Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Härkä (20.4.–20.5.)

Kaiken keskipisteessä on muutos. Älä tyydy toiseksi parhaaseen. Suhteet ovat rakkautta ja nautintoa varten, eivät siksi, että sielusi kahlitaan.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Kaiken keskipisteessä on muutos. Älä tyydy toiseksi parhaaseen. Suhteet ovat rakkautta ja nautintoa varten, eivät siksi, että sielusi kahlitaan.

Rakkaus

Liian suurten toiveiden esittäminen voi johtaa pettymyksiin. Muutoksia tapahtuu joka tapauksessa, ja sinun täytyy tajuta, että toimivaakin voi parantaa. Tarve puhua ja selittää tunteita on voimakas, eikä sitä pidä vastustaa. Kesäkuukausina rakkaus on yllättävän syvää ja kestävää. Jopa työn ja muun perheen aiheuttamista hankaluuksista huolimatta parisuhde on vahva ja merkityksellinen. Kesä on aikaa, jolloin sielunkumppanukset saattavat olla läheisempiä kuin arvaatkaan. Syksyllä sinulla on vientiä, ja yrität miellyttää kaikkia.

Hyvinvointi

Hyvä olo tarkoittaa sitä, että saat työt tehtyä paremmin etkä uuvu liikaa. Parasta on etsiä joku tai jotain, joka saa sinut tuntemaan intohimoa. Älä anna periksi liian helposti. Juuri intohimo herättää sinussa menestymisen ainekset. Saturnus yllyttää sinua ottamaan kaiken irti kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi koko tämän tapahtumapitoisen ja elämääsi muuttavan vuoden ajan.

Työ

Rakastat hyvin tehtyä työtä ja vaadit itseltäsi paljon työelämässä. Se tuo menestystä ja sitä kautta mielihyvää. Pidä mielessäsi, että sinun on annettava muillekin tilaisuus oppia. Kokemusten jakaminen saattaa johtaa uusiin ideoihin ja lujittaa suhteita työtovereiden kanssa. Keväällä tunnet itsesi energiseksi ja kaipaat arvostusta. Jos et saa sitä, mielesi alkaa harhailla muualle. Palkkio tulee kuitenkin kesän alkaessa. Ne, jotka havittelevat ylennystä tai palkankorotusta, huomaavat hetken oikeaksi. Yhteistyö toisten kanssa tuo jälleen edistystä ja tuoreita oivalluksia. Talven lähestyessä sinusta tulee kuitenkin aiempaa riippumattomampi. Kun löydät tärkeän tasapainon työn ja kodin välillä, et tee mielelläsi muutoksia.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X