Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Jousimies (22.11.–20.12.)

Tämä on oppimisen ja elinpiirin laajentamisen vuosi. Joka käänteessä tulee vastaan ihmisiä ja paikkoja, joihin kannattaa tutustua. Säilytä seikkailuissa terve järki.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Tämä on oppimisen ja elinpiirin laajentamisen vuosi. Joka käänteessä tulee vastaan ihmisiä ja paikkoja, joihin kannattaa tutustua. Säilytä seikkailuissa terve järki.

Rakkaus

Tänä vuonna kannattaa panna kaikki peliin. Halut ja päättäväisyys yhdessä synnyttävät paljon mahdollisuuksia. Vaikka alku on hidas, vihreä valo syttyy pian ilmoittaen, että on aika edetä. Laadi suunnitelmia jo alkukeväästä. Energia voi hämmentää, jos sitä ei käytetä kokonaisuudessaan. Kun eteen tulee kiihkeitä ja intohimoisia hetkiä, viivyttele. Kaikkeen outoon ja odottamattomaan kannattaa kiinnittää huomiota. Kevään ilo valtaa sinutkin ja saat uusia ystäviä. Valinnat voivat olla vaikeita, mutta tarvitseeko sinun oikeastaan tehdä niitä? Voit olla sekä rehellinen että kunnioitettu, jos valitset sanasi oikein.

Hyvinvointi

Terveysongelmien tempominen hatusta ja niiden yllättävä katoaminen ovat liian suuri houkutus vastustaa, varsinkin jos saamattomuuden ja huomionkipeyden annetaan kukoistaa. On helppo sortua tällaiseen, jos vallitsee yleinen tyytyväisyys. Muista kuitenkin, että mikään ei säily ennallaan. Nauti hienoista hetkistä ja luo muistoja. Kaikkia virheitä ei ole pakko tunnustaa, eikä niistä ole pakko puhua. Nauru ja rakkaus voivat olla aseitasi. Huvittele viikonloppuisin ja tee tapaamisista säännöllisiä. Toisten seurassa opit ja kukoistat.

Työ

Tällainen vuosi tulee vastaan harvoin. Saat mahdollisuuden edetä ja nähdä muutoksen elämässäsi. Saatat tietysti myös päästää tilaisuudet karkuun. Voit vain laiskotella ja ajatella, ettei niihin kannata tarttua. Se olisi valtava menetys! Talvi tuo tullessaan halun viettää aikaa jonkun työhön liittyvän kanssa. Johtuuko se halusta keskustella vai jostain ihan muusta? On aika keskittyä suunnittelemaan menestystä. Se saattaa vaatia tavallista enemmän seurustelua ja pyrkimistä korkea-arvoisen kollegan suosioon. Ole oma itsesi, ole avoin ja rehellinen, niin kukoistat.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X