkaan palaaminen voi viehättää myös muita. Saatat joutua työasioiden takia viikonloppumatkalle, mutta älä tuhlaa aikaa sen selittelyyn. Et ole velvollinen tekemään muille tiliä kaikista liikkeistäsi. Sinunkin on aika itsenäistyä oman elämäsi herrattareksi.

Hyvinvointi

Olet aina halunnut sisustaa kotisi mukavaksi pakopaikaksi, jossa olet turvassa ulkomaailman kaaokselta. Nautit tästä jatkuvasta prosessista täysin siemauksin.

Tänä vuonna aiot kohentaa ja raikastaa omaa ulkoasuasi. Koetko jämähtäneesi paikoillesi tyyliasioiden suhteen?

Haluat kasvaa ja kehittyä. Kun haluat oppia lisää liike-elämän kuvioista, huomaat pian, miten se inspiroi myös luovuuttasi. Nyt, kun aikasi on kortilla, muut eivät voi enää pitää seuraasi itsestäänselvyytenä. Olet vihdoinkin oppinut sanomaan ei.

Työ

Puuhakkaana vuotena keskityt vahvistamaan ja mahdollistamaan pitkäntähtäimen projekteja. Tämä edellyttää keskusteluja, kursseja sekä verkottumista kollegojen kanssa. Äkkirikastumisesta on turha haaveilla, menestyksen avaimet lepäävät vielä tulevaisuudessa.

Huolehdi raha-asioistasi ja hankkiudu eroon kaikista lainoista ja luottokorttiveloista niin pian kuin mahdollista. Tylsää puuhaa, totta, mutta vaivannäkö palkitaan kyllä tulevaisuudessa. Mahtaako tämä linjanveto tuoda sinulle kaiken tarvitsemasi seuraavien kymmenen vuoden sisällä?

Rakkaus

Keskityt parantamaan elämääsi kaikilla mahdollisilla alueilla. Listalla ovat myös ihmissuhteet. Nautit kevyestä flirttailusta pitkin kevättä ja kesää. Antaudu hemmoteltavaksi, ihailtavaksi ja palvottavaksi.

Ihannoit rakkautta ja harmoniaa, etkä halua tyytyä mihin tahansa myöskään tänä vuonna. Mielikuvituksesi laukkaa valtoimenaan, ja sinulla on taipumus nähdä kaikki parhaassa valossa.

Vaikka osaat kuunnella empaattisesti erilaisia nyyhkytarinoita, kenenkään ei kannata kuvitella voivansa huijata sinua. Kunnianhimoisten tähtimerkkien edustajat härkä ja kauris vetoavat sinuun aktiivisella dynaamisuudellaan.

Kohokohdat

Tammikuu, kesäkuu ja joulukuu tarjoavat otollisimmat tilaisuudet antautua romantiikan vietäväksi. Uuden kumppanin esitteleminen ystäville saattaa kaivaa esille heidän pahimmat piirteensä. Pitäisikö siitä syyttää pätemisen tarvetta vaiko estot vienyttä humalatilaa? Hmm!

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Oinas (20.3.–19.4.): vuosi 2017
Härkä (20.4.–20.5.): vuosi 2017
Kaksonen (21.5.–20.6.): vuosi 2017
Rapu (21.6.–22.7.): vuosi 2017
Leijona (23.7.–22.8.): vuosi 2017
Neitsyt (23.8.–22.9.): vuosi 2017
Skorpioni (23.10.–21.11.): vuosi 2017
Jousimies (22.11.–20.12.): vuosi 2017
Kauris (21.12.–19.1.): vuosi 2017
Vesimies (20.1.–18.2.): vuosi 2017
Kalat (19.2.–19.3.): vuosi 2017

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi